Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak tohle bude NAPROSTÝ NÁŘEZ!! Osobně považuji Arma 2 jenom jako ukázku vymakaného grafického enginu, protože mise se nedaly hrát, ne protože byly zabugované, ale protože byly nudné a nesmyslné. Tohle vypadá na pravý opak a návrat k hratelnosti na úrovni Cold war crisis !!!
    • jiri.doh
      Hlavně by to chtělo i nějaký videosekvence.. V Cold War Crisis a Resistanci uměly krásně vtáhnout do děje. Hezky se k nim vrátili v DLC pro dvojku - Private military company.
      Na dvojce mě jejich absence hodně mrzela... Černarusi by přitom nějaké to videjko ták slušelo.
      Jen člověka hodit na plac s kilometrovým popisem situace v deníku není ono :)
    • mise ve dvojce byly prostě rutinně vojenské *5*
  • Nádhera!Jedna z her u které je s každým dílem vidět velký pokrok
    • mám strach, že důraz bude kladený hlavně na grafiku, ale samotná hra bude zase mít stejné chyby které se opakují snad už od Flashpointu. Stupidní inteligence spolubojovníků (obzvlášť řidičů) a super schopnosti nepřítel (jako snipáka mě vidí na 300metrů v lese a hned smahnou AK bez optiky). Tanky co skáčou a smykujou, ale přitom nevyjedou kopec víc než 20km/h. Budovy, do kterých je problém vlést, protože se člověk propadne texturama apod. Do toho mizerný MP, ne kvůli hraní, ale i s nízkým pingem strašné lagování apod. Pak se do recenze napíše, že je to pro skalní fanoušky a že MOD scena si to dodělá a já mám pocit, že autoři s tím počítají. Proč nejlepší mise a mody vznikly až od fanoušků - třeba CTI. Počítají autoři s tímto modem do MP už přímo ve hře, nebo to nechají na druhých? Jaké mody budou v MP?

Oželel bych potápěče, grafiku, rozlohu, jen kdyby se opravili ty chyby. OFP bude pro mě asi už na vždy ta nej hra (Vím, že jsou kvalitnější, ale prostě jsem s ní zažil nejvíc zábavy), ale ani jedna ARMA mě nechytla. Moc si přeju, abych se mýlil.
      • rancor1223
        ŠŠŠššš... Takové věci se tu psát nesmí! Vždy když to napíšu já, začínám za okny očekávat inkvizici za to že fanaticky neuctívám BIS a jejich Bugfest.
      • Je to vidět že o ARMA 3 toho moc nevíš, stejně tak i o Arma 2 s patchem 1.60 *3*
  • Moc se mi líbí to zpoždění zvuku za vzdáleným zábleskem výbuchu. Konečně někdo začal brát i tohle realisticky *4*
    • luke.skywalker
      a je to i v bf3
      • Shaker
        to rikam porad, BF3 ma zvuky a grafiku, ale pak uz nic
      • smejki
        hezky pěkně! to si to možná někdy pořídím.
    • smejki
      Jedna z věcí, které na Armě miluji nejvíce. *14*
    • Tohle bylo už v prvním OFP.
  • pekne, ale ta recka krajina mi proti te ceske z ARMA2 prijde takova chuda
    • smejki
      náhodou. supr mezistupeň mezi českou černarusí a afghánským takistánem.
    • Dufam ze v tej rieke budu aj ryby a drevenne penisy *2*
  • Divné chování vozidel (zvláště pak tanků) vyřešeno bude, kompletního předělání se totiž dočká fyzika vozidel (nově to poběží na Physics).
    Ohledně MP herních módů, tak třeba tebou zmiňované CTI je součástí oficiální hry už od ArmA II a jmenuje se Warfare.
    //A konkrétně ArmA III má přinést offic spoustu novinek z módů pro ArmA II, konkrétně hlavně z ACE 2.
    MP kód se určitě zlepšení dočká, nicméně zde uznávám, že by potřeboval víc než 'jen zlepšení'.
    A AI, ta je občas problém, ale ony kixy, které popisuješ se v posledních patcích opravdu již moc neobjevují.
    • děkuju za odpověď.
  • Instabuy *5*
  • Dnes jsem našel na youtube celkem zajímavé videjko s jedinečnými komentovanými ingame záběry, které mnozí z vás možná neviděli. Jedná se o reportáž z pořadu Game Page na ČT.

Tade je odkaz: http://www.youtube.com/watch?v=MM039xOEeTU enjoy *3*
  • smejki
    DayZ: Sur-fucking-rounded!
    http://madsmejki.sweb.cz/2012-06-01_00032.jpg
    • RavenHolm
      ArmA koupena. Po tom tvém screenu se už nedalo odolat:D
    • Gut! Vyvázl si živý?
      • smejki
        ano ^_^
        • hmm, vystřílet dav zombáků s puškou.. Pravý brahmíňan! *1* ::rock
          • smejki
            a s M1911 *1*
            dej vědět, až si to koupíš, pocoopíme *3*
            • určitě! *3*
        • O_O!
          Tak uvidíme, jestli na tom budu někdy podobně. Nad Armou jsem dumal dlouho, tak snad té koupě nebudu litovat.
    • krutej screen :D
    • ::Slintá::
    • RavenHolm
      Přijde výplata, koupí se Arma a půjde se umírat:) Už se nemůžu dočkat až si DayZ zkusím.
      • smejki
        je to ženiální, ale alpha stav je na tom sakra znát. Trpělivost a pevný nerv blaho přináší.
        • Alpha příznaky počítám. Nicméně DayZ je téměř ze 100% hra na kterou čekám už dlouho.
  • smejki
    Current Players    Peak Today        Game
    6,573                    7,231                ARMA II - Operation Arrowhead
    ...
    pamatuju, že tam běžně bývalo tak 500.. max. *5*
    • ...DayZ
  • jak já se těším

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit