Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hral jsem staryho Thiefa a byl super, tohle taky vypada moc hezky ale zda se to jen me ze je na tomhle videu neco divnyho? Pohyby kamery/postavy je nejaky moc plynuly, jako bychom se spis divali na "prulet" mapou nez na pohybujici se postavu ve hre? Prijde mi to spis jako naprogramovana prezentace nez zaber z hrani. Kazdopadne se mi to libi, az samotna hra ukaze jak moc je tohle video daleko nebo blizko od pravdy.
    • Hanzales
      Je to způsobeno tím analogem. Mně se právě možnost regulovat chůzi analogem líbí, proto mám rád když hra podporuje analog na chůzi a zároveň rozhlížení myší (boží kombinace).
      A koukám na to video ještě dvakrát a náhodou nic extra nadpřirozeného. Normální pohyb je uvěřitelný a třeba úskok do stínu je abilitka zručného zloděje, který se umí hýbat a nemá 100 kilo + v tom má praxi :) Taky se mi líbí jak ta postava reaguje na okolí, opírá se rukama a reaguje na skrytá místa, náhodou to zatím na mně působí, že to bude pro šmejdily tichošlápky hra jako stvořená (na dnešní poměry). Taky je to pořád hra, kdyby zafoukal větříček, shodil kyblíček, stráž se z nenadání otočila a viděla vás periferně o patro výše na římse, vedlo by to asi v pokročilejších levelech k více quickloadů, než by bylo zdrávo :) Já myslím, že budou situace, kdy když do něčeho omylem drcnete, tak budete mít ještě co dělat utéct a schovat se. Různé skrýše tam podle všeho také budou, jen by vás tam mohli občas objevit :)
    • Kedaro
      Nejsem konzolista, ale nedělá to ovladač podle držení páček? Myslím, že vyhlazují pohyb?
      • Kallessin183
        Je to možný, přesto si myslím, že velká část těch plunulých "záškubů", nevim jak to nazvat bude způsobená hrou samou. Dost v tom cítím potřebu vývojářů vést hráče správným směrem.
    • Kallessin183
      Osobně mám taky pocit, že se postava hýbe sama, včetně toho, že vedlejší cesty jsou nepřehlédnutelné. Přijde mi, že tu chybí ten prvek hledání. Kdy najít kořist nebo jinou cestu k cíli nebylo dílem okamžiku jako tady na videu..
  • Kedaro
    I krysa je chytřejší než tihle strážní. Proto jsem zanevřel na AAA hry, v dnešní době by měla být AI úplně na jiné úrovni, ale postavy jsou stále blbé ne-li blbější. Doufám, že tahle hra se dostane k recenzování nějakému fanatickému fandovi Thiefa.
    • Keyz
      Souhlas. Bohužel recenzenti na to během hodnocení neupozorní a masové většině hráčů to je fuk.
      Proto jsem rád za všechny borce kteří se snaží o inovace.
    • AI je dnes na spatny urovni diky stary generaci konzoli, snazili se z nich vytahnout graficky maximum na ukor jinejch veci co nejsou videt napr AI, proc si myslis ze v crysis 2 a 3 je uboha AI? protoze se snazili o co nejlepsi grafiku a na pc to jen portli 1:1. A vzhledem k tomu ze se thief vyviji na stary konzole tak bych necekal zadny zazraky :) oni nebudou vymejslet jinou herni mechaniku na ruzny platformy, udelaj to aby to slo na nejhorsi platforma a na lepsich jen pridaj lepsi textury a vetsi dohled
    • Jsi prilis negativni, dej jim sanci. Z videa poznas houby, az hra samotna ukaze.
  • Ale jako jo. Ujde to.
  • Proc lide sklonuji Dishonored... Vsak je to zcela jina hra s vetsinou jinymi prvky, spolecne to ma jen oznaceni "stealth". Hral jsem Dishonored a Thiefy, a nikdy by me nenapadlo ty hry srovnavat.
    • fallanga
      To jsem si také říkal, ale tento nový Thief je Dishonored bližší než starým dílům.
  • Vyzerá to geniálne. Dishonored je naozaj len slabým odvarom, navyše s otrasnou grafikou.
    • XXHUGOXX
      Toto nesiaha dishonoredu ani po členky. Môj názor. Ďalšie decko čo hodnotí hry len podľa grafiky. Kašlať na hernú náplň ideme hneď hodnotiť hru podľa ostrosti textúr, že ? Je to skvelá hra a keď sa ti nelúbi kvôli trocha slabšej grafike tak si choď hrať crysis 3.
      • :D Dishonored nie je ničím výnimočné. Je to jednoducho chábá kópia Thiefa. Hlavne čo sa týka atmosféry, tak je to úplne niekde inde. Najdôležitejšia je samozrejme hrateľnosť, preto hrávam x- rokov staré hry, ale! grafika je neoddeliteľnou súčasťou hry! Som zvedavý, či ešte hrávaš Pac-mana... Ako keby si pozeral film, ktorý má síce dobrý scenár, ale celý obraz je rozmazaný. Navyše Dishonored mal aj scenár biedny. Ale dobre, nebola to vo výsledku zlá hra, ale na Thiefa sa nehrabe a myslím, že ani na tohoto najnovšieho.

Som presvedčený, že obťiažnosť sa bude dať dostatočne nastaviť. Tak ako u nového Splintera, či Hitmana. Po upravení nastavení sa jednalo o špičkové hry. Teda až na dementný príbeh u Splintera.
        • XXHUGOXX
          Nieje to ničím výnimočné, je to len chabá kópia thiefa. Tak prečo to potom dostáva také vysoké hodnotenia a prečo to niektoré weby vyhlásili za hru roku 2012 ? Asi pre niečo to bolo. A žiadna kópia thiefa to nieje, len si to z toho thiefa zobralo pár prvkov inak sa obidve hry vybrali svojou cestou. A mne sa viac páči dishonored. Keď tá hra vyšla tak velice ste hovorii, že aká to je perfektná hra a teraz ste na ňu z ničoho nič začaly nadávať. Ste trápny. Je to skvelá hra.
        • fallanga
          Dishonored je úplně jiná hra než Thief. Ty hry mají máloco společného. Atmosféra je steam-punková, což se k té hře hodí a grafika je tam skvěle udělaná. Není to Crysis 3, ale ta hra nemá vypadat reálně. Scénář bídný nemělo. Sice ten zvrat byl předvídatelný, ale příběh byl nádherný. Nemá cenu srovnávat tuhle hru s čímkoliv jiným, jelikož ta hra je jedinečná.
          • C-BEAM
            "Ty hry mají máloco společného. Atmosféra je steam-punková"

hmm
            • fallanga
              Já jsem tím nemyslel, že je to rozdíl. Jen jsem rozebral minulý komentář na části a odpovídal na ně. Takže Thief a Dishonored si moc podobné nejsou. A Atmosféra v Dishonored je steampunk, což se tam hodí (tohle je odpověď na to, že atmosféru má ta hra hroznou).
            • C-BEAM
              ak niektorá z hier thief-dishonored bol steampunk je to thief. Obe hry mali steampunkovú atmosféru takže tento faktor je argumentom pre ich vzájomnú podobnosť a nie proti.
            • fallanga
              Co se ti nepozdává?
      • fallanga
        Přesně tak. Nesnáším lidi, co hodnotí hry podle grafiky. Navíc Dishonored bylo graficky zpracováno celkem dobře.
        • Čo nechápeš na slove "navyše - navíc"? To znamená, že je to pridaná hodnota... nie prvoradá.
          • fallanga
            Pokud pořádně zapojíš svůj mozek o velikosti hopíku, tak uvidíš že jsem odpovídal na jiný komentář.
    • Mas pravdu Dishonored byl spise "B"čkovy titul. Tohle bude nekde jinde. Tesim se.
  • KIMCID
    Čistě za mne já se těším.Na víc je celkem herní sucho.Tak že sem s tím.
  • C-BEAM
    pre mňa je to zmutovaný Dishonored. Dizajn stiesnený a priamočiary, pocit otvorenosti a slobody z T1-2 je nadobro preč, vyzerá to dokonca stiesnenejšie ako T3 a to je už je čo povedať. Hra samozrejme často preberá kontrolu nad kamerou a smeruje ju tam kde chce aby zase hráčovi pripomenula že on je tu len panákom ktorého má hra pod kontrolou, pianistické ruky pri pokrčení iba iritujú v zábere a je to síce detail ale keď sa chcem okolo niekoho dostať tak potom určite nezoberiem kovový hák a netresknem ním na kovový rebrík aby som sa na neho dostal (má to byť asi hrozne cool).

Aspoň AI citlivo reaguje na zhasnutie ohňa. Grafika je prepracovaná ale vďaka tým filtrom pôsobí nudne. Mainstream bude samozrejme spokojný, tomu to všetko vyhovuje ale fanúšikom série nezostáva nič iné ako sa zmieriť s úpadkom alebo zase rozohrať jeden zo starších dielov.
    • frag.ment
      Takže já budu spokojen, to jsem rád :-). Jen by mě zajímalo, co ti "hardcore"hráči, jak se vznešeně nazývají, hrají za hry, protože podle nich je každá AAA hra sr..čka.
      • M&M X: Legacy svojí hratelností a atmosférou drtí mocnou silou všechny tzv. AAA, ktere spatřily světlo světa za celý 2013.
      • C-BEAM
        áno, ty budeš určite spokojný.

mimochodom o hardcore hráčoch a "sračkách" tu zase fantazíruješ iba ty. Nový thief určite nebude zlá hra, bude "iba" znížená na úroveň mainstreamového hráča.
    • fallanga
      Zatím to vypadá hůř než Dishonored. Sice si to rád zahraji, ale tato mise mě utvrdila v tom, že hratelnost je opravdu na bodu mrazu.
      • Ty asi budes genius, z jednoho videa uz presne vis jak to bude hratelny.
        • fallanga
          Nevím přesně, ale mám o tom jasný obrázek. Postava se pohybuje moc plynule, to přeskakování do stínů je naprosto nereálné a celou hru to zjednodušuje. AI je na mizerné úrovni. V minulých dílech byly zvuky hodně důležitou složkou, tady terén, vzdychání, atd... vlastně nehrají roli. Na tuhle hru jsem se hodně těšil, ale po tomhle videu nevím jestli do ní mám vůbec jít.
      • BoB.2
        Zajímalo by mě jestli budou ve hře nemrtví? Nebo aspoň blázinec něco jsem zahlídl v ukázkách ale čert ví. *14*
        • fallanga
          Doufám, že tam ti nemrtví nebudou. V prvním díle mě opravdu štvali a navíc nebylo nutné kolem nich jít stealth, stačilo proběhnout.
  • BoB.2
    Borec to evidentně nehraje po prvé a trošku to natahuje, ale jinak se moc těším.
  • Vrook
    Tak tu hudbu si budu muset asi hodně ztlumit, možná vypnout pokud by se ten tension ambient "podkres" na nehodících se místech opakoval nějak častěji, ale jinak to vypadá víc než fajn.
  • Thief se plizi na namesti, všude plno strazi, schovava se jak muze, nakonec se mu podari otevřít zdobenou truhličku a v ni jsou sipy...LOL..by me zajímalo kdo si schovava v takove truhle na namesti sipy a kterej d*bil plati tucet strazi aby mu je hlidaly:D V nejakym rpg kde clovek vylootuje truhlu a jsou tam sipy to je jeste ok..ale tady..no nevim..pusobi to přinejmenším priblble

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit