Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Grafika by mohla byt lepsi, ale aspon to pujde hrat i na ntbooku. Uz se tesim, az to sam na chate proparim;)
  • Hanzales
    Mně se to líbí, na "novodobého" Thiefa náhodou překvapilo. Vlastně tomu nemám moc co vytknout. Líbí se mi ztvárnění pohybu, rychlý úskok do stínu, vidění vlastního těla, lockpicking s možností urychlit, bez možnosti vidět okolí :) Prostředí taky působí propracovaně, atmosféra parádní a na to že je to první mise, já mám docela jasno a kupuji :) Na ty těžší obtížnosti věřím, že to bude (stejně jako třeba DEHR) jedna z těch lepších variant pro hráče pamětníky. Je to nový Thief, ale vypadá (alespoň dle mého názoru) dost k světu.
  • fallanga
    Zajímalo by mě na jakou je to obtížnost, protože pokud to není very easy a nemá zapnuté všechny pomůcky co jdou, tak nevím co si o tom myslet.
  • Inquisitor
    Jenom se divim, že ještě neoznámili žádný DLC :)
    • Oznámili už dáávno.

http://www.youtube.com/watch?v=52TJE6eOsxU
      • Inquisitor
        Uf ještě že tak.
  • Netrefil jsem spravnou diskuzi... sorry.
  • Tak za tohle jsem vdečnej. Přemejšlel jsem, zda koupit a tohle mě utvrdilo, že ne.
    AI špatný...
  • Jsou naprosto padlí na hlavu? Proč proboha vypouštějí tyhle videa? Sice na to nekoukám, ale hodně lidí určitě jo a to pak člověk zná 90% obsahu hry aniž by ji hrál. Tohle fakt nepochopím.
    • Ristoro
      Někdo podle videa usoudí, zda hru koupit, či ne. Jestli ti to vadí, dívat se na to nemusíš.
    • Nechápeš spoustu věcí, viď.
      • Ano pane
  • v akom rozliseni to je? vyuziva to mantle? je to nejak optimalizovane na 8core?
    • frag.ment
      A už je to zase tady.. Místo hry se řeší hardwarové záležitosti. Zlaté konzole :-)
      • pre mna hw zalezitost nieje problem, skor sa cudujem tolkym konzolistom ze im nevadi sialena DRM ochrana,a beru to ako vyhodu :)
      • Konzoli zachvilku hodíš z okna, jakmile vyjde OR. Doma se pak vyplatí nechat SNES a podobný :)
    • Gojira
      Mantle to bude podporovat
      • viem ze ma byt podpora. ide mi o to, ci to video bolo pod mantle, a ci to podporuje 8core
        tj, ci ta konfiguracia na ktorej to prezentovali dava nejaku vyhodu(lebo o podobnej premyslam)
    • Keyz
      Obávám se, že jako obvykle ne.

Jestli si nekecám, tak to není děláno na PC jako hlavní platformu a pak podle možností HW na konzole jako třeba právě Kingdom Come: Deliverance anebo crysis 3 kde, se PC věnovali dost.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit