Přejít na výpis diskuzí
Sledujte záznam kompletní první mise z PC verze Thiefa
17.2.2014 | Petr Poláček
115 příspěvků
-
Hral jsem staryho Thiefa a byl super, tohle taky vypada moc hezky ale zda se to jen me ze je na tomhle videu neco divnyho? Pohyby kamery/postavy je nejaky moc plynuly, jako bychom se spis divali na "prulet" mapou nez na pohybujici se postavu ve hre? Prijde mi to spis jako naprogramovana prezentace nez zaber z hrani. Kazdopadne se mi to libi, az samotna hra ukaze jak moc je tohle video daleko nebo blizko od pravdy.
-
I krysa je chytřejší než tihle strážní. Proto jsem zanevřel na AAA hry, v dnešní době by měla být AI úplně na jiné úrovni, ale postavy jsou stále blbé ne-li blbější. Doufám, že tahle hra se dostane k recenzování nějakému fanatickému fandovi Thiefa.
-
Ale jako jo. Ujde to.
-
Proc lide sklonuji Dishonored... Vsak je to zcela jina hra s vetsinou jinymi prvky, spolecne to ma jen oznaceni "stealth". Hral jsem Dishonored a Thiefy, a nikdy by me nenapadlo ty hry srovnavat.
-
Vyzerá to geniálne. Dishonored je naozaj len slabým odvarom, navyše s otrasnou grafikou.
-
Čistě za mne já se těším.Na víc je celkem herní sucho.Tak že sem s tím.
-
pre mna hw zalezitost nieje problem, skor sa cudujem tolkym konzolistom ze im nevadi sialena DRM ochrana,a beru to ako vyhodu :)
-
Někdo podle videa usoudí, zda hru koupit, či ne. Jestli ti to vadí, dívat se na to nemusíš.
-
Doufám, že tam ti nemrtví nebudou. V prvním díle mě opravdu štvali a navíc nebylo nutné kolem nich jít stealth, stačilo proběhnout.
-
áno, ty budeš určite spokojný.
mimochodom o hardcore hráčoch a "sračkách" tu zase fantazíruješ iba ty. Nový thief určite nebude zlá hra, bude "iba" znížená na úroveň mainstreamového hráča. -
Konzoli zachvilku hodíš z okna, jakmile vyjde OR. Doma se pak vyplatí nechat SNES a podobný :)
-
Zajímalo by mě jestli budou ve hře nemrtví? Nebo aspoň blázinec něco jsem zahlídl v ukázkách ale čert ví. *14*
-
Takže já budu spokojen, to jsem rád :-). Jen by mě zajímalo, co ti "hardcore"hráči, jak se vznešeně nazývají, hrají za hry, protože podle nich je každá AAA hra sr..čka.
-
Zatím to vypadá hůř než Dishonored. Sice si to rád zahraji, ale tato mise mě utvrdila v tom, že hratelnost je opravdu na bodu mrazu.
-
pre mňa je to zmutovaný Dishonored. Dizajn stiesnený a priamočiary, pocit otvorenosti a slobody z T1-2 je nadobro preč, vyzerá to dokonca stiesnenejšie ako T3 a to je už je čo povedať. Hra samozrejme často preberá kontrolu nad kamerou a smeruje ju tam kde chce aby zase hráčovi pripomenula že on je tu len panákom ktorého má hra pod kontrolou, pianistické ruky pri pokrčení iba iritujú v zábere a je to síce detail ale keď sa chcem okolo niekoho dostať tak potom určite nezoberiem kovový hák a netresknem ním na kovový rebrík aby som sa na neho dostal (má to byť asi hrozne cool).
Aspoň AI citlivo reaguje na zhasnutie ohňa. Grafika je prepracovaná ale vďaka tým filtrom pôsobí nudne. Mainstream bude samozrejme spokojný, tomu to všetko vyhovuje ale fanúšikom série nezostáva nič iné ako sa zmieriť s úpadkom alebo zase rozohrať jeden zo starších dielov. -
Borec to evidentně nehraje po prvé a trošku to natahuje, ale jinak se moc těším.
-
Tak tu hudbu si budu muset asi hodně ztlumit, možná vypnout pokud by se ten tension ambient "podkres" na nehodících se místech opakoval nějak častěji, ale jinak to vypadá víc než fajn.
-
A už je to zase tady.. Místo hry se řeší hardwarové záležitosti. Zlaté konzole :-)
-
Thief se plizi na namesti, všude plno strazi, schovava se jak muze, nakonec se mu podari otevřít zdobenou truhličku a v ni jsou sipy...LOL..by me zajímalo kdo si schovava v takove truhle na namesti sipy a kterej d*bil plati tucet strazi aby mu je hlidaly:D V nejakym rpg kde clovek vylootuje truhlu a jsou tam sipy to je jeste ok..ale tady..no nevim..pusobi to přinejmenším priblble
-
viem ze ma byt podpora. ide mi o to, ci to video bolo pod mantle, a ci to podporuje 8core
tj, ci ta konfiguracia na ktorej to prezentovali dava nejaku vyhodu(lebo o podobnej premyslam)