Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nejen že takove hry podporuji materializmus ale navíc jeste vybízejí ty majetky ziskat nelegalne *7* a ani nechci myslet na to kolik magoru se touhle hrou inspiruje a vystrili nejakou skolu...
    • A co říkáš na Ivetku Bartošovou? *7*
    • a ty ses ten jeden magor co?
    • jan.tichy.18
      Bez si stěžovat na jina fora.tady nemáš co dělat.
    • Uspořádej petici za zákaz prodeje napříč světem. Dnes je petice na každou p**vinu, tak prosím :))
  • Jízdní model-Z toho videa to jde poměrně těžko posoudit, mám krapet pocit že auta více drží na vozovce a také trochu méně "pérují" tak jsem zvědav zda to bude pro dobro věci či nikoliv, každopádně já byl s jízdním (i destrukčním) modelem aut v GTA 4 opravdu navýsost spokojen, tak snad to v 5-ce nepokazí. Nutno podotkout že nevlastním řidičský průkaz a jsem si vědom že mnoho ostatních hráčů můj poměrně velký entusiasmus z ježdění v GTA 4 (překvapivě) nesdílí...
    • rancor1223
      Já řidičák mám a taky ten se mi ten jízdní model ve čtverce líbí. Nevim co s tim má kdo za problém.
      • Ja som uz po piatich minutach zhanal mod. *1*
        • rancor1223
          Tak jako z prd*le jsem si taky stáhnul realism mód kterej ten existující jízdní model jen zvýraznil. Ale to asi nebude ten samej co ty, že?
          • Tak to urcite ne.
      • Radioaktivni_surikata
        Je přepruženej. Ty auta se nakláněj opravdu výrazně víc, než je zdrávo. Ale to je spíš vizuelní detail. Nepřevracej se, takže dobrý :) A jo, bylo to první GTA, ve kterým mě bavilo fakt jezdit s autem. Od trojky po San Andreas to byla katastrofa.
        • rancor1223
          Ok, přepruženej možná, ale to neni jízdní vlastnost. Jak si řek - vizuální věc - na ovládání to nemá vliv. Tak kde je problém?
  • jan.tichy.18
    8gb na xbox měl i zaklinac 2.tak očekávám stejny narez
  • Petře, doporučuji se více kontrolovat a nahradit idiom "na to konto" něčím jiným. Bolí z toho oči a hlava.
  • Na to přepínání postav se těším, minimálně je to inovativní. Můj způsob bude ten, že si to asi vlastně zahraji 3x pokud to teda tímto stylem půjde. Obávám se asi oprávněně, že ale může tímto utrpět variabilita misí. Jeden chlápek se bude "specializovat" na toto a druhý zas na něco jiného.. Tak nic jiného mi nezbyde než přepínat a tím se zase lehce vytrácí znovuhratelnost hlavního příběhu.. No uvidíme.
    Jinak očekávám doladěnou hratelnost k dokonolasti, ve čtyrce přeci jenom to střílení nebylo z nejpohodlnějších. Jízdní model byl ale super na PC. Video neohromilo, ale určitě ujistilo, že hra nebude nějaký bezbarvý vehikl.
  • Klidně mě ukamenujte, ale je to můj názor chce to nové konzole nebo pc verzi vizuál nic moc zvlášť když se kouknu na gameplay watchdogs hlavně tomu chybí strašně moc vyhlazování hran a ostřejší textury.
    • Klidne me ukamenuj,ale... ac na obcasne gramaticke chyby vetsinou nehledim,tak tyhle posty bez zakladnich vet se proste nedaji cist. Veta zacina velkym pismenem a konci teckou. Zkus to.
      • Ano, to říká ten co píše bez diakritiky..
        • Je trochu rozdil psat bez diakritiky ale jinak mluvnicky spravne a rozdil psat jako ty. Tzn shluk slov bez ladu a skladu.
          • Fajn tak to nečti příště, když jseš tak hloupý, že bez správné skladby věty nejseš schopnej pochopit výnam příspěvku. A ano máš úplnou pravdu, určitě je lepší psát mluvnicky správně, než pravopisně špatně *7* .
            • Tak arogantní, že si nevidí přes špičku nosu.. Kdyby si byl alespoň zpoloviny tak dospělý jak tady tvrdíš, tak by si nemohl vživotě napsat takovou snůšku kravin co tu píšeš (zvlášť tu ve které tu já prý spamuju *1*). Jinak opravdu nevím jak nazvat člověka co pořád dokola poukazuje na druhé, že se chovají jak malé děti, ikdyž mají pádné argumenty ? Bohužel někteří se snaží býti tak strašně moc dospělými, až si neuvědomují, že se tak nechovají. Doufám že si to pro příště uvědomíš a dáš si na to pozor a časem se to třeba zlepší..
            • Boze boze. Dospej a neres blbosti. Jestli je u tebe normalni psat odstavec jako jednu vetu bez carek,velkych pismen,ukonceni vet... pak nemam co rict. Pokud to byl tvuj ojedinely pripad,pak jako rozumny clovek jsi mel uznat chybu nebo se tomu treba zasmat a jit dal. Ne tu spamovat jako male dite.
            • To nebyla žádná urážka, z tvého postoje a vyjadřování nad jedním příspěvkem, který jsem špatně zformuloval a napsal, jsem zcela jednoznačně pochopil tvé velké ego, aroganci a nesmírnou hloupost vyjadřovat se nad věcí se kterou nemá obsah příspěvku nic společného. Je asi zbytečné se ti tady ospravedlňovat za špatně napsaný příspěvek, když sám hanobíš český jazyk psaním bez diakritiky. Chápu, že český jazyk není jednoduchý a ne všechno se dá pamatovat, chybu udělá každý, ale hanobit český jazyk psaním bez diakritiky, tam kde to není nutné je prasárna nebo absolutní lenost dnešní generace dětí, vyrůstající na mobilních telefonech a facebooku.. Prosím tě, příště než začneš někoho dalšího obviňovat za nějakou věc, tak si nejdřív zameť před vlastním prahem děkuji.
            • Vidis ze to jde. Kdyby jsi si priste jeste odpustil zbytecne urazky, nebudes uz vypadat jako male dite co neumi gramatiku.
    • lol ze watchdogs
  • conflig
    Tak teda ta mapa bude gigantická!!!!!! desítky hodin bude trvat jenom to prozkoumat, Awesome *1*
  • zdeeneek
    Za plnou cenu hry hned po vydani nekupuju, ale za tohle dam klidne i 1500,- kc. Takovou hru musim mit hned v den vydani !!!
  • God-of-War
    Zklamaný může být tak akorát magor... Tohle bude masakr!
  • O sexu v ukazce ani zminka:)
    • tak ale da sa tam kupovat ganja...co je super. a k u r v y sa asi tiez budu dat stale brat. cize kazdy si prijde na svoje
      • To doufam. I kdyz me je tady nekdo ochotny narknout kdovi z ceho,tak sex k tehle hre patri minimalne od tretiho dilu(prvni dily jsem nehral)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší