Přejít na výpis diskuzí
Sledujte pětiminutové video z Grand Theft Auto V
9.7.2013 | Petr Poláček
349 příspěvků
-
Vypadá to špičkově. Akční pasáže se zbraní v ruce, který jsou naanimovaný jako v Max Payne 3, přepínání mezi postavami v mžiku, super velký město, vehikly všeho druhu atd. atd. Teďka už jen doufám, že to vyjde na PC a náročností to nebude převyšovat zmíněnýho Max Payna 3. Jak jste možná někdo četl v bleskovkách, tak to vypadá, že by se mohli vrhnout na port z konzole od člověka, který spolupracoval na portu L.A. Noire. Doufám však, že to nedopadne stejně hrozně a nebude to tak náročný. V L.A. Noire kde dali ten pitomej FPS limiter na 30 rámců a po odemčení to stejně jelo na h*vno. Tak teďka už jen doufat v nejlepší, že si PCčkáři taky užijou. *14*
-
-
Jen podotknu že Rockstar Leeds neni jeden člověk ale normální společnost *3*
-
-
Špatně jsem to napsal, ale snad je z toho poznat co jsem tim chtěl říct *3*
-
-
-
Petře, doporučuji se více kontrolovat a nahradit idiom "na to konto" něčím jiným. Bolí z toho oči a hlava.
-
8gb na xbox měl i zaklinac 2.tak očekávám stejny narez
-
Vypadá to... úplně stejně jako GTA IV, aha ono to má vyjít na staré konzola, tak proto...Ale i tak si to koupím, hratelně to vypadá lépe.
-
A taky jestli pude řídit vlak.
-
-
Jestli nebude možné v ulicích rozpoutat chaos s vysokozdvižným vozíkem, tak ať se ani neobtěžují hru vydávat...
Sekačka/traktůrek by možná stačila... *15*
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=QOdW1OuZ1U0
-
Je to divné no.
-
-
Je to parádní! ... GTA V mě nechávala relativně chladným, obzvláště po čtvrtém díle, který mi nesedl, ale fakt teď to chci teď hned a na PC *3* *4*
-
-
No nejspíš to bude tím, že je to gameplay z konzole.
-
-
není? *8* super *4*
-
-
taky se mi to líbí. a snad to takhle plynule pojede na PS3 doopravdy, ne jak IV
-
Čtyřka byla pro mě nedotažená, ale tady citím feeling SA, takže po zhédnutí videa spokojenost. Pokud to na PC vyjde až za rok, vadit mi to nebude.
-
-
Ať si to vyjde klidně za rok dva na PC...hlavně ať to není stejná konverze jako u čtyřky...to radši nic
-
-
Vrátili mi horská kola, takže chcu ihned a zase projet celou mapu kolem dokola :D
-
-
-
-
-
NO teda žádnej zázrak pánové.Red Dead Redemtion 2 by bylo lepší :D. Ato přepínání postav to je pí..vina jak voda v košu.Jedinný plus je Trevor ta noha v tom záchodě :D
-
-
Zase dalsi kdo ma reci jako by to uz 5x dohral 2 mesice pred vydanim, nenapises ctenarskou recenzi? *2*
-
-
Já neříkám,že ta hra bude špatná.Já sem se vyjadřoval k tomu videu
-
-
Zase ty, nebyl jsi už i na eurogameru s naprosto stejným komentářem?
-
-
Áno už aj na eurogameru sem byl :D
-
-
-
Na GTAV sa velmi tesim, ale mam velke obavy ako to bude na PS3 vypadat a bezat... Uz RDR bol po technickej stranke velmi slaby (GTA IV som na PS3 nehral).
Nepochybujem o tom, ze po hernej stranke to bude nirvana, ale dost ma stve, ze v roku 2013 musime hrat "skarede" hry :(
Akonahle vyjde PC verzia, tak siahnem aj po nej. Vylepsena technicka stranka + mody od komunity z toho urobia trochu lepsi zazitok. -
-
Já hrál RDR na xboxu, a tam to vypadalo skvěle! A nezdá se mi, že by mezi PS3 a X360 byly nějaké velké grafické rozdíly. Asi nejsem po grafické stránce tak náročný. A navíc, tenhle gameplay byl z PS3 verze, a sám vidíš že ta hra vypadá úžasně.
-
-
vypada to dobre, btw: skoda, ze tady v roce 2513 nebudu *4*
-
-
nám to nevadí *4*
-