Přejít na výpis diskuzí
Sledujte videoprůřez E3 prezentací Arma 3
2.6.2012 | Aleš Smutný
104 příspěvků
-
games.cz + AdBlock addon = profit, aneb neznám idiotštější stránku, co se reklam týče než tiscali..
-
-
jj, je to otřesný, já už si videa zásadně pouštím na eurogameru, tam je nejlepší přehrávač, na games.cz už víceméně nechodím
-
-
nechodim jsem, nemám to tady rád, stupidní reklamy (web se má platit přeci sám, nebo to mají platit ti drzí redaktoři, určitě to není nic drahého).. tak vypadni, když se ti tu nelíbí.. a k tomu si neumíš nastavit a používat prohlížeč
-
-
neboj, udělám ti radost, tahle stránka je pro mě už víceméně mrtvá, chodím sem akorát když se chci zasmát (zdejší diskuze jsou k tomu ideální). a nechápu, proč bych si měl kvůli videům sám nastavovat prohlížec, když můžu navštěvovat jiné weby, kde to potřeba není, tak rád zas games.cz nemám. games.cz prostě na eurogamer v mnoha ohledech nemá !
-
-
V čem?
-
-
prohlížeč videí, celková úroveň diskuzí (chci si přečíst názory lidí na danou hru a ne pracně prodírat příspěvky od trollů a jiných individuí), recenze zde bývají později než u konkurence, osobně mi nesedí styl psaní některých autorů (ale tak to je subjektivní názor).
-
-
-
-
jako eurogamer má lepší přehrávání, to jo, nevyskakujou ti tam reklamy uprostřed videa, jestli nechceš koupit chatu a podobně, ale zase články má mizerný apod...
-
pravda, tam "jsou recenze včas a můžu jim věřit" *1*
-
-
-
Mě by zajímalo jak to bude s ovládáním, bude furt tak přehnaně zmatený ?
-
-
Ci tam bude zasa extra klavesa na prekrocenie plotika? :D
-
mě přehnaně zmatený nepříjde. hold to není CS kde ti stačí wsad a mezerník
-
-
nahodou tohle je dost dobra pripominka, prijde mi, ze ta hra je cim dal vic delana pro lidi, kteri maji TRACKIR, neber me spatne, je to parada mit takovych moznosti pohybu a akci jako v arme, ale za chvili mi dojdou klavesy!!! :(
-
Jo, a střílíš telepaticky pyčo.
-
-
-
No, na to že prezentují dynamické světla (minulé video), tak že by tam dali i poslední (tech) realistické stíny, to ne. Ale je pěkné, že se to seká i vývojářům *7*
-
-
Je to pre-alpha tak co se divíš, na optimalizaci se bude ještě makat.
-
-
Uvidíme *4* Ale ty stíny tam už mohli hodit, pro prezentace je to významný prvek.
-
-
Ono se řekne hodit, jenže ono to vezme docela dost práce a času, pokud to i potom má mít rozumné fps *3*
-
-
Stíny bude vrhat jen slunce/měsíc. Ostatní světla budou procházet skrz objekty. Někdy časem by chtěli nasvícení vylepšit pomocí deferred renderingu, ale to buď až v patchi, addonu nebo v dalším díle, protože nyní prý řeší důležitější věci.
-
tak tak .. nejmene jeste rok po vydani ;) .. vypada to dobre, pokud se jim tentokrat povede udelat alespon trochu povedene animace a pujde to hrat tak jasny kauf (uz jen proto, ze alternativa tak nejak neexistuje) .. a jeste kdyby to podporovalo DayZ (jakoze nejspis bude) tak jeste lip ..
-
-
-
Dobry den.
Co znamena ARMA v preklade ?
Akoze vojsko alebo nejaky nezbeny chalani ? -
-
Začalo to jako zkratka pro Armed Assault. U dvojky už dlouhej titul vypustili úplně a je to prostě ArmA, což odkazuje jak k armed assault, tak i právě k tý latině.
-
arma - kněžice
arma - nářadí
arma - zbraně
viz latinsko - český slovník -
-
Od Kábrta?
-
-
Slovo Arma je latiského původu a znamená "zbraň", nebo něco v tom smyslu.
-
-
Já myslím, že to vzniklo jen jako upravený Armed Assault, ostatně proto se to píše taky ArmA. I když i ten latinskej název by to mohl být, ale nemylsím si, že původně zamýšlenej.
-
-
Je to zkráceně Armed Assault
-
Skor to znamena ,,CHALANI´´ je to urcite slangova anglictina z oblasti Chigago alebo
New Jork.
PS : Mam Celeron 2.0 Ghz @ 2.1 Ghz , pojde mi arma 3 na FULL DETAIL ???
Dakujem za rady a posielam pusinky, mocenky, mocenky *14* *14* *14*
-
-
v pripade ze ARMA3 nebude mit poradny multiplayer, skonci tak jak A2 a A1.... BI nema dluzi poradny multiplayer na urovni Conquestu z BF2, nebo podobnych...