Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Erien
    Re-play je super, je to něco "nového" a né tak okoukané jako Gamepage. Kdyby tak přešel Ondra Broukal k Re-play a vykládal tam recenze, to by bylo super. Myslím, že on umí nejlepší recenze a také to nejlíp podat :).
    • Ondra Broukal, pokud vím, dělá dramaturga Gamepage, je to vlastně jeho dítko.
      • smejki
        ten má v čt tak svázané ruce, až to bolí. trochu jsme o tom mluvili a jeho pozici mu rozhodně nezávidím
    • kotty
      Jo jo, taky bych uvital nejake recenze od Broukala. Ty mely uroven.
  • KIMCID
    nesrovnávat RP s GP buďme rádi že vůbec jsou *3*
  • Cely porad je profi a duveryhodny... kdo nesouhlasi, ma doma PS srot.
  • Na Re-Play nestíhám koukat v telce, takže si jej pouštím vždy z archivu s týdenním spožděním. Každopádně se mi líbí, že i přes určité chybky se tvůrci snaží reagovat na příspěvky a zlepšit kvalitu pořadu...jen tak dál!!! *5*
  • Tu Yakuzu 4 bych si rád zahrál ale nebudu si kvuli tomu kupovat PS3
    • je to uplna zbytocnost, ja som hral dvojku na PS2 emulatore na PC a je to ptakovina.
  • Slečna moderátorka by v první řadě měla zhubnout.
    • To je vtip? Vypadá úplně normálně, jak má ženská vypadat... Leda že by si ideál spatřoval v těch anorektičkách, co se promenádují po molech. To tě potom chápu, že máš trochu zvrácený pohled na svět. *7*
    • zaphod
      lame troll is lame
    • Seš trochu zakomplexovanej, ne? *7*
    • Lukinsons
      nvm proč, sluší jí to
      • Souhlas *3*
  • for Erien@tiscali.cz (doslo vlakno)

"konzole dnes vydělávají prachy a to dost, proto to i výjde" - ano, presne tohle platilo i pro prvniho Zaklinace. Dokonce ho oznamili a byl v pokrocilem stadiu vyvoje. A nakonec bohuzel kuzel.
  • ukazujou nam Shogun 2 a jak je bomba reknou jeho plus ale na videu vidim jaks e jim to hezky seka to je gól
    • Ataker
      šmarja a teď se celý svět kvůli tomu posere...
  • No je vidět že moderatoři toho o portalu 2 moc nevěděj ,když si myslej ,že bude možny aby hráli PROTI SOBĚ konzole s PC *4*
    • A co se ti na tom nezda? Uz se tu resilo ze to bude mit multy kde bude moct hrat konzole vs PC. ( I kdyz je to uz delsi doba, pochybuju ze se to zmenilo)
      • Vzdyt tam je jenom coop .A coop určitě neznamená že se hraje něco proti sobě ,ale že budete hrát spolu a pomáhat si abyste se dostali do dalších levelů víš .Tam není žádne VS *5*
        • Erien
          http://www.cpugamer.com/news/cross-platform-portal-2-multiplayer-confirmed . Tady je jasně psané Cross platform portal 2 multiplayer. Nevypadá že by se vztahovalo jen na Coop
          • Na steamu psanej žádnej multiplayer není ,a na steamu to bude správně :-)
            • Nebo jak jsi to jako představujete? že budete do sebe střílet portálama a bude se hrát 1vs1 :D = blbost
  • wow, re-play jsem nevěřil po strašlivých, strašlivých zkušenostes s gamepage, ale chvíli jsem se nudil a mile mě překvapil: Profesionální zpracování, zajímavá témata, nic se neždímá tak, že to přestane být zajímavé... Dobrá práce toť

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit