Přejít na výpis diskuzí
Sledujte fan film Fallout: Nuka Break s českými titulky
29.1.2011 | Petr Poláček
80 příspěvků
-
Na Malé straně můžete natočit fan film Metra 2033 *2*
-
Přesně tak. Docela rád bych viděl filmek od některého ze zdejších frajerů - zdá se, že mají peněz a času dost a jsou to malí Scottové, Lynchové a Scorceseové, tak ať se předvedou i jinak než jen zdejších anonymních diskuzích.
-
Všichni vymydlení, čisté šaty, sněhobílé zuby - takhle si tedy postapokalyptický svět po jaderné válce nepředstavuju. *7*
-
No jo, kazdy mame jiny nazor *3*
-
Nemůžu souhlasit.
-
Tohle je jeste lepsi: http://www.youtube.com/watch?v=OOrH5tfWorg&feature=player_embedded#
-
Je to nadprůměr na amatérské filmy . Samozřejmě na profíky typu Carpenter to nemá .
Po pár letech praxe by ovšem mohli pokročit *3* -
jsi hodný, dostaneš cukrátko
-
Book of Eli byla mimochodem pekna hloupost. Az na par scen tedy...
-
Vyborna prace. Vic takovych filmu :)
-
ja chci druhej dil :D
-
Když já musim moc se omluvám muj lorde.
-
jen mě nepřechval
-
no, ono se spíš modře lesklo sklo. barva obsahu nebyla vidět
"The widely known Dazzling Blue bottle color was adopted as standard in 2052, after market research programs indicated that the blue color was the favorite in 86 people out of a hundred polled. "
třea dodat, že i stará komunita si nuka flašky odjakživa dělá z klasických bílých coca-cola flašek a s bílo-červeným potiskem -
jo je
-
v prvnim a druhem falloutu byla obycejna nuka cola modra ne?
-
Není náhodou modrá Nuka Cola Quantum?
-
Filmeček se mi líbil, dobrá práce. České titulky už tak dokonalé nejsou, ale na amatérský počin postačí - každopádně klobouk dolů, že si s nimi dal tvůrce práci a zpřístupnil to lidem.
-
Nevim no... Book of Eli, by nebyl zas tak marnej film, kdyby byla lepší režie a líp sepsanej scénář. Nápad, celkem dobrej. Ale jak řikám, to je asi všechno. A že by to nějak vystihovalo-kopírovalo značku Fallout, se teda říct nedá. Spíš jsem ten film viděl, že banda lidí co nevim jak přežila jadernou válku a že kvůli tomu ještě k tomu všemu slunce, kvůli chybějící atmosféře, nebo jak to bylo spálilo všechno co bylo na povrchu.. Mno budiž, to by ještě nějak tak šlo. Ale scénu kde je "Černej fanatik" - Denzel uprostřed ulice a všichni po něm střílí a on jen stojí a střílí do nich pistolkou a všechny sundá... a přitom ho ani jeden nezastřelí? To byl náznak, jakože on je vyvolený, nebo co to KURVA bylo :D Jedinej dobrej nápad byl, že tam vznikali "ghoulové" (lidi co požírali mrtvoly) a díky tomu byli vyšinutí a klepali se jim ruce. Ale zase na druhou stranu, co když se někomu klepe ruka normálně a nežere lidi? Pak přijde do baru chce vodu a týpek na něj, ukaž ruku.. začne se mu klepat a on ho střelí do hlavy, nebo co kurnik :D PostApocaliptickejch filmů je docela dost - doporučuju kouknout na the ROAD, s Hugem a Theronkou. Je to fajný a depresivní. Jinak k tomuto filmu nemám co vytknout, kdyby jim někdo dal nějaký prachy a práva od Interplay(aha teďka značku má vlastně Bethesda), tak si myslim že by udělali něco slušnýho. Protože už jen nápad s Valutem sponzorovanej tim a tim je vážně dobrej a je to přesně ta myšlenka Falloutu - Neuvěřitelně komický, ale možně reálný.
-
To je neskutečný, tolik kritiku. To jsem fakt nikde neviděl. Vždyť je to amatérský film, tak co by jste chtěli proboha. *7*