Přejít na výpis diskuzí
Sledujte pětiminutové video z Grand Theft Auto V
9.7.2013 | Petr Poláček
349 příspěvků
-
Takže zbývající dvě postavy si budou dělat co budou chtít a já se na ně přepnu doprostřed "akce" či "příběhu"? To se mi teda moc nelíbí.
-
-
Vypadá to už trošku jako The Sims, ale je to fakt skvělé :D
-
Přepneš se borce a ten bude zrovna na WC.
Anebo druhy krátce před smrtí.
Obě možnosti opravu "potěší" *15*
- Nejvíce mně vadí, že se asi nebudou chovat jako klasická NPC a budou tedy naprosto vyčnívat. To bude pak vypadat divně. Když to dělá hráč tak to beru, ale aby další dvě NPC se takto chovali? Proč se tak pak nechovají všechny NPC? Pak to bude tak, že většina NPC budou tupci a pouze 2 borci budou něco aktivně dělat.
-
-
Já sem zas někde četl ze na gta sérii pracuje několik týmu ,tak teď nevím
-
Vpadá to luxusně,těším se.Na PC ať se klidně vys...,stejně socky co maj jen PC pořád jen na něco remcaj,si to nezasloužej ani.
-
-
Prej socky:)))))) ty jsi zralý na průplesk hošánku. Sice mám jen pc ale ten stroj stojí 5x více než budou stát nové konzole. A navíc si představ že když chci tak si to propojím s velkou televizi a jedu i na gamepadu. Tak mi řekni k čemu by mi byla konzole???? Stejně to na PC bude tak jako každej díl. Sice později ale my socky si na to rádi počkáme.
-
-
Že se na to chytáš :) Je snad jasný, že kdo má PC, tak si může klidně koupit konzoli a naopak. Každý si hraje na tom, kde mu to vyhovuje líp, proč se hádat.
Krom toho vychloubání co jsem si koupil mi přišlo trapný už na ZŠ :)
Akorát teda nevím k čemu je Pc za 60000, ale tvoje peníze :) -
Za 1. - Jestli máš 5x dražší PC jak nový konzole,tak jsi u mě debil:)). Za 2. konzole stojí to co grafárna do toho tvýho zbytečně předraženýho PC,takže místo věčnýho remcání na konzole ,co si pořídit k PC i konzoli? Já mám oboje,PC nemám tedy 5x dražší ,mám PC tak za cca 20k a hraju vše na max detaili zatim. No a k tomu mám PS a nemusim po diskuzích pořád blbě kecat,ne?
-
-
Jo ,a s televizí mi PC šlo propojit už před 10 lety *7*
-
-
zas neprehanaj, ja mam doma lg tv 107 cm a nevem si ani predstavit kolko lova by som musel dat za pc aby mi dobre vyzerali na tom hry, k pc su lepsie monitory klavesnica mys, to sa asi nezmeni, ale na pc sa da stiahnut ktorakolvek hra zadara a potom ked je to supa tak si to kludne kupim aj 5x za tych 50€ co by to stalo na ps3 takze to je zas tam vyhoda
-
-
-
Jo jste socky, protože ty hry stahujete a nejste schopní za to těch pár stovek v obchodu utratit... A jestli máš PC za 60 tisíc tak to jsi vyhodil peníze voknem. Blahopřeju
-
-
Vsadim se stebou klidne o milion ze prvni ke stazeni ta hra bude na konzole *3*
-
-
haha:)nice
ale konzolisti prece nepirati:) -
-
Ne, my co máme PS3 opravdu nepirátíme :D... Nejdřív si něco zjisti...
-
-
-
Vzdy ked je moznost treba si hru stahnut zadara, tento rok som kupil zatial len bioshocka a last of us a tiez som si ich najskor stiahol, napr. take metro alebo tombi raiderik tez neboli spatne ale za 50€?? kebyze si kupim kazdu hru co vyde tento rok tak si asi budem muset predat auto ktore esete nemam splatene a buduci rok predat rovno dom ne?
a ako sa tu pytal nedavno jeden kolega kde ma pri tom vsetkom co vychadza zobrat este penaze na hulivo? pri gtacku sa treba aj rozsupovat aj do toho idu love.
A ked kupim teraz pc za 60tku tak to mam aspon na 6 roky, takze ked nekomu nechybaju konzolidne exkluzivky preco ne?? -
Ty jsi opravdu tak omezeny, nebo ses tim uz narodil ?
Ja nic nestahuji a vse si radne koupim, ale moc toho kvalitniho za koupi opravdu neni.
-
-
-
-
Příběhová linka vypadá hodně lineárně. Tři postavy možná vypadá, že tam bude jako víc možností, ale podle mě právě tenhle princip to ještě více sváže lineárností. Což neřikám, že to bude špatně, ale jsem hodně zvědavej, jak kromě toho se to bude hrát v otevřenym světě, když člověk nepude po příběhu.
-
-
Já jenom doufám, že nebudou to střídání postav vnucovat.
-
-
To se obávám, že asi budou. Kdyby ne, tak by to bylo hodně super.
-
-
psali že je na hráči, za kterou postavu bude chtít hrát, může hru odehrát za jednu nebo je střídat
-
-
Bude záležet na chování parťáků během misí. Aby nebylo nutnost přepínat z důvodu toho, že to něco udělají jinak anebo to rovnou podělají :)
-
Ok, díky. Jestli to dodrží, tak by to mohla být hodně dobrá změna od GTA IV.
-
-
Máš pravdu, nerozumíš. Jde o to, že kdyby hráče nutili se přepínat mezi postavami, tak to ukazuje na lineární design misí. Teď bude hrát za tohohle a teď zase za toho. V opačném případě máš volnost, jak hru hrát a misi dokončit, jak ty sám chceš, s jednou, nebo klidně se třema. Možnost volby je vždycky fajn.
-
Takže to chápu tak, že když tě nebudou nutit přepínat postavu, tak je to ok a ty budeš hrát za jednu. A to je pro tebe vítaná změna od GTA 4? Tomu fakt nerozumim :D
-
-
-
-
-
-
ja tu hru už mam me to prines z ameriky kamos on zna lidi v rokstaru. jako nic moc to neni davam tomu 2/10 *11*
-
-
Ty máš kamarády??? *15*
-
Můžu být tvůj kamarád ? blbce ještě za kamaráda nemám. Hodil by ses mi do sbírky.
-
-
Malej Matrix *1*
-
Wow looks awesome.. Už sem dlouho čekal na San Andreas Revival :) Tohle bude hustý... Nějak San Andreas pro mě byla ta nejlepší hra z celé série, celá atmosféra San Andreas a tak, i trochu fakt že to byli nějaký 90tý léta, teď to bude současnost tak uvidíme... Ale vypadá to super, kupuju a je mi jedno co o tom napíšete za recenzi :D
-
-
No konečně nějaký pořádný koment :). Také ve velmi těším :). Vypadá to úžasně :). Na celé video jsem čuměl s otevřenou hubou :D. Prostě je to zcela něco jiného, než GTA IV - grafika mnohem lepší, celkově je to krásně plynulý (GTA IV jelo na konzolích v 98% při 25 FPS a někdy to kleslo ještě níže). Je mi jasný, že i tady nejspíše budou momenty, kdy FPS mírně poklesne, ale hlavní je, že při normálním běhu hry to jede krásně :).
Já se velmi těším a jednoznačně kupuji :). Jen se furt rozmýšlím, zda jít do speciální edice - na to, že je tam jen pár věcí a to převážně in-game, je to dost drahý :-/.
Jelikož mám již postarší PC (i když stále díky driverům na grafárnu mohu hrát nejnovější pecky), nějak PC verzi GTA V neřeším. Časem to jistě vyjde, ale mě zajímá PS3 verze :).
Stejně ruku na srdce - na PC si to stáhne víc lidí, než na X360 ;):P. Každý jen brečí nad tím, že to není na PC a jakmile se to na něm objeví, hned hledaj linky, kde to nejdříve stáhnout :P. GTA se nestahuje, to se kupuje!! ;).
A jinak věřím, že až to vyjde na PC, bude to mít daleko lepší optimalizaci, než mělo GTA IV ;).
Uff to jsem se zase rozepsal :D.
Je mi vcelku jedno jestli se mnou budete/nebudete souhlasit. Každý zde publikujeme svůj názor :). Ovšem některé komentáře jsou teda vážně perly :P :D.
-
-
Jsem rád, že tato serie vychazí na PC s takovým časovým odstupem. Byla by škoda příchod takového veledíla pošpinit pirátským řáděním.
-
-
ja si to na 360 tiez sosnem :)
-
Nemůžu se dočkat, až si to stáhnu na svou PS3.
-
-
proc maj vsichni tak divne ty ruce, jak kdyby viseli za ramena? wtf next gen gta a tohle cloveka prasti do oci jako pred deseti lety.
-
Ufff, kdyz si vzpomenu na priiiiiserne GTA4 od ktereho jsem po par hodinach utekl (a to hraju GTA od prvniho dilu) tak petku si muzou strcit kam chteji.
-
-
V čem jako bylo příšerný???
-
-
Nesympaticky hlavni hrdina, nudne mise, hloupa ta cast pribehu kterou jsem vydrzel, graficky nic moc (i kdyz konecne pouzili jiny engine nez vsechny trojky), mizerna atmosfera, prislo mi ze je tam snad min moznosti nez v san andreas, pro me tam nefungovalo vubec nic.
-
-
Ty seš ale blbec.
-