Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • petr.majer
    PANE BOŽE dneska už neumí nikdo normálně mluvit - každé dvě vteřiny " AAAAAA , EEEEEE AAAAAAA" hru ani nehodnotím, sledovat to s tím komentářem nemožné!!! AAAAAAAAA UUUU EEEEEEE
    • Nejde o to JAK mluví hlavně ŽE mluví
    • Tak kamarade. Paklize jsi takovy recnik,ze te ten komentar tak pobouril,tak nam neco nastremuj idealne simultalne pri hrani nejake hry. Jsem zvedav na tvuj plynuly projev. Jestli na to nemas kou.le tak drz usta a soupej nohama.
    • Je pro tebe lepsi PR manager co skvele mluvi a placa nesmysly,nebo schopny vyvojar co dela '..ee..'' ,protoze neni na kamery zvykly?

      Edit:nemluve o tom,ze Vavra evidentne tezko hleda anglicka slovicka,nez ze by mel problem s mluvenim jako takovym
  • Na takovou hru jsem čekal od té doby co sem začal hrát na počítači. Kdykoliv najdu nějakou středověkou RPG hru tak tam jsou kouzla atd. Jediné středověké RPG bez kouzel které jsem našel je Mount and Blade a to se tomuhle nemůže rovnat.
  • Ale tak je to hezký... ale mě to herní prostředí příde takový málo atraktivní, exotický. Takový jako když jedu k příbuzným na venkov *3* ale jinak to bude určitě fajn hra...snad...a ty kobyly už jsou takový hezčí, v tom předchozím přezentačním videu měly nějak divně sníženej zadek. Takovej nepovedenej tuning nebo co... *1* PEACE!
  • Kdy dochází k stržení částky kickstarteru? Přišel mi mail, že KC byl zafinancován a já se v ten moment uvědomil, že mam na kartě nastavený menší limit než mám vybraný částku.
    Sice jsem jsem limit navýšil, ale nevím jestli není pozdě a nedojde k zaplacení. Nemám zkušenosti s kickstarterem, tohle byl první projekt co jsem tam podpořil.
    • smejki
      v případě problému by ti měl KS ihned poslat mail, že je něco špatně. Pak máš na opravu pár dní, ale nevím kolik, nechci kecat.
  • uz tu nekdo resil proc U v jejich fontu vypada stejne jako V? nejdriv jsem myslel ze je to chyba, ale dneska jsem videl stredovekou vlajku na ktery byl napis s V misto U. nejakej stredovekej expert?
    • V původní latince "U" nebylo, stejně jako "J". "U" se objevilo až někdy ve čtrnáctém století a používat se začalo až o pár století později, v závislosti na konkrétní zemi. Na internetu najdeš podrobnosti.
  • Doufam, ze kdyz se ve hre nakazim nejakou nemoci, tak umru. Jak tomu tehdy bylo zvykem. Jinak by to nebylo realisticke.
    • Tak p. Klíma říkal, že na začátku zafouká větříček, nachladíš se a umřeš... Ale jestli je to nadsázka, nebo ne... :)
    • Jason_dinAlt
      Očekávám, že ve hře bude možné úmřít. Jestli přímo skrze nemoc, tím si jist nejsem. Pak buď bude třeba začít hrát znovu, nebo načíst naposledy uloženou pozici.
      • Ty jo. to bych nečekal že ve hře budeš moct umřít :D
      • Mě jde spis o to, ze kdyz cloveka nekdo riznul, tak to bylo 50:50, bud dostal infekci a umrel nebo nedostal... Takze jestli mi maso upecene prida zdravi a osetri zraneni, tak to hrat nebudu. Nebylo by to realisticke.
      • doufam, ze ve hre bude mor a ze se nemoc rozsiri i na vsechny ulozene pozice :)
  • Jason_dinAlt
    Dlouho jsem přemýšlel, jestli mám také podpořit vývoj. Nakonec jsem to ale neudělal. Tohle je typ hry, kterou nechci hrát "nedodělanou" ve formě testování. Počkám si pěkně na finální verzi a za plnou cenu.
    • vojtaruzek
      Pak budeš navěky hrát pouze Call of duty.
    • Jason_dinAlt
      Hlavně vývoj už podpořen byl dostatečně. Cíl kampaně 300k byl více než třikrát překročen. Moje peníze pravděpodobně uvidí tak jako tak, ale až to bude hotový.
      • wenceslaus
        Byl, ale ne díky takovýmu postoji :-)
        • Jason_dinAlt
          Jojo klasickej model odpovědi. "Kdyby si tohle řekl/uděla každý, tak...."
          A ne nadarmo se říká "Kdyby, chyby"

          Ale na druhou stranu jsem ochoten strčil tvoji ruku do ohně, za to, že pouze a jenom ten můj finanční příspěvek o úspěchu či neúspěchu kampaně nerozhodne. :p)

          Na toto téma bychom se mohli bez výsledku dohadovat celé hodiny a přitom oba máme svůj kus pravdy.
          • wenceslaus
            Nepochopil jsi. Nejde mi o "kdyby". Ten jeden příspěvek nic nezmění.
            Jde čistě o princip.
            Ale s posledním souhlasím.
    • A jaký je problém hru podpořit a po vydání alfy a bety ji zkrátka nehrát?

      Nechápu mentalitu lidí, co nadávají na alfu a betu - do prdele, ale vždyť s tím dostanete i plnou verzi mnohdy za poloviční cenu. To je pro vás jako zákazníka skutečně jednodušší ji teď nepodpořit a pak vypláznout 2x větší částku za to samé? Nikdo přece nikoho nenutí, aby tu alfu či betu hrál. Můžete to zakoupit nyní za zvýhodněnou cenu a zahrát si to až v plné - a spokojené budou obě strany - studio dostane předem peníze na vývoj, vy budete mít hru za sníženou cenu.

      Chápu to u lidí, kteří ještě neví, zda si hru koupí, zda je zaujme... což může až třeba s novými funkcemi v pozdějších verzích.

      Ale říct - hru si teď nekoupím, ale na 100% si ji koupím až vyjde plná - to je retardace nejvyššího zrna. Když už teď víte, že plnou hrát budete, proč si ji nekoupíte teď za lepší cenu a k tomu nepodpoříte ty vývojáře? Nejste trošku sami proti sobě?
      • Jason_dinAlt
        Celý Váš příspěvek je postaven na faktu, že budu na 100% kupovat hru za dvojnásobnou částku než za kterou si ji teď mohu "předobjednat". Chyba! Není to na 100% a nebude to dvojnásobná částka.
        Nejnižší částka pro získání digitální kopie za cca 480Kč (beta za 650,- alfa za 800,-). Hry kupuji zpravidla v ropětí 400-600 Kč. Neočekávám, že tato bude vyjímkou. I když startovací cena bude vyšší (tipuju tak 900-1200), tak časem stejně padne k té pětistovce. Takže moje rozhodování je:

        a) dát 480 teď za hru, která ještě neexistuje. I když je obrovský potencionál v tom, že hra bude opravdu dobrá, tak je to stále pomyslný "zajíc v pytli".

        b) dát 500-600 za dva až tři rodky za hru, která už existuje a člověk ví do čeho jde.

        Volím variantu b) protože pro MNĚ je vhodnější. Vy jste si možná zvolil a), ale to neznamená, že lidi s jiným názorem muste "doprdelovat".
        Na alfu a betu nenadávám. Jen říkám, že pro tenhle typ hry nechci dělat testera a chci si ji užít ve finální verzi (s minimálním počtem bugů). Čtete něco, co jsem nenapsal - vytváříte si falešné domněnky.
        A přestaňte se rozčilovat, budete z toho mít jen vředy ;o)
        • Hej len si treba uvedomit ze na Kickstarteri sa vlastne nic nekupuje. To ze ludia ktory tam davaju produkty ich tam aj zaroven ponukaju za nejaku cenu v urcitych leveloch je vedlajsi produkt kampane. Treba si uvedomit jednu zasadnu vec, ten kto dava peniaze na Kickstarteri je investor! Investuje do danej firmy, jeho projektu a na oplatku dostane nieco podla vysky investicie. Kludne tam moze byt spolocnost so zaujimavym projektom kde ale nebude v ponuke za investovane peniaze samotny produkt ale povedzme nejaka akcia danej firmy, napriklad.
          Samozrejme Vam vobec nevyvraciam Vas pohlad na vec kupte si hru kedy chcete a ako Vam vyhovuje. To je vasa vec.
          • Jason_dinAlt
            Něco dám a něco za to (možná) dostanu (byť ne okamžitě). Jestli se tomu říká "investice" nebo "koupě" už je jen hraní si se slovíčky.
        • wenceslaus
          Hra za dva roky vyjde, takže stát 500 v tu dobu nejspíš nebude.
          • Jason_dinAlt
            Ano. To jsem psal, že nebude za 500 v době vydání.
            • Jason_dinAlt
              Aha. Já myslel, že to má vyjít 2015, proto jsem psal 2-3 roky.
              Ale to, že cena do roka padne na zhruba polovinu, tak tomu já osobně věřím. Možná i dřív.
              Pokudo to tedy vyjde později tak o tím spíš si počkám na finální hru.
            • Ty vidíš do budoucnosti? Ta hra nemusí ani vyjít (extrémní případ), ale každopádně její zlevnění z +- 1200,- Kč na přiměřených 600,- Kč nebude trvat 2 roky ...
            • wenceslaus
              Jen že to bude 3-4 rojy a ne 2-3 (vidíte ten obrovský rozdíl! :D )
        • Souhlasím s tebou, ale pokud řekneš, že to nepodpoříš, a jedním dechem dodáš, že nebudeš hrát nedodělanou hru, tak je tvoje vina, že to ostatní berou jako důvod toho, proč to nepodpoříš.
          • Jason_dinAlt
            Mě nevadí to, že to tak bere. I když argumentuje vlastníma doměnkama, které se nemusí zakládat na pravdě. Spíš mi vadí forma arogantní a agresivní odpovědi.
            • Jason_dinAlt
              Dworkin: To už je hraní se slovíčky jestli termín "plná cena" je platný na cenu rok po vydání hry a tady asi pravdu nenajdeme. Každý to může chápat jinak. Každopádně oponent si i tak vložil do svého chápání mého prvního příspěcku fakta, která tam nebyla.
              Každopádně skutečnost je ta, že v tom mám naprosto jasno a vím kdy a za jakých podmínek si hru pořídím či nikoliv.
            • No Guth-Jarkovský to není ani na jedný straně. *4* Kromě toho mateš i tím, že napřed píšeš, že si hru koupíš za plnou cenu a o příspěvek níže už je to cena po slevě, protože ta startovací bude vyšší... Máš v tom trochu zmatek.
          • Prvně řádně čtěte,pak přemýšlejte a až potom komentujte. Autor tím chtěl očividně říct, že hru nepodpoří během alfy a bety, ale že ji moc rád podpoří, jako finální produkt. Navíc, když si to po sobě přečteš, tak co ti nesedí? Píšeš vlastně: Ano, hru nepodpoří, protože je ještě nedodělaná. Tak kde je chyba? :D
            • Jason_dinAlt
              Corwin: "Na to první přišla logická námitka, že může podpořit, ale hrát až hotovou". Kdyby to byl býval takhle napsal, tak je všechno v pořádku. Ale bohužel zvolil trchu nešťastnou formu argunetace.
            • Chápeš rozdíl mezi "podpořit" a "hrát"? Když někdo napíše "Nechci hrát nedodělanou hru", tak to není totéž, co napsat "Nepodpořím nedodělanou hru". Na to první přišla logická námitka, že může podpořit, ale hrát až hotovou hru. Teprve pak přišlo vysvětlení, ovšem podané stylem "co seš to za hlupáka, že jsi mě hned nepochopil", ačkoliv ten původní příspěvek snad jinak ani pochopit nešlo. Že se to pak zvrhlo ve flame, je věc druhá.
            • Jason_dinAlt
              Ano. Přesně tak.
              Kampaň je splněná, tak si počkám na finální produkt a podle něho velmi pravděpodobně předám své peníze vývojářům.
        • Pěkná odpověď na zcela nepřiměřenej komentář. Někdo si hold myslí, že je větší patriot něž ostatní, jen díky tomu, že podpořil pár korunama hru z domácích luhů a hájů. Absolutně nelogický (nebo nedomyšlený) argumenty si jdou ruku v ruce s autorovou elementární neznalostí způsobu nabývání herních titulů u jiných hráčů, než je on sám :)
  • Jo priste si dam pozor,kdyz jste uchylny na pravopis,ja pisi na ps vite,vy na pc,ktere jednim zmacknutim cudliku opravi hrubky,carky,seradi vety jak maji byt,to zname.Sorry polepsim se.Ja to tak nezeru.
    • Warriosparky
      A Vita neumí dělat mezery za tečkama a čárkama? *2*
      • Jo umi,ale na tomto w
        ebu ma problem,nestihaji se zobrazovat pismenka,a kdyz mam preklep,tezko se to opravuje.chci neco smaznout,nebo rozdelit a furt se to vraci buh vi kam.A ted se to seklo kurna!
        • Nezlob se na me,ale ty nezvladas utvorit ani jednoduchou vetu aby se dala normalne precist a mela hlavu a patu. To neni o par hrubkach,jak se nam snazis namluvit.
      • Já občas používám net na PS Vita a samozřejmě mezery a čárky umí, ale když už se překlepneš tak je pak děsný porod pokoušet se to opravit. Ta virtuální klavesnice je tam dost zabržděná a kurzor ti doskakuje ještě třeba sekundu po tom co s ním přestaneš hýbat, takže pak přepisuješ něco uplně jiného než jsi chtěl opravit.
  • Byl jsem překvapený, ale Google tranlátor vám přeloží i "sundown" - západ. *1*
    • ucho
      no tak ono to není špatně... jen se to tolik nepoužívá.
  • Sean Bean? :) no jsem zvědav na dabingy..! gratulace k miliónu Liber. Teď nastane to přetrpké dlouhé čekání než klenot spatří světlo světa.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit