Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já asi zůstanu u Dark modu páč tento díl bude bez modů a to je hrozná, ale opravdu hrozná škoda.
    Já nechápu jak třeba EA u bf4 znemožnilo modování : My páč jsme vytvořili něco co nemůže existovat, uděláme tak že zakážeme mody, protože by někdo vytvořil lepší verzi a nás tak znemožnil až by jsme brečeli (ukázka EA kdyby došlo k nedorozumění).
  • Horst_Fuchs
    Jak jsem čekal, slabota.

Výborné ozvučení ze starých dílů je fuč, zato musím každou chvíli poslouchat vžum vžum efekt.
    Stráže neslyší, nevidí a navíc jsou, zdá se mi, stejně natvrdlí jako ty z novýho Deus Exu; ani když přímo zírají na místo před vteřinou byly cennosti nic to s nima nedělá, pohodička. *7*
    Level na mě působil dojmem jen takovýho lehce rozvětvenýho tunelu.
    No a korunu tomu nasazuje to zvýraznění interaktivních objektů. :D

Tohle nebude Thief, ani Dishonored, jen tupá konzolovka. Snad se pletu. *11*
    • MrSanta
      Ohledně reakcí stráží nemohu komentovat, původní díly jsem nehrál. Ale proč se pořád lidé rozčilují nad zvýrazněním objektů? V blogu ze 4. prosince je uvedeno, že se to dá v nastavení vypnout. Stejně jako celý 'focus' systém nebo mrmlání Garetta radící co a jak. Je toho mnohem víc. Viz samotný blog: http://community.eidosmontreal.com/blogs/Stealing-Time-Episode-4#blogs/Stealing-Time-Episode-4
  • Grafika by mohla byt lepsi, ale aspon to pujde hrat i na ntbooku. Uz se tesim, az to sam na chate proparim;)
  • C-BEAM
    pre mňa je to zmutovaný Dishonored. Dizajn stiesnený a priamočiary, pocit otvorenosti a slobody z T1-2 je nadobro preč, vyzerá to dokonca stiesnenejšie ako T3 a to je už je čo povedať. Hra samozrejme často preberá kontrolu nad kamerou a smeruje ju tam kde chce aby zase hráčovi pripomenula že on je tu len panákom ktorého má hra pod kontrolou, pianistické ruky pri pokrčení iba iritujú v zábere a je to síce detail ale keď sa chcem okolo niekoho dostať tak potom určite nezoberiem kovový hák a netresknem ním na kovový rebrík aby som sa na neho dostal (má to byť asi hrozne cool).

Aspoň AI citlivo reaguje na zhasnutie ohňa. Grafika je prepracovaná ale vďaka tým filtrom pôsobí nudne. Mainstream bude samozrejme spokojný, tomu to všetko vyhovuje ale fanúšikom série nezostáva nič iné ako sa zmieriť s úpadkom alebo zase rozohrať jeden zo starších dielov.
    • frag.ment
      Takže já budu spokojen, to jsem rád :-). Jen by mě zajímalo, co ti "hardcore"hráči, jak se vznešeně nazývají, hrají za hry, protože podle nich je každá AAA hra sr..čka.
      • M&M X: Legacy svojí hratelností a atmosférou drtí mocnou silou všechny tzv. AAA, ktere spatřily světlo světa za celý 2013.
      • C-BEAM
        áno, ty budeš určite spokojný.

mimochodom o hardcore hráčoch a "sračkách" tu zase fantazíruješ iba ty. Nový thief určite nebude zlá hra, bude "iba" znížená na úroveň mainstreamového hráča.
    • fallanga
      Zatím to vypadá hůř než Dishonored. Sice si to rád zahraji, ale tato mise mě utvrdila v tom, že hratelnost je opravdu na bodu mrazu.
      • Ty asi budes genius, z jednoho videa uz presne vis jak to bude hratelny.
        • fallanga
          Nevím přesně, ale mám o tom jasný obrázek. Postava se pohybuje moc plynule, to přeskakování do stínů je naprosto nereálné a celou hru to zjednodušuje. AI je na mizerné úrovni. V minulých dílech byly zvuky hodně důležitou složkou, tady terén, vzdychání, atd... vlastně nehrají roli. Na tuhle hru jsem se hodně těšil, ale po tomhle videu nevím jestli do ní mám vůbec jít.
      • BoB.2
        Zajímalo by mě jestli budou ve hře nemrtví? Nebo aspoň blázinec něco jsem zahlídl v ukázkách ale čert ví. *14*
        • fallanga
          Doufám, že tam ti nemrtví nebudou. V prvním díle mě opravdu štvali a navíc nebylo nutné kolem nich jít stealth, stačilo proběhnout.
  • Ale jako jo. Ujde to.
  • Ani jsem to nedokoukal, to je hodně smutný.... RIP Garette
  • Vypadá to vizuálně dobře, což o to. Ale zajímalo by mě, jestli ten průchod z videa byl jen jednou možností z mnoha, nebo jestli půjde o lineární průchod zónami z bodu A do bodu B plus cestou něco ukradni, jako to bylo třeba v otřesném Hitman: Absolution. To bych nerad.
    • C-BEAM
      voľnosť ktorú vo vačšine levelov poskytoval taký T2 nečakaj, z toho čo som videl máš na výber z niekoľkých do očí bijúcich ciest typu rovno za nosom, vedľa po rebriku, tam daľej po lane čo tam vysí a čaká na teba alebo tam po drevenom tráme ktorý máš tu nad sebou... a v interiéroch je to ešte horšie, v nich je to vpodstate tunel, čo potrvrdzujú i názory ludí ktorý hru mali k dispozícii.
    • fallanga
      Každá úroveň prý nabídne více možností plnění.
    • Z mých ( tajných ) zdrojů vím, že vyřešení jakéhokoli problému, ať už mise či vstup do místnosti či budovy, bude mít hned několik řešení :)
  • Moja historia hrania Thief: Ako prve 3ka (lame, ja viem, ale v dobe vydania 1&2 som bol na tento styl hier nevyspely a nebralo ma to). Az nedavno som na GOG zohnal Thief Gold a musim uznat, ze aj v dnesnej dobe je to pecka. Prave mam rozohratu 2ku a taktiez super. Po zisteni, ze novy Thief je reboot a charizamtickeho zlodeja Garreta nahradi nejaky super-duper ninja/assassin som bol sklamany a dost skepticky a vyhybal som sa akymkolvek gameplay ukazkam, pretoze to aspon zo zaciatku vyzeralo ako pekne zjednodusena "press X to win" sra*ka.
    Skepticky som bol aj pred Human Revolution ale nakoniec z toho bola velmi solidna hra a tak som si dnes pozrel toto video a musim povedat, ze aj ked mi niektore veci prijdu trochu moc, menovite ten zrychleny swoosh efekt (spravit 5 metrov vzad alebo doboku za 0.2 sekundy je trochu trhle, ale budis) tak atmosfere nemozem nic vytknut. To, co ma tak fascinuje a pritahuje na vsetkych 3 predoslych hrach je prave ta atmosfera temneho, tak trochu strasidelneho mesta a v novom kabate tuto atmosferu hra podtrhuje podla mna spickovo a tesim sa nie len na stealth gameplay samotny ale aj na pribehove pozadie, aj ked nenadvazujuce na povodne hry.
    Som rad, ze sa vsetky asistencie v podobe Focusu a inych veci daju vypnut, co rozhodne urobim, 1&2 ku hram vylucne na Expert, cize bez zabijania strazi.
    Inak si myslim, ze kriticke vyjadrenia na AI nepriatelov su trochu prehnane, pretoze co si budeme hovorit, v 1 a 2ke tiez rozhodne straze neoplyvali super inteligenciou a aj ked som im pred nosom strelil water arrow do fakle tak sa dalej veselo prechadzali po komplet tmavej chodbe a dokazali ich znova zapalovat. Tym nechcem povedat, ze su to zle hry, ale ked hrac prisiel na herne mechanizmy, stealth prvok nebol prilis narocny, co bolo narocnejsie aspon pre mna bola orientacia po mape, niektore levely boli teda fakt bludiska hodne wolfensteina a opatovne najst miestnost co som chcel, bol niekedy celkom problem :)
    Kazdopadne som neodolal, pleskol som sa po vrecko a vlastnim Master thief edition. A ja teda nepatrim k ludom, co kupia hru za skoro plnu sumu s tym, ze sak to mozno nebude take zle. Naposledy som predobjednal prave Human Revolution.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit