Přejít na výpis diskuzí
Sledujte pětiminutové video z Grand Theft Auto V
9.7.2013 | Petr Poláček
349 příspěvků
-
První dojem? "Sakra, ještě, že mám ten Xbox360, čekání na PC verzi bych nevydržel . . . " :). Jinak pokud vyjde PC verze, tak ji koupim taky, minimálně kvůli potenciálu modů jako byl icenhancer na GTA4.
-
Vypadá to nehorázně dobře *3* Jenom je škoda, že ve videu nebylo i vylepšování zbraní *9*
-
Říkejte si co chcete, ale mě přijde GTA V jako GTA IV s "vylepšenou" grafikou. A když se člověk podívá na gameplay, tak s prominutím takto si nepředstavuji modely postav v roce 2013....Navíc když to srovnám s Watch Dogs, tak GTA vypadá fakt tragicky. Říkejte si co chcete, ale mě se GTA v současné grafické podobě nelíbí. A to nemluvím o tom, že to stejně bude osekané kvůli výkonu nynější generace konzolí....
-
-
Ještě, že to víme. Ty jsi opravdu takovej kus kratkozobákové gumy, že to svět neviděl. Co to s tebou kua je? Přijdeš jsem, vybliješ sem myšlenkový průjem o ničem, napíšeš to ještě jak blbec, že se to nedá ani číst, a ještě si připadáš jak největší odborník na lecjaký lejno.
Ty voe, zahrab se někam a občas zapřemýšlej, jestli to vyjadřování svých subjektivních dimenzí má smysl zveřejňovat. -
Me ta grafika nijak neurazi a podle me GTA 4 porad vypada skvele. Ono to neni jen o poctu polygonu a rozliseni textur ale o celkovym pocitu a to pro me u ctyrky funguje doted.
-
-
Jako neříkám, že je to hrozné, jenom mi přijde, že se měli vykašlat na staré konzole a vydat to až na nové a v lepším kabátu. Přece jenom už 4. díl to ždímal na maximum a přesto se nevyrovnal pc verzi.
-
-
Slyšel si někdy o módech a modderské komunitě? Existuje plno enchancerů,texturových balíčků,který ti vylepší svět. A konzole se můžou jít zahrabat *3* Stačí se kouknout na nějaký vymazlený obrázky či přímo srovnávací videa s reálnými záběry a s herními záběry a věř,že skoro nepoznáš rozdíl *4* Jen je to teda pekelně náročné *15*
-
-
No právě. Zahraje si to v realistickém módu, v max. rozlišení a naprosto plynule, jenom to 1% pc hráčů, o kterých tu už byla řeč nahoře.
-
-
Ale takto je problém těch lidí co mají slabou sestavu. KDyž si tu někdo stěžuje na grafiku,tak ať se pak nediví,že grafika je taková jaká je a jede mu to na 60fps :D
-
-
-
grafika mi přijde úplně dostatečná. a nedělám si iluze, že to není převlečená a poupravená čtyřka, ale vypadá to skvěle. každopádně té náročnosti na konzolích se trochu bojím.
-
-
Vím, jak se mi "vařil" Xbox při IV. dílu, tak by mě zajímalo, jak to bude vypadat u V. dílu.
-
-
-
-
-
3 postavy, hmmm, dúfam že sa to nezmení na Sims: GTA edition. Budem si chcieť prepnúť na toho milionára aby som s ním skočil do downtown a on bude lietať v lietadle na opačnej strane mapy a ešte po pristáni ho budem musieť dať na WC a do reštiky aby som s ním mohol hrať. Ale ako tento štýl rozširuje možnosti, tak dúfam že to bude dobre spracované.
-
-
Maďar je srandista, že jo?
-
-
beszélsz magyarul, lófasz?
-
nie, Slovák napísal svoj názor. ko*ot musí mať blbé narážky
-
-
Já tomu textu prostě kulový rozumím, sry...
-
-
na tvoj posledný príspevok už nejde reagovať. tak aspoň takto. ne*er si do huby. keď tomu nerozumieš a prekladať to nemieniš, nerozumiem tomu, ako môžeš reagovať na to, čo som napísal. nečakaj, že sa ponížim na tvoju úroveň a začnem urážať čechov. proti ním nemám nič, vlastne mám odtiaľ veľa kamarátov...proti komu ale niečo mám, to sú mentálne obmedzení ľudia...v tvojom prípade aj s nejakou zvrátenou dávkou dokazovania si niečoho.
-
-
boze tahnete vy madari uz do hajzlu, copak nemate v madarsku herni weby?
-
-
mne sa nemusíš ospravedlňovať, ja súcitím s tvojou hlúposťou (http://translate.google.com/)
-
-
Evidentně máte na salaši jinou mentalitu, ale nepochopili jsme se. Maďarština je vcelku nezáživným jazykem a stejně tak mi nic neříkají ani její hornouherské větve, proto nemám zájem si z ní něco překládat a zkoumat tak pochody vašeho etnika.
-
-
-
-
-
-
Keyz: Bud jsi slepy a nevidel jsi ve videu ukazatele tlacitek s ovladace PS3 coz znaci ze to je hrane na PS3 verzi nebo jsis jednoduse chtel zase rejpnout do konzolistu tou vetou: "Já hlavně nechápu proč když to je na PC, tak textury jsou většinou stejně hnusné jako na konzole".
-
Klidně mě ukamenujte, ale je to můj názor chce to nové konzole nebo pc verzi vizuál nic moc zvlášť když se kouknu na gameplay watchdogs hlavně tomu chybí strašně moc vyhlazování hran a ostřejší textury.
-
-
Klidne me ukamenuj,ale... ac na obcasne gramaticke chyby vetsinou nehledim,tak tyhle posty bez zakladnich vet se proste nedaji cist. Veta zacina velkym pismenem a konci teckou. Zkus to.
-
-
Ano, to říká ten co píše bez diakritiky..
-
-
Je trochu rozdil psat bez diakritiky ale jinak mluvnicky spravne a rozdil psat jako ty. Tzn shluk slov bez ladu a skladu.
-
-
Fajn tak to nečti příště, když jseš tak hloupý, že bez správné skladby věty nejseš schopnej pochopit výnam příspěvku. A ano máš úplnou pravdu, určitě je lepší psát mluvnicky správně, než pravopisně špatně *7* .
-
-
Tak arogantní, že si nevidí přes špičku nosu.. Kdyby si byl alespoň zpoloviny tak dospělý jak tady tvrdíš, tak by si nemohl vživotě napsat takovou snůšku kravin co tu píšeš (zvlášť tu ve které tu já prý spamuju *1*). Jinak opravdu nevím jak nazvat člověka co pořád dokola poukazuje na druhé, že se chovají jak malé děti, ikdyž mají pádné argumenty ? Bohužel někteří se snaží býti tak strašně moc dospělými, až si neuvědomují, že se tak nechovají. Doufám že si to pro příště uvědomíš a dáš si na to pozor a časem se to třeba zlepší..
-
Boze boze. Dospej a neres blbosti. Jestli je u tebe normalni psat odstavec jako jednu vetu bez carek,velkych pismen,ukonceni vet... pak nemam co rict. Pokud to byl tvuj ojedinely pripad,pak jako rozumny clovek jsi mel uznat chybu nebo se tomu treba zasmat a jit dal. Ne tu spamovat jako male dite.
-
To nebyla žádná urážka, z tvého postoje a vyjadřování nad jedním příspěvkem, který jsem špatně zformuloval a napsal, jsem zcela jednoznačně pochopil tvé velké ego, aroganci a nesmírnou hloupost vyjadřovat se nad věcí se kterou nemá obsah příspěvku nic společného. Je asi zbytečné se ti tady ospravedlňovat za špatně napsaný příspěvek, když sám hanobíš český jazyk psaním bez diakritiky. Chápu, že český jazyk není jednoduchý a ne všechno se dá pamatovat, chybu udělá každý, ale hanobit český jazyk psaním bez diakritiky, tam kde to není nutné je prasárna nebo absolutní lenost dnešní generace dětí, vyrůstající na mobilních telefonech a facebooku.. Prosím tě, příště než začneš někoho dalšího obviňovat za nějakou věc, tak si nejdřív zameť před vlastním prahem děkuji.
-
Vidis ze to jde. Kdyby jsi si priste jeste odpustil zbytecne urazky, nebudes uz vypadat jako male dite co neumi gramatiku.
-
-
-
-
-
lol ze watchdogs
-
-
Tahle hra je jeden z důvodů, proč by násilné hry měly být celosvětově zakázány, jejich hráči posláni do léčeben a vývojáři za mříže. Peace...
-
Na to přepínání postav se těším, minimálně je to inovativní. Můj způsob bude ten, že si to asi vlastně zahraji 3x pokud to teda tímto stylem půjde. Obávám se asi oprávněně, že ale může tímto utrpět variabilita misí. Jeden chlápek se bude "specializovat" na toto a druhý zas na něco jiného.. Tak nic jiného mi nezbyde než přepínat a tím se zase lehce vytrácí znovuhratelnost hlavního příběhu.. No uvidíme.
Jinak očekávám doladěnou hratelnost k dokonolasti, ve čtyrce přeci jenom to střílení nebylo z nejpohodlnějších. Jízdní model byl ale super na PC. Video neohromilo, ale určitě ujistilo, že hra nebude nějaký bezbarvý vehikl. -
Tahle série jde mimo mě, ale neříkám, že mě to nezaujalo. Hlavně tedy volno časové aktivity a bábovky :)
-
-
Bábovky? To tam jako půjde péct nebo jinak vařit? Snad jo, jinak by hra nestála ani za upirátění.
-
-
A osobně? GTA po převodu do 3D jsem vždycky hrál kvůli vedlejším činostem:) Nikoliv primárně zabíjení, pro to tu je a vždy bude GTA II.