Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale o tomhle přece nikdo nemluvil, dobrý příběh neznamená, že máš spasit svět, pak si dát oběd, a pak ho spasit ještě jednou. Dobrý příběh znamená, že se něco děje a nějaké postavy to něco nějak odehrávají. V DA2 se neděje NIC. Takhle intimní příběh ti vymyslím z fleku taky: jdu domů, sednu si na kanape a koukám se na televizi (třeba na Replay), říkám si, to je dneska den, cítím v kostech, že se něco stane. Ale ono nestalo, tak jdu spát.
    Zhruba takový pocit mám z příběhu v Dragon Age 2. Hrdina zdrhá před Blightem, pak plní questy pro Frantu, pak pro Martu, pak pro oba, a pak je šampión. WTF? Hrál jsi někdy třeba Baldur's Gate?
  • Ataker
    Souhlas :)
  • Dlaha
    myslím, že první vyjde na PC a až potom podle prodejů se vydá popřípadě konzolová verze. Což mi nepřijde jako nejlepší tah, měli to udělat obráceně, na konzole se toho prodá pravděpodobně víc...
  • Intimní pojetí příběhu není autorská výmluva. Z fleku ti vymyslím zápletku, v níž povstane prastaré zlo, které ohrožuje celý svět a jedině vyvolený hrdina ji může zastavit bla bla. Takových příběhů je plná braková fantasy literatura. Stejně tak dokážu vymyslet příběh o týpkovi, co se protlouká životem a vydělává si na živobytí jako žoldák.... Až potud nemá nikdy právo hodnotit tyto aspekty jako klad, nebo zápor. Může tak maximálně říct, že má radši LOTR style, či naopak Zaklínač style (teď myslím knihy), ale strhávat body v této fázi je holý nesmysl. To, co určuje kvalitu v rpg hře je uvěřitelnost charakterů a jejich motivací, uvěřitelnost světa - tedy nečernobílost, propracované frakce, propracované a svět dokreslující vedlejší úkoly a samozřejmě možnost zasahovat do událostí okolí a takříkajíc si "žít svůj příběh".

Každej to s tím Zaklínačem pochopil ty mudrlante *3* . Vtip je v tom, že v těch oblastech, za které DA2 kritizují, nebyl nikdy silný ani Zaklínač, a proto je odkazování na něj holý nesmysl; Zaklínač bude určitě skvělá hra, ale do "oldschoolové" RPG má ještě dál než DA
  • Ataker
    však zaklínač 2 nebude na konzole ne?
  • myslím dnešní díl v TV *5*
  • Dnešní díl byl dobrý, ale jak tak moderátorka říkala o Zaklínači 2, že je dělaný na konzole...>.< to bych po ní hodil ovladač *12*
  • asi jako nojby.bloger.cz :D
  • Má supí nos, takoví lidé jdou po egu a penězích. *6*
  • Pěknej díl dneska, hrozně rád bych to Tučkovi nandal v konzolovým Portalu 2 *1*
  • A ke všemu konzolistka, ideální exemplář :D
  • Paulcz
    mno.. nedá se to poslouchat, nevím proč přidávají mluvenému slovu takovej divnej post proces
  • S recenzí DA2 naprosto souhlasím, i přesto, že tam nebylo zmíněno spoustu dalších problémů hry.
  • ona je fakt pěkná!!
  • Ataker
    David zase zabíjí "slovně" :D
  • Logické? Nedohrál jsem to, jsem na konci druhého aktu a dál to hrát asi nebudu, ale nejenom že jsem celý první akt (než jsem přepnul obtížnost) nepauzoval, já jsem ani nedělal nic jinýho než že jsem mlátil warriorem nepřátele a za mnou nějaké další stádo je dorazilo. Na co tam mám družinu a vybírám jí skilly, když pak stačí všechno mlátit jako v mlátičce a ti ostatní to pozabíjejí? To se mi v jedničce rozhodně nestalo.
  • "Intimní pojetí příběhu" je autorská výmluva, že se jim to zkrátka nepovedlo. Už jsem to dohrál a vcelku mě to bavilo, ale zklamanej jsem extrémně, čekal jsem pokračování jedničky. Odkaz na Zaklínače jsem pochopil (alespoň já) tak, že prostě jsou teď dvě nejočekávanější RPG, jedno je DA, druhé Zaklínač, no a to první nevyšlo, tak snad vyjde to druhé.
    Celkově s recenzí naprosto souhlasím, ta hra je dobrá, ale měla být mnohem lepší. Ještě tam měli zmínit, jak se opakují pořád dokola ty samé lokace a jak nepřátelé skákají z hradeb a spawnují se za zády. Ostatně podívej se na videorecenzi tady na Tiscali, říká v podstatě to samé.
  • Pardon, špatný klik, to patřílo dolů.
  • "Intimní pojetí příběhu" je autorská výmluva, že se jim to zkrátka nepovedlo. Už jsem to dohrál a vcelku mě to bavilo, ale zklamanej jsem extrémně, čekal jsem pokračování jedničky. Odkaz na Zaklínače jsem pochopil (alespoň já) tak, že prostě jsou teď dvě nejočekávanější RPG, jedno je DA, druhé Zaklínač, no a to první nevyšlo, tak snad vyjde to druhé.
    Celkově s recenzí naprosto souhlasím, ta hra je dobrá, ale měla být mnohem lepší. Ještě tam měli zmínit, jak se opakují pořád dokola ty samé lokace a jak nepřátelé skákají z hradeb a spawnují se za zády. Ostatně podívej se na videorecenzi tady na Tiscali, říká v podstatě to samé.
  • henta sexica ma asi nikdy neomrzi, aj keby bola ticho celu relaciu *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit