Přejít na výpis diskuzí
Sledujte první díl herního pořadu Re-Play z Prima Cool
12.2.2011 | Redakce Games.cz
73 příspěvků
-
pěkný, ale rád bych už někde viděl recenzi na multiplayer u Dead space 2, nebo alespoň někdo, kdo by mi řekl jaký je;)
-
-
je dobrej, po case se muze stat stereotypni, ale lvlovani rozhodne zene kupredu. Hodne zalezi na lidech (v parte je to rozhodne nejlepsi) a pokud jsou vyvazeny skupiny lidi (skillem), tak je hra za necromorphy mnohem tezsi. Na nekterejch mapach popravde vubec nemaj sanci. Pridat mapy, mozna by nebylo od veci i treba necromorphy (treba mi chybi ten vybusnej :D) a bude to rozhodne skvela hra. Uvidime, jak casto to bude EA updatovat..
-
-
Musim souhlasit s kritikou, předevšim opakovaná gameplay mi přijde jako hodně velká bota (a ta kvalita zvuku komentáře je teda taky děs :D ). Ale za moderátorku dávám 11/10 :D
-
Libi se mi ta recenze na GT5. Lepsi zavodni hru na trhu nenajdete. Vsechny hatery, kteri na to nadavali ji zkusili tak max. na YouTube.
-
ocenil bych, kdyby slo ve videu seekovat a nemusel jsem cekat, az se cely nacte - nejde to ani tady, ani na strankach replaye a kdyz se vam to zasekne tesne pred koncem, tak pak musite zas vecnost cekat, nez se vam to cely nacte...
ale jinak je porad dobrej, akorat moderatori by si mohli obcas taky strihnout nejakou recenzi a vymenil bych toho co namlouva ty recenze, to se neda poslouchat. -
-
Nu a tady se muzes inspirovat- Orbit Downloader. Seekujes jako pako.
*1* *1* *1* *1* *1*
-
-
Mne sa to paci, viac ako GP. Ale zase je to az moc precoolovane :) asi som uz na taketo veci stary ;)... Ale inak vazne dobra praca, som rad ze takyto herny porad vznikol, len skoda ze nemam Prima Cool ;)....
Ale odomna 9/10 ;). Velmi dobry porad! -
prima cool umí dělat skvělé reklamy, člověk má chuť se na všecko podívat
-
Moc me bavi byt hnidopich
""Zatímco jste dnes na kanále Prima Cool mohli sledovat druhý díl znovuzrozeného herního pořadu Re-Play, my vám ve spolupráci s jeho tvůrci a Primou nabízíme díl první, který krom Games a stránek Re-Playe nikde jinde vidět nemůžete""
Uz se mi ten .mov vali par minut na disku a to stacil dementni Orbit a fce Grab video by Orbit.
Ze by to video videli divaci pokazde i jinde? *1* *1* *1* *1* -
Nějak mi uniká smysl Martina Semeráda a jeto Lanceru v tomto pořadu. Myslel jsem, že když už ho tam pozvou, tak jim třeba něco jako závodník zrecenzuje - je známo, že má hodně rád Richard Burns Rally... A oni tam jen ukážou jeho auto a celé to tak nějak vyšumí *7*
-
Nebylo to tak hrozný, jak jsem čekal po chvále premiéry. Tudíž nejsem zklamanej *4*
-
Kdyby tam nebyl Tukan, tak bych se na to díval, když tam je, tak se mi to bohužel moc nelíbí