Přejít na výpis diskuzí
Sledujte pětiminutové video z Grand Theft Auto V
9.7.2013 | Petr Poláček
349 příspěvků
-
Podle tohohle traileru by GTA 5 mela byt nejlepsejsi hra na celym svete tak doufam ze bude!
-
uz se tesim jak to stahnu *2*
-
-
A přesně kvůli takovým kreténům co pírátěj hry ta hra výjde nejdřív na konzole ;)
-
-
HD video Zdá se mi to, nebo tam polovina textur chybí a druhá je v rozlišení 4x4?
-
-
to je na konzolích normální
-
-
To je no, ale alespoň my, konzolisti, nemusíme čekat půl roku až nám to laskavě portnou a to ještě po verzích na next gen, takže dostanete hru nejpozději zatímco konzolisti ji budou mít už 20x přehranou. Možná, když slíbíte, že nebudete hru stahovat, tak vám ji portnou dřív.
*14* *14* *14* *14* *14* -
-
No jo, to se chce zamyslet chlapce... proc asi je to exkluzivne na konzole. Vyrobci se snazej marne prodat tu sracku co mas doma, ale malo kdo je tak blbej, aby si to koupil ;-). Proto se porad snazi odkladat PC verze sec to jde... jenze marne ;-). Je lepsi si pockat, nez to mackat na nejake plesnive krabicce :-P
-
-
Dobře, ale pak tady na diskuzích nebrečte a nenadávejte na Rockstar, že to budete mít déle, když je pro Tebe konzole něco zapovězeného, čeho se "pravověrný" PCčkář ani nedotkne a pak jen brečí, když ta jeho platforma neni tolik podporovaná.
Proto vám zde uvedu 3 pravidla abyste měli PC verzi hned nebo i dříve jak o konzole.
1. Nepirátit
2. Nepirátit
3. Nepirátit -
1+
-
-
-
to je no *1*
-
-
-
only on consoles . Bitsch please ! *14* *14* *14* *14*
-
-
mas tam hned dve hrubky... vyvaroval bych se uzivani jazyka, ktery neovladas, pokud to neni zcela nutne.
-
-
hehe v takom meste nerealnom by som zit nechcel ani vo sne ...traja rambovia co vladnu celemu mestu :D jediny z nich ma zaujima iba michael..vyzera normalne .. z trapnych cernošskych OOOH MAN som vyrastol je mi z takych blbo, a trevor je az moc chory a zvrateny psychopat... skor sa tesim na pekne lokacie a volnost.. a vratenie starych veci zo san andreasu .. tesim sa tak pol na pol .. aj tak ale prve budem investovat do mgs 5 ... gta si pocka , aj tak je to len hra o strielani bez nejakej emocie ,ide len o to vystrielat co najviac ludi a hrat sa na rambov..co uz neni pre mna , preto sa s touto hrou nebudem ponahlat a honit si nad nou hned ked vyjde v ten den ..
-
-
Ty jebeš kamarát...
-
-
pozor nadavka vymazte mu koment:D
-
-
-
Snad to na PS3 opět nepojede v low res jak tomu bylo u RDR. Modleme se za 720p.
-
To zaměřování při střelbě je na Gamepad moc přesný to je divný.
-
-
To už mi někdo taky říkal. Ale stačí si všimnout, že se zaměřování pohybuje stále stejnou rychlostí a že se pak "dozaměřovává" a hned je jasno. Taky to nejspíš nahráli na několikrát, aby měli perfektní záběr, žádnou zdržovačku se zaměřováním...
-
A nebude to tím že to má stejné zaměřování jako GTA 4? A snad víš jaké tam bylo tak proč ty otázky?
-
Je to ukázkový gameplay, chtějí udělat dojem. A je dost možné, že některé pasáže zahráli s myší v ruce.
-
-
Na myš je to zas moc pomalý a moc "rovnej pohyb"... navíc skoro v kazdym zaberu ovladani k gamepadu
-
-
Stejně to bylo v Max Panynovi 3...pri tretim hranim jsem vedel presne kdy a kde kdo bude az to bylo trapny, vetsinou umreli nez dobehli "na scenu"...v tomhle nehledej zradu...
-
-
A jéje snad tu pár Pc hráču nedostane infarkt, že si takovouhle superduper hru nezahrají...
-
Kdyz GTA 5 nevyjde na PC tak budu maximálně zklamán, protože patřím mezi ty hráče, kteří s radostí za hru zaplatí! A takovej zazitek jako GTA 5 si nevychutnat na PC mi příjde ujeté.
Kazdopadne Konzole a PC jsou dve nesrovnatelne zalezitosti :D jelikoz konzole maj PC HW v sobe, takze kazda konzole je pocitac s džoistikem :DD pro debili nebyt PC nebyt konzole ! pravdou je, ze konzole trosku pozvedly prodej her a pomohly hernim vyvojarum se zvednout ze zeme ! -
-
Ovšem hraní videoher na specializovaných zařízeních (pak domácích konzolích) má mnohem větší tradici nežli na PC. Výkřiky o hardwaru konzole bych se, být tebou, zdržel. Víš, co je to přesně zač? Mají naprosto stejnou architekturu? Řekl bych, že spíše ne. Tahle můžu o všem prohlásit, že je PC - moje trouba, mobil... když do propisky nacpu procesor, aby mi hlídala chyby...
A teď, co kdyby konzole neexistovaly? Hrálo by se jen na pc. Myslím, že by hry byly stejně hloupé, jako jsou nyní. A troufnu si tvrdit, že spousta z nich by vyžadovala gamepad, protože by se to na klávesnici s myší nedalo hrát. Jaký je rozdíl mezi hraním hry xy na židli u stolečku nebo hlavou dole na pohovce? Řekl bych, že nula. Tak či tak se zabíjí čas.
A pokud se nepletu, tak PC (jako to PC od IBM) určitě nebylo dříve než konzole.
Jestli je někdo omezenec, tak právě ty (upřímně doufám, že ne "Vy"). -
-
Kazdopadne to bude skvela hra na PC ne ?
-
-
jdi si doplnit vzdelani.. nazvat konzoly "PCckem s joystickem" muze jen zakomplexovany jedinec... Je tam rozdilna architektura, nebo jak si myslis ze konzole s grafikou na urovni (technologicke..) z roku 2005 muzou utahnout hry tak jak vypadaj ted? Zkus si o tom aspon neco precist nez vypustis takovej zvast
/Jsem PCckar, ale diky lidem jako ty se za to musim stydet/ -
-
opravdu komplex nemám jsem regulerni otec rodiny, vzdelani mam vysoke :D, proste vsechny konzole jsou PC :D a muze mi mluvit kdo chce co chce (mel jem je vsechny nekolikrat rozebrane) :D akorat je to tak dokonale optimalizovany system a veskery vyvoj her je na to soustreden tak se neni cemu divit, ze na tom hry makaj skvele od roku X :D
kazdopadne obecne jsou konzole pro omezence a valeče sunek u televize, tupe hrani a tupe hrani a nic jineho, protoze tam taky nic jineho nejde delat :D a pokud na to tedka bude nekdo reagovat utokem byť na mou osobu nebo na prispevek, tak je to akorat nepřímé potvrzení pravdy :D nejsem uzivatelem PC jen kvuli hrat, tak mozna proto, kazdopadne muzeme vsichni bezpecne prohlásit, že prvni bylo PC pak konzole, u vejce a slepice to stále jisté není :D -
-
První herní konzole spatřila světlo světa v roce 1972, to o nějakým PC ještě nikdo ani nesnil.
-
Jasně, když budeš hrát hru na konzoli seš omezenec....Ale když na PC tak seš jednička!!!!Prober se !!!Kvůli tomu,že máš vysoké ICQ tak nemusiš mít vysoké vzdělání...
-
No ja nevim ale jak jinak muzes reagovat na utok nez utokem? Prijde mi ze na nekoho s vysokym vzdelanim pusobis docela omezene...
A je fakt ze valet si sunky u televize nebo u pocitace a hrat na tom hry je veliky rozdil protoze u PC se prece hraje chytre. -
-
Nezapomínej, že na netu je z každé lopaty hnedka spořádaný otec a prezident Země.
-
-
-
Ono, keby bola len 1 univerzalna PC zostava, na ktoru by mohli vyvojari optimalizovat hry, tak aj to PC z roku 2005 by moho byt zmykane az na kost...
Tu nejde ani tak o architekturu, ale o schopnosti optimalizovat a sit hry priamo na mieru danemu HW. -
-
hezky napsáno !
-
-
-
-
Hadzem na monitor peniaze a nic sa nedeje :(
-
-
Bez této informace bych dnes neusnul. *6*
-
-