Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Opravdu je tohle tvoje jediná možnost jak spatřit ženskou?
  • Příliš klidný projev sklouzne do monotónnosti, což je právě to, čemu se tenhle pán vyhejbá, a za co mu aplauduju. Jinak těžko ti budu psát, na které minutě a vteřině vložil do hlasu nějaké zaujetí, aby svůj projev ozvláštnil, to si poslechni sám. *4*
  • aspon bi mohla ukazat dicky jaky ma kalhotky kundicka jedna, akorat z toho posuka co to sni moderu moc vlhounka nebude
  • střevo jedno :D
  • little spoiler alert! - alespoň že po romanci s Merrill se jí dá jiná zbroj :) :D Ale jinak mě to taky trochu mrzelo, ale zase jsem se nemusel tolik trápit do čeho je navléct, jinak o oblečení jsou zajímavé rozhovory mezi Varricem a Isabelou, o jeho chloupkách na hrudi :D
  • Mě připadne, že ten nový speaker trošičku šišlá, v telce je to ještě výraznější, ale určitě je to změna k lepšímu. Jen nevím kde slyšíš ty emoce, mně naopak vyhovuje že zní klidně a nedělá z toho operu.
  • Líbí se mi docela re-play, ale recenze na DA je hodně špatná :( Působí to tak, že bych si DA2 nikdy nekoupil, ale já ji koupil a hrozně mě bavila, navíc ta recenze obsahuje vážně nesmyslné kritizování, např. to, že abych si užil taktizování, musím hrát na jednu z nejtěžších obtížností, ale vždyť stejně to bylo i v DA:O a navíc je to logické..v DA:O jsem stejně jako v II pauzoval na normal jen tehdy, když jsem musel rozdat potiony *7* Kritiku příběhu taky moc nechápu, ale to bude subjektivní, příběh i role hrdiny tam se mi zdála naopak lepčí než v O, ačkoliv už jste tam nebyl předem určený hrdina - Grey warden, ale spíš zezačátku takový nikdo kdo se snaží přežít a až potom se to vyvrbí při jedné události, nechci spoilerovat, potom jste šampion Kirkwalu, hra vám neříká, že jste šampion i předtím. A dát tam jako konkurenci k DA II Zaklínače to už je uplně někde jinde...DA i Zaklínač jsou sice RPG, ale obě uplně jiné, Zaklínač je mnohem více akčnější, což zase vyčítají DA..ostuda :( Kde je objektivita
  • Cahir: Mně se recenze líbila. A to jsem jich viděl a četl fakt hodně. Zaklínač mě taky trochu zarazil, ale co. :)
  • no v necem by se s tebou dalo souhlasit... nejsem daII hater, to v zadnem pripade, ale rozhodne nemoznost menit spolecnikum zbroje vidim jako velke minus... u mass effectu sem to chapal, tady mi to nejak hlava nebere, kor potom, co daII hraju hned po dohrani da:o, da:awakening a dlcek...
  • ty by ses mohl naucit psat v prve rade.... a v druhe rade se naucit prispivat rozumne do diskuzi
  • Konečně někdo, kdo má zvučný hlas, nezní jako náctiletý zombík na recitačním festivalu Kolovrátek a snaží se svůj projev ozvláštnit nějakými emocemi! Doufám, že tento pán bude dělat recenze i nadále.
  • ach moderatorka je hrozne moc sexi mohla bi ukazat kozi *2* *2* *2*
  • Recenze na DA:
    1)Autor kritizuje intimní pojetí příběhu jako mínus? To je snad jedno jestli je příběh o záchraně světa, nebo o záchraně vlastní kůže; záleží na jeho kvalitách - obsahu a formě. Autoři kritizovali jeho "nezajímavost". To jakože se tam nezachraňuje svět? Tak to se pořád motáme v kruhu, že ano...
    2)Kritika "zjedonušených rpg prvků" a následný odkaz na Zaklínače jakožto to pravé rpg? Zaklínač je super hra, ale zároveň je to jednoduchá akční rubačka s několika skilly a stejnou nemožností vybrat si hrdinu. Takže recenze kritizuje hru v určitých aspektech, odkáže hráče na jinou hru, která je však ve zmíněncýh apsektech možná ještě přímočařejší. Hloupý protimluv a důkaz, že síla těchto dvou her bude ležet někde jinde...
    3)Nemožnost měnit společníkům brnění prezentováno opět jako mínus. Opět jde o subjektivní záležitost. Navíc je docela logické a přispívá to k uvěřitelnosti postav. Tohle by přesně recenze kritizovat neměla, měla by zůstat objektivní - o změně informovat a říct, v čem jsou plusy a v čem mínusy.
    4)Kritika obtížnosti bojů na obtížnost normal. No comment *7*

Podle mě byla tahle recenze silně zprasená...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit