Přejít na výpis diskuzí
Sledujte sedmý díl herního pořadu Re-Play
26.3.2011 | Redakce Games.cz
87 příspěvků
-
Bože od recenze Fallout New Vegas to jde s tímto pořadem do kopru. Nejen že zmršili naprosto recenzi Dragon Age II, kterou ani evidentně nehráli, ale to co řekli o Zaklínači 2 .... nejradši bych je poslal do prdele! Dřív jsem tomuto pořadu věřil, ale ty rádoby vtipný vtípky jsou nejhorší co jsem kdy viděl!
-
-
A je, uz je to tu zas, fanboyove lezou z der. Budes to psat u kazdeho dilu? :)
Podle mne byla ta recenze super, naprosto presne tu hru vystihla, ja sam bych ji dal z nastvani (velky fanousek prvniho dilu a jeste vetsi fanousek BG/BG2) jeste min, ale to uz mozna nejsem objektivni. -
-
No vidíš. Já fanoušek PS:T, BG, BG atd. atd. jsem DA1 nedohrál, protože se mi nelíbil jak si hraje na něco co není. DA2 jsem oproti tomu dohrál během pár dní, pěkně až do konce (skoro na 100%), protože to pokládám za kvalitní hru (ne perfektní, ale kvalitní). DA2 není další z řad RPG kde jako trotlové hrajeme za Chosen One a zachraňujeme svět. To co nám přiseslo je vpodstatě nový žánr "Urban RPG" kde je příběh města důležitější než příběh hrdiny. Ano je poznat spěch při vývoji (hudba, dungeony), ale hra jako celek se mi moc líbila. Mile rád si počkám na DLC (a že jich bude:)), pak si DA2 dám znovu s novým obsahem a jistě ze znovu budu dobře bavit.
Jinak abych nebyl OT tak Replay je velmi koukatelný pořad. Nicméně v mém srdci sice bude stále STARÝ Gamepage, ne to co v TV běží teď. -
-
pěkně řečeno
-
-
-
ano nad recenzí da2 jsem hodně kroutil hlavou, protože byla uplně dementní a zaujatá, vyčítat hře že nemá příběhové klišé (přijdu a zachráním svět) je prostě ubohé....at si kazdej rika coc chce, ale oproti origins se hra moc nezmenila, zmenila se jenom maličko, čímž se zlepšila hratelnost, ale rpg nerdi vidi ze runy si uz nedelam sam ale necham si je zhotovita uz je zle...
-
-
přesně tak...taky mám pocit, že kvalita oproti Origins příliš neklesla a akorát se hra vydala trochu filmovějším směrem...každopádně nevím jak vy, ale mně přišlo, že na prĺnohodnotný druhý díl série hra nepřinesla moc nových věcí. Možná to je schválně, že jednička univerzum představovala a dvojka nastiňuje jak se v takovém světě žije (v tom případě splnily oba tituly účel na výbornou), ale nemohu se ubránit pocitu, že tomu něco málo chybí...
PS: Nejsem RPG nerd *3*
-
-
-
btw: dneska ráno jsem viděl Game Page a zase jsem brečel smíchy nad trapností. Hlavně jak tam ze začátku přiletěla ta moderátorka a křičela do toho... *12* *12*
-
tak po dnesnom diely ta kočka u mna klesla *1* ze konzolistka, ale neee, ale pre mna coby odchovaneho a preferujuceho pc vzdy bude pc lepsie. ale je to teda poriadna sexica.
-
Tak ta slecna to pekne zazdila. Prej nejlepsi na zaklinaci2 je ze ho delaj i na konzole a ze na konzole i vyjde. *11* Pokud vim zak konzolova verze je stale stopla. *1*
-
-
Souhlas, jeden z vývojářů se k tomu nedávno vyjadřoval a jasně řekl, že Witcher 2 je primárně vyvíjen na PC a na konzole by jej rádi v budoucnu vydali (rozhovor můžete najít na gog.com). Proti konzolím nic nemám, jen jsem to chtěl uvést na pravou míru.
-
Tohle uz se probiralo minule, pod sobotnim dilem. Ale holt slecna hram rozumi, neni to jen nastrcena tvaricka pro pubose, cely porad je profi a duveryhodny... a vubec, zaznelo to v televizi!
Takze Zaklinac 2 nejen ze bude na konzole, ale bude tam lepsi nez verze pro PC. To je nabeton, rikali to v Re-Play. :) -
-
Tak to je fakt terno - hezká holka co rozumí hrám ... Od té bych se držel dál (možná se to zdá jako paradox)
-
-
nezda, ja jednu takovou znam :).
-
-
Jo tak to potom jo *2* *1*
-
-
-
Re-Play má sice své světlé stránky , ale na starý dobrý Gamepage nemá . V Re-Play takřka přečtené poznámky ke hrám není až zas tak zábavné pro lidi, kteří mají alespon trochu pojem o hrách *4*
-
Zaklinac 2 na konzoly ohlaseny nebol, radi by ho na nich videli no zatial je vo vyvoji len PC verzia. A ze to upravili pre konzolistov? To ma odkial?
-
-
Ono je to asi mysleno tak, ze engin je delany i pro konzole.
-
-
Ono spis zalezi, jak je to v poradu receno.. A ne jak je to mysleno... A receno to je rozhodne jinak!
-
-
S tim naprosto souhlasim!
-
-
-
-
Tak co? Bude tentokrát ta diskuze za něco stát? Nebo to bude zase onanie nad přednostmi moderátorky jako pokaždé? *3* Jsem zvědavý, jaké prasátko dá zase průchod svým nízkým pudům a napíše nám tu, co by s nebohou Alžbětou všechno provedlo... *12*
-
Re-play mě baví víc a víc, moderátorská dvojice je mi přijde mnohem vyváženější než na začátku a to dodává pořadu docela šťávu, jen tak dál .. Call of Honour, Melal of Duty :D
-
Game Page byl co se týče smyslu pro humor, vždycky suchý... proto sem se na to nedíval. Re-Play se zdá být daleko lepší...
btw: vím, že počítačový program, není zrovna o humoru, ale GP byl tak nějak celý slabý... -
ja som sice homefront este nehral, ale otazka v sutazi ze "zautocila na USA serverna korea?" ano/ne, ak som pozeral pozorne tak tam ukazovali ze korea sa zjednotila, serverna s juznou, a asi uz bola iba "korea" alebo ostala sa volat "severna korea" ?
-
-
uz aby tu posranou ameriku nekdo znicil celou. Nejlepsi by byla americko cinska valka, kde by se rosekali navzajem. Svetu by bylo mnohem lepe bez takovejch mocnosti. Ameeericani haji svobodu a demokracii v zemich, do kterejm jim nic neni, ale jim samotnym umiraji lide pred nemocnicema, protoze je odmitnou prijmout. Vtipny ze se korejci dopusti ve hre zverstev na americanech kdyz zrovna nedavno vyslo najevo ze amici v afganistanu zavrazdili a znetvorili nejaky civilisty ci co...
-
-
ještě tak šedesát bodíků a dostaneš se s IQ na přijatelný podprůměr, gratuluji. to není tak zlé, ke čtení Haló novin to stačí ::thumb up
-
Jasan, už aby tu posranou Ameriku někdo zničil... Přiznej se, ty pokrytče. Že ty každou chvíli vysedáváš v McDonaldu, sleduješ v televizi americké filmy, hraješ hry od amerických vývojářů (pokud chodíš na TG, předpokládám, že něco o hráš víš a nerozlišuješ, v jaké zemi tu kterou hru zrovna vyrobili)? *3* Směšné, jak každý nadává na USA, ale každý by se tam rád podíval (pokud se tam už nepodíval) a vesele kupuje jejich produkty...
-
-
Já se nechci podívat do Ameriky! Teda, do Brazílie bych si možná zajel, ale ne do US! Néže bych obyvatele spojených států (proč se USA říká 'Amerika' i přesto, že je to z těch tří slov to nejméně podstatné nechápu) neměl rád, ve skutečnosti má tamní herní komunita asi stejné zastoupení chytrých lidí a idiotů jako my, ale je to daleko a zajímavé místa jsou buď daleko od sebe nebo plné lidí!
-
-
O válce v Libyi víš uplný hovno!
Když se nic neděje, tak levicová špína a spol drží hubu...
Jak něco začne, tak krysa začnou vylejzat... -
-
to DarthVader : nazývat kohokoliv špínou - fuj, to hov-no mas v hlavě ty!
-
-
Jj, nastesti ma Francie a VB atomovky, takze bysme se pak mohli sami oddelat, abychom po zniceni USA nemuseli cekat, az to udela nekdo (kdokoliv) za nas, protoze bez USA bychom byli uplne v *pip*.
-
-
To je dobra pripominka. Pokud vim, tak se obe Korei nejdriv sjednotili, vznikla "Sjednocena Korea" a ta pak zautocila na USA.
-
-
Hlavně se mi zdá, že je v tom homefrontu celá řada věcí nastřílená pouze od boku. Je to jako by USA obsadila USA, proste amíky oblékli do korejských barev. Ikdyž přehlédnu fakt, že i kdyby kradli, tak takovou armádu dohromady nedají, tak prostě bije do očí ten kontrast s reálným korejcem se 158cm a 40kg. To by mohlo vypadat mnohem zajímavěji, než udělat z generického amerického fotbalisty korejského vojáka.
Další věcí je, že Kalifornii by možná obsadili bez jediného výstřelu, ovšem směrem k Texasu, Oklahomě a dalším států "uprostřed" by narazili na výzbroj takového kalibru, že by tím vyzbrojili korejskou armádu 50x dokola.
Když se podívám, čím se tam baví v míru, tak si radši ani nepředstavuju, co by nastalo v případě invaze. *1*
http://www.youtube.com/watch?v=IrwgGsmoCRw
http://www.youtube.com/watch?v=y2_T-K5zc48
http://www.youtube.com/watch?v=eOx2G9KipZA -
-
Přesně :) Někde jsem četl, že ručních zbraní je v USA tolik, že každý obyvatel, včetně kojenců by měl tři až čtyři kusy a to ta studie nezahrnovala armádní sklady. Zápletka Homefrontu je strašný blábol, pořád se nemůžu zbavit pocitu, že původně byla celá zápletka psaná na Čínu, tam by ten hospodářský vzestup dával smysl, stejně jako počet vojáků nutných k obsazení USA. Ale to v zemi kde se pro samou politickou korektnost, nesmí říkat ani černá káva, asi neprošlo, navíc by přišli o prodeje v samotné Číně....
-
Možná by mi přišel i zajímavější koncept bandy rednecků s neomezeným arzenálem jakýchkoliv zbraní a alkoholu, jak drtí těch pár zoufalých Korejců, kteří tam vlezou.
-
-
pak ještě obsadili Japonsko *1*
-
jj, Unified Korea, vo videu 15:35
-
-