Přejít na výpis diskuzí
Sledujte záznam kompletní první mise z PC verze Thiefa
17.2.2014 | Petr Poláček
115 příspěvků
-
Taktéž jsem na to nevěřícně koukal a v duchu si říkal:"co to ku*va je?!" V 10 let starém Deadly shadows stačilo šlápnout kryse na ocas a NPC reagovala slovy:"co to dnes s tou havětí je", nebo "slyšel jsi to?" To samé platí i pro zvuk chůze po rozdílných površích, tady mi to přišlo všechno na jedno brdo, hlavně, že je pohyb postavy uhlazený a vyladěný jako v nějaké filmu. Což je mi zcela u zádele. Nechápu proč vývojáři vymýšlí vymyšlené a překombinovávají překombinované, pak z toho lezou podivné hnědé hmoty, nevábného vzhledu a vůně. Já s koupí ještě nějakou dobu počkám, teď mám na čas o zábavu postaráno. Ale jen jak se dvojčata naučí spát, tak se vrhnu na Dark mod a případně celou Thief trilogii, na GOG je to za velice dobrý peníz.
-
neviem ale ta grafika na to ake pisu HW naroky vobec nevyzera tak wao... takato s hra s takouto kvalitou grafiky by mala ist v pohode rozbehat nafull na 3gb ram a nejakej HD 6850 1gb...... sak ked si to porovnam ako vyzera AC Blacg Flag na najvyssich detailoch a este aky to je velky svet... tak toto je tak 45% z toho.... alebo taky hitman absolution ........ weird
ale hratelnost vyzera dost fajnovotne :) -
voľnosť ktorú vo vačšine levelov poskytoval taký T2 nečakaj, z toho čo som videl máš na výber z niekoľkých do očí bijúcich ciest typu rovno za nosom, vedľa po rebriku, tam daľej po lane čo tam vysí a čaká na teba alebo tam po drevenom tráme ktorý máš tu nad sebou... a v interiéroch je to ešte horšie, v nich je to vpodstate tunel, čo potrvrdzujú i názory ludí ktorý hru mali k dispozícii.
-
Ano, všechny pomůcky půjdou vypnout. Ale i tak si myslím, že to bude hodně easy. Předchozí díly hodně spoléhaly na zvuky a tady si Garret vesele skáče a bouchá ostańatou kovou paličku do kovového plotu a stráže nic. To mě zklamalo asi nejvíce z toho co jsem viděl.
-
Kdyby za nic jiného, tak za ztvárnění postavy a jejího pohybu u mě mají tvůrci velké plus. Snad bude stejný systém použit i v dalším Deus Ex (bude-li kdy nějaký).
-
Každá úroveň prý nabídne více možností plnění.
-
Z mých ( tajných ) zdrojů vím, že vyřešení jakéhokoli problému, ať už mise či vstup do místnosti či budovy, bude mít hned několik řešení :)
-
Tak to bys určitě neměl mít problém. Nevím tedy, jak naplno, ale na střední detaily určitě :-)
-
Vypadá to vizuálně dobře, což o to. Ale zajímalo by mě, jestli ten průchod z videa byl jen jednou možností z mnoha, nebo jestli půjde o lineární průchod zónami z bodu A do bodu B plus cestou něco ukradni, jako to bylo třeba v otřesném Hitman: Absolution. To bych nerad.
-
Já už se jen těším na tu hru z toho titulu, že konečně přestanou ty debilní diskuse typu: Thief vs. Dishonored a Hardcore hráč vs. Mainstream *1*
-
AMD Radeon HD 6800 Series. A moc díky za tip kde to najdu :)
-
Zrovna grafická karta je pro Tvůj dotaz takovou alfou-omegou *1*
Pokud máš Windows, koukni se do Ovládacích panelů → Správce zařízení → Grafické adaptéry. -
Ahoj. Jelikož nejsem znalec vnitřní mechaniky počítačů, pro klid své duše bych se rád optal některého z vás, zda Thiefa rozjedu alespoň na střední detaily na své mašince :) Procesor: AMD anthlon(tm) II x3 455 processor 3.30 ghz RAM: 4G Typ své graf. karty jsem bohužel nenašel ale jsem přesvědčen že s ní možný problém nebude. Již předem děkuji za pomoc *4*
-
Ano, to si pamatuješ dobře. Pokud jsi NPC okradl, NPC po chvíli oznámila, že byla buď okradena nebo to ztratila. Pokud byl hráč viděn při okrádání NPC, ihned byl zburcován poplach a byl označe za zloděje s patřičnými důsledky. Naštěstí byl Garett dobrý běžec. Co se týče vykrádání, tak i to NPC detekovala, konkrétně v misi s vykrádačkou muzea. Pokud byl jednou zpuštěn alarm, byly stráže vestřehu permanentně. Pokud byl hráč zastižen, byl opět zburcován poplach, většina NPC ale při nenalezení hráče opět přešla do režimu "ležérnosti" ale párkrát se mi stalo, že NPC postava, která mne zahlédla tvrdošijně pokračovala v pátrání. Stejně tak tomu bylo, pokud NPC našla rozbitou vitrínu, do konce mise byla v poplachu. To samé platí, pokud Garett ukradl artefakty a nenahradil je napodobeninami. Pak již byl permanentní poplach a to se pak skoro nedalo. Ale tato starodávné principy a postupy z doby kamenné, kdy hry měly koule, by v dnešní unisex-UBER-super moderní době s HI-tech vychytávkami a fičůrami neobstály....... RIP Garett, ale i tak se na nového Thiefa kouknu, třeba se trochu plety a půjdou vypnout všechny ty srance a vychytávky, které starší ročníky neoslovují a po čase nějaká natěšená komunita dodělá nějaký ultra mod.
-
Ale třeba Benny byl legendou... *1*
-
V Deadly Shadows NPC reagovalo na zmiznute predmety, ak si pamatam dobre.
-
Tak ta straz prohlizejici si se zajmem prazdnou vitrinu me opravdu pobavila :) Asi obdivoval tu cistou praci (pred minutou tu byly prsteny a ted nic, hmm, dobra corka, jak se mu to asi povedlo?). Kdyz uz reaguji na uhaseny ohen, tak zmena stavu u ostatnich objektu by nemela dat zas az tolik prace.
-
Jsi to hrál? Nic neobhajuju, jedničku mám projitou několikrát na nejtěžší obtížnost, ale NPC tam teda taky žádný zázraky nepředváděli.
-
No ještě tuhle slátaninu přirovnej k prvním dílům....zkus si raději pustit gameplay. Minimálně se Garett normálně pohyboval, vydával u toho zvuky, co stráže slyšeli a to se nebavíme o tom, že NPC skutečně patrolovali a mimo sluchu i viděli a bojovali
-
Ani jsem to nedokoukal, to je hodně smutný.... RIP Garette