Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Opravdu zabavny porad! V novinkach zminka o uspechu Mass Effect 2 na "britskem rocniku BAFTA". Heh? Slysel jsem dobre? Recenze Shift 2 urcite exkluzivni, ale hra vypadala spis jako Flatout 3. Uz je to definitivni, pan Novak neumi ridit a mozna by nemel zavodni hry hrat, natoz je nekomu ukazovat, nedej boze v televizi.
    Neslo mu Gran Turismo 5, nesel mu Test Drive Unlimited 2 a podtrhnul to hromadou havarii a valcovanim kacirku v poslednim NFS. Sorry, ale prezentuje divakum simulator a co to komu da, kdyz ho hraje jako demolition derby? Mozna jezdil i na klavesnici - viz zminka o driftech. O jizdnim modelu jsem se nedozvedel takrka nic, hlavne ze vim to hlavni: "zpocatku si koupite pomale auto - a to neni zabava, pozdeji uz rychle, coz je mnohem lepsi". Tahle recenze byla skutecne minena vazne?
    Trochu v mdlobach jsem domzoural az na konec poradu. Turnaj v Trackmanii zaujal, sam jsem ji pred lety dost hraval. A Slovakum se dari, palec hore, chalani. Ale co ta tabulka s poradim turnaje v zaveru? Tak moc jsme chteli hloupym divakum-primakum ukazat, ze byli kluci druzi (to jest malem prvni), ze jsme to znazornili jeste v grafice. Ale slovenskou vlajecku bohuzel nemame. No co, tak tam prdnem logo Windows, vivat Slovakia!
    • No to je skandál že tam nebyla vlaječka. Nenapadlo tě, že ty záběry z turnaje, včetně tabulky mohly být přejaté, tak jako se to běžně ve sportovních záznamech dělá?
      • Ne nenapadlo. Tabulka byla v grafice poradu Re-Play, takze tahle moznost automaticky padla. ;)

BTW ja nerikam, ze je to tragedie, jen ze to pusobi vtipne. Podobne jako hlaska z recenze Shogun 2, ve smyslu "hra je narocnejsi na HW, ale to uz tak u dobrych her byva". Tu jsem v prvnim postu vynechal, to je taky pecka.
  • Jezis, ten chlap co tam je stim malovanim vypada uplne presne jak ty sedacky co na nich sedej a ten moderator by si mel nechat nastrelit vlasy, nechapu jak nekdo muze mit tendle vesnickej sampon hairstyle
    • Sampon?? Kdyz resis neci uces, tak sampon budes spis Ty! Bez si oholit nohy a nemel!
  • Uz jsou zname HW pozadavky na Zaklinaca2!
    http://www.sector.sk/novinka/59610/zaklinac_ma_poziadavky_na_vase_pc.htm
    Uz sa tesim *1*
  • Profesionalni??? *7* *6* No jsem asi jedinej co tak ctu... Ale ta disko slecna mi tam opravdu prijde zbytecna... Recenze na to malovatko je opravdu profesionalni *6* Nevim jestli jsem koukal na stejnej porad jako vetsina lidi tady....
    • Erien
      Ma za sebou napsaných víc recenzí, než ty si kdy četl. A strčí tě do kapsy i ve zkušenostech co se týče her ;).
      • Muzeme poprosit o odkazy na nektere z nich? Ale vazne, GS uz nectu roky a treba na Hratelne taky nechodim. Ale tam slecna stejne jen papouskuje zpravy, ne?

Nechci ji upirat zkusenosti, ale po hlasce z minula (kdo chce hradcore RPG, pocka si na konzoloveho Zaklinace 2) ji opravdu musime brat hodne s rezervou. ;D
        • Erien
          Tak třeba ty recenze, co se říkají v RE-play píše i ona ;)

Edit: Mimochodem kde si slyšel větu "kdo chce hradcore RPG, pocka si na konzoloveho Zaklinace 2"? Navíc ve své podstatě má pravdu, Zaklínač 2 by měl vyjít o něco později na konzole a pro konzole byl testován i engine.
          • Alzbeto? Nebo ses jen jeji nekriticky fanda a obdivovatel? :)

O Zaklinaci 2 se mluvilo ty cca 2-3 dily zpet, u recenze Dragon Age 2. S tim, ze ten je spis akcni a docela slabota, ze opravdove RPG pro tvrdaky bude az Zaklinac 2. A Betka ze si ho da na konzoli, ze to bude uplne bajo. Pritom jeste ani nebyl potvrzen. Cozpak to zkusena Betka nevi? OK, mozna ho casem vazne vydaji - jenze i jednicka mela vyjit pozdeji na konzolich. A vime jak to dopadlo.

Ja uz jsem prave recenzi od ni necetl/nevidel ani nepamatuji. Az dnes, MotorStorm 3, ten byl jeji. Mozna uplne prvni jeji dilo pro Re-Play? Nebo ze by napsala jeste neco? Nevsiml jsem si, vetsinou jen lomi rukama ve studiu a kreni se do kamery.
            • Erien
              Ne to nejsem :). Co se týká Zaklínače tak jsem četl rozhovor s "Tomaszem Gopem", že dělají vše proto aby byl i na konzolích. Můj osobní názor je, že konzole dnes vydělávají prachy a to dost, proto to i výjde, ale můžu se mýlit. :) (jsem pcčkář)
          • Tak ted uz chapu, a na Tve komenty reagovat prestavam... Kdyz si ani v samotnem Re-playi neumis precist, kdo kterou recenezi pise..Tak Tve nazory pro me nemaji vahu.. A me poucuj
            • Erien
              Samozřejmně, že nepíše všechny, ale píše také tak si o tom něco zjisti.
      • a je k zulibani, mat taku holku co mu dovoli sa hrat, tak je asi kazdy paran za vodou :D
        • Coz ma opravdu hodne spolecneho s tim co tu resime
      • Mozna bych byl trochu skromnejsi byt Tebou.. Chapu, ze se Ti slecna libi.. Ale co vis o me? Tak si to klidne odpust... Nerekl jsem, ze na to nema kvalifikaci... Proste mi tam prijde zbytecna.. Kdyby tam byl jen on, vyslo by to pro me nastejno.. Kdyby tam byla jen ona, bylo by to nekoukatelny.
        • Erien
          To je, ale tvůj subjektivní názor. Můj je, že se dobře doplňují.
  • Marquis
    Skvěle, doporučení na nejlepší hru na světe, Beyond Good & Evil, jen si tot taky kupte, ať dostaneme dvojku...^_^
    • Nejsem si jist.. Tohle je vazne?? Nebo ironie??
      • Marquis
        Ne, myslím to vážně...:)
        BGE je moje nejoblíbenější hra.
        • kotty
          Tvoje nejoblibenejsi =/= nejlepsi na svete. Navic nechapu takovyhle vykriky u clanku/videi, ktery s tim vubec nesouvisi.
          • Hm, az na to, ze v poradu je recenze BG&E HD. *2*
            Naprosty souhlas, je to super hra, jedna z mala, ktere jsem opravdu dojel "na jeden zatah". Coz neznamena, ze je kratka, jenom paradni. Mluvim o originalu, HD verzi jsem nehral.
  • tento porad je velmi amatersky
    • udelej lepsi
      • *1* co to má znamenat? Takže když se šéfkuchařovi nelíbí film o robotech, tak má natočit lepší? Zamysli se nad svým výrokem *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit