Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vonTossis
    Vypadá to parádně!
  • Vývoj jde nezadržitelně kupředu(pro někoho bohužel, pro jiného bohudík) takže je jasný, že po 15 letech od vydání původního thiefa dostaneme jinou hru. Ve filmu je to podobný, viz třeba vetřelec(jenom příklad). Mě na původním Thiefovi totálně dostala ta atmosféra.Pro mě navždy nejlepší hra všech dob... A jsem smířenej s tím, že už to v nových hrách nezažiju. Závidím těm, co tuhle atmosféru dokážou najít i v současných hrách. Hru si určitě koupím, ale myslím, že ji zas pošlu dál, a zpomenu na ni stejně rychle, jako jsem zapoměl na dishonored (omlouvám se všem za tento příměr...:)
    Zajímalo by mě, kdyby předělali původního Thiefa pro dnešní HW, jak by se to prodávalo... já bych si určitě jednu koupil:)
    no to je asi tak vše. Můžete začít dávat mínusy... *5*
    • ...no trochu jsem to přehnal s tím, že nejsou hry s atmosférou a dobrou hratelností. Teď jsem dopařil The last of us a musím uznat, že jako jo... *3*
    • Grafika se stále vyvíjí a fyzikální enginy dovolují vytvořit ve hře nevídané věci. Proti tomu snad nikdo nic namítat namůže. Sám má radost z nového HD texture módu pro Thief GOLD.
      Důležitý je samozřejmě i příbeh a atmosféra, dále zvuky apod. Ale alfou a omegou byla, je a bude hratelnost protože herní historie ukázala, že nikoliv technické zpracování ale hratelnost je to co přetrvá.
      Takže my se určitě nebudeme zlobit na vývojáře, že nám nabídnou trochu jiného Garretta, ale učitě jim budeme mít za zlé, pokud nezachovají jeho starou hratelnost.
      • C-BEAM
        lenže ten HD mod sa nedrži originalu a nove textury su sice HD ale mnohdy nelogicke a v ramci hry su skôr zhoršenim.
  • neviem ale ta grafika na to ake pisu HW naroky vobec nevyzera tak wao... takato s hra s takouto kvalitou grafiky by mala ist v pohode rozbehat nafull na 3gb ram a nejakej HD 6850 1gb...... sak ked si to porovnam ako vyzera AC Blacg Flag na najvyssich detailoch a este aky to je velky svet... tak toto je tak 45% z toho.... alebo taky hitman absolution ........ weird

ale hratelnost vyzera dost fajnovotne :)
  • nechapem preco mi davate minusky vy šašci ved je to uplne tak ako vravim.. si zoberte starsie hry.. crysis3, hitman absolution, splinter cell conviction ... to secko malo o 30-70% lepsiu grafiku a tie hry mali taku istu HW narocnost ako toto... z toho len vyplyva ze ten hnusny kolotoc ze vyrobci HW dotuju vyrobcov hier aby umelo nasimulovavali taketo HW poziadavky ... smutne
    • asi proto, že srovnáváš nesrovnatelné. Tebou zmiňovaný engine v serii AC je hodně zastaralý engine, navíc neumí dynamiku světel a stínů, taktéž rozmanitost a variabilita gemedesignu není jeho silnou stránkou a o fyzice ani nemluvit. Nechci nijak obhajovat engine Thiefa ale ten je na úplně jiné metě. Souhlasím s tebou, že díky výrobcům, kteří se snaží to optimalizovat pro topinkovače, toustovače a jiný kuchyňský hardware, grafika nových titulů trpí ale ne víc jak AI. Zde je propad citelnější a dokonce i viditelnější. Kdyby v novinkách byla AI srovnatelná s AI z FarCry s realistickMODEm nebo s AI z FEAR, tak by to asi děti a lidi, kteří si chcou v obýváku u toho odpočinout, nehráli, BO BY TO BYLO KUA NA NĚ MOC TĚŽKÝ!!!!!
      • tak urcite hej... spominam si ked som presiel hitmana absolution na Purist obtiaznost.... to by asi 90% fanuskov hitmana proste nedalo lebo to bola mega real supa.... tak je to o tom ze hry sa hraju najma decka a tym je to relativne dost po chuti na takychto urovniach tie hry... nas fajnsmekrov je asi 10% z celeho gamerskeho vreca a tym padom sa to neda zladit a vyhoviet aj nasej krvnej skupine :P .... k tomu AC to som nezrovnaval celu seriu , ale len Black Flag ... ten na uplne ultimate detailoch a IPS monitory 27' vyzeral uplne jak cukrik povedal by som ze mozno tromfol aj Crysis III.... ta voda... tiene ... a pritom ta hra bola dost hovadska rozlohou .... ale tak na Thiefa sa silno tesim myslim ze ked troska prizmurime jedno oko nad par vecami tak to bude silny zazitok :)
  • v akom rozliseni to je? vyuziva to mantle? je to nejak optimalizovane na 8core?
    • frag.ment
      A už je to zase tady.. Místo hry se řeší hardwarové záležitosti. Zlaté konzole :-)
      • pre mna hw zalezitost nieje problem, skor sa cudujem tolkym konzolistom ze im nevadi sialena DRM ochrana,a beru to ako vyhodu :)
      • Konzoli zachvilku hodíš z okna, jakmile vyjde OR. Doma se pak vyplatí nechat SNES a podobný :)
    • Gojira
      Mantle to bude podporovat
      • viem ze ma byt podpora. ide mi o to, ci to video bolo pod mantle, a ci to podporuje 8core
        tj, ci ta konfiguracia na ktorej to prezentovali dava nejaku vyhodu(lebo o podobnej premyslam)
    • Keyz
      Obávám se, že jako obvykle ne.

Jestli si nekecám, tak to není děláno na PC jako hlavní platformu a pak podle možností HW na konzole jako třeba právě Kingdom Come: Deliverance anebo crysis 3 kde, se PC věnovali dost.
  • Jsou naprosto padlí na hlavu? Proč proboha vypouštějí tyhle videa? Sice na to nekoukám, ale hodně lidí určitě jo a to pak člověk zná 90% obsahu hry aniž by ji hrál. Tohle fakt nepochopím.
    • Ristoro
      Někdo podle videa usoudí, zda hru koupit, či ne. Jestli ti to vadí, dívat se na to nemusíš.
    • Nechápeš spoustu věcí, viď.
      • Ano pane
  • Tak za tohle jsem vdečnej. Přemejšlel jsem, zda koupit a tohle mě utvrdilo, že ne.
    AI špatný...
  • fallanga
    Zajímalo by mě na jakou je to obtížnost, protože pokud to není very easy a nemá zapnuté všechny pomůcky co jdou, tak nevím co si o tom myslet.
  • Pac-man v high end grafice:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit