Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KIMCID
    Čistě za mne já se těším.Na víc je celkem herní sucho.Tak že sem s tím.
  • Můžu porovnávat jen s Dark Mod, ale tenhle Thief (s velkým T), se mi hrozně moc líbí.
    Grafika je pěkná, HUD nevtíravý, byť je to koridorovka. Ale je pěkný, že se budu neustále moc překonávat v kradení všech těch předmětů atd., to považuju za ohromný +. *14*
  • Jsem jedniný, kterého tam neskutečně sra*ly ty záblesky nápovědy, když se rozhlížel při hledání cesty, případně při poslechu rozhovoru? Taktéž je pěkná zhova*ilost neúměrné využívání ingame nucené animace, která vytrhne hráče z jeho postupu a nutí jej tupě zírat na nějakou slaboduchou konverzaci s nápovědou pro opici, která prodlělala lobotomii. Pokud chce hráč naslouchat, tak naslouchat bude..... ale toto ztvárnění je fakt ubohé.... takhle hráč dostane naservírované hned vše na stříbrném podnose a stráž ho za ručičku dovede až k vitríně.
  • Asi budu znít jako chronický nespokojenec, ale Thief je prostě jenom jeden. Nebudu tu odkazovat na první nebo druhý díl, protože ty pousloužily jako stavební kámen a byly už dávno překonány komunitou moderů o kterých se, jak tak koukám, v článcích moc nepíše.
    Fan misí už vyšlo tolik, že by to dohromady dalo několik dalších dílů. A pozor, nejedná se vůbec o nějaké budgetové výplody herních nadšenců ale o kousky, která jak už jsem říkal, dávno překonaly původní hru.

Pro mě osobně bude hra zajímavá pokud nabídne velkorysé nástroje pro modery. V tomto případě se dá očekávat, že hra neumře po měsíci od vydání. Pro mě osobně je hra v podobné fázi jako Dark Mod (Thief mód na enginu Dooma 3). Zajímavý pokus, kde jen čas ukáže zda donutí zaryté DromEDáry přejít na nové, vývojové prostředí.

Přez všechno to ale neznamená, že si nového "Thiefa" nezahraju. Budu k tomu ale přistupovat jako k úplně jiné hře.
    • Kedaro
      S podporou modů nepočítej, na to vývojáři s.rou
      • KIMCID
        nová doba novej zloděj...tak to je.a komu se to nelíbí ať se dá na vývoj her a ukáže se *3*
    • C-BEAM
      súhlas (teda okrem toho že boli prekonané komunitou, žiadnu misiu na úrovni LotP som nevidel) Neviem či sa niečo zmenilo ale vývojári v minulosti potvrdili že hru nepôjde modovať (neviem či tento postoj zmenili pod tlakom komunity ale skôr tipujem, že nie).
      • Life of the Party byla dobrá ale určitě je překonaná. Zkus si zahrát FM sérii Calendras Legacy. Druhá mise Midnight in Murkbell je výborná.
        • C-BEAM
          CL samozrejme poznám ale koncepciou, dizajnom a celkovým feelingom ma až tak nezasiahla.
  • BoB.2
    Borec to evidentně nehraje po prvé a trošku to natahuje, ale jinak se moc těším.
  • Ahoj. Jelikož nejsem znalec vnitřní mechaniky počítačů, pro klid své duše bych se rád optal některého z vás, zda Thiefa rozjedu alespoň na střední detaily na své mašince :) Procesor: AMD anthlon(tm) II x3 455 processor 3.30 ghz RAM: 4G Typ své graf. karty jsem bohužel nenašel ale jsem přesvědčen že s ní možný problém nebude. Již předem děkuji za pomoc *4*
    • Tilwaen
      Zrovna grafická karta je pro Tvůj dotaz takovou alfou-omegou *1*

Pokud máš Windows, koukni se do Ovládacích panelů → Správce zařízení → Grafické adaptéry.
      • AMD Radeon HD 6800 Series. A moc díky za tip kde to najdu :)
        • Tilwaen
          Tak to bys určitě neměl mít problém. Nevím tedy, jak naplno, ale na střední detaily určitě :-)
  • Já už se jen těším na tu hru z toho titulu, že konečně přestanou ty debilní diskuse typu: Thief vs. Dishonored a Hardcore hráč vs. Mainstream *1*
  • Hral jsem staryho Thiefa a byl super, tohle taky vypada moc hezky ale zda se to jen me ze je na tomhle videu neco divnyho? Pohyby kamery/postavy je nejaky moc plynuly, jako bychom se spis divali na "prulet" mapou nez na pohybujici se postavu ve hre? Prijde mi to spis jako naprogramovana prezentace nez zaber z hrani. Kazdopadne se mi to libi, az samotna hra ukaze jak moc je tohle video daleko nebo blizko od pravdy.
    • Hanzales
      Je to způsobeno tím analogem. Mně se právě možnost regulovat chůzi analogem líbí, proto mám rád když hra podporuje analog na chůzi a zároveň rozhlížení myší (boží kombinace).
      A koukám na to video ještě dvakrát a náhodou nic extra nadpřirozeného. Normální pohyb je uvěřitelný a třeba úskok do stínu je abilitka zručného zloděje, který se umí hýbat a nemá 100 kilo + v tom má praxi :) Taky se mi líbí jak ta postava reaguje na okolí, opírá se rukama a reaguje na skrytá místa, náhodou to zatím na mně působí, že to bude pro šmejdily tichošlápky hra jako stvořená (na dnešní poměry). Taky je to pořád hra, kdyby zafoukal větříček, shodil kyblíček, stráž se z nenadání otočila a viděla vás periferně o patro výše na římse, vedlo by to asi v pokročilejších levelech k více quickloadů, než by bylo zdrávo :) Já myslím, že budou situace, kdy když do něčeho omylem drcnete, tak budete mít ještě co dělat utéct a schovat se. Různé skrýše tam podle všeho také budou, jen by vás tam mohli občas objevit :)
    • Kedaro
      Nejsem konzolista, ale nedělá to ovladač podle držení páček? Myslím, že vyhlazují pohyb?
      • Kallessin183
        Je to možný, přesto si myslím, že velká část těch plunulých "záškubů", nevim jak to nazvat bude způsobená hrou samou. Dost v tom cítím potřebu vývojářů vést hráče správným směrem.
    • Kallessin183
      Osobně mám taky pocit, že se postava hýbe sama, včetně toho, že vedlejší cesty jsou nepřehlédnutelné. Přijde mi, že tu chybí ten prvek hledání. Kdy najít kořist nebo jinou cestu k cíli nebylo dílem okamžiku jako tady na videu..
  • MrSanta
    Kdyby za nic jiného, tak za ztvárnění postavy a jejího pohybu u mě mají tvůrci velké plus. Snad bude stejný systém použit i v dalším Deus Ex (bude-li kdy nějaký).
  • Vrook
    Tak tu hudbu si budu muset asi hodně ztlumit, možná vypnout pokud by se ten tension ambient "podkres" na nehodících se místech opakoval nějak častěji, ale jinak to vypadá víc než fajn.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit