Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ogami
    a pokud to budes chtit vyjadrit v cislech? :) ono je fuk, jestli napises nonstop, nebo to vyjadris ciselne ... jedine co jsem chtel rict, ze cas 24:00 se naprosto bezne pouziva a neni se cemu divit.
  • smejki
    Buďte trochu zenoví, šulíni:
    "Zvláštní, nějak se mi se zdejšími názory nechce úplně souhlasit.
    Ve 24:00 končí jeden den. Další začíná v 0:00. Takže je to zřejmě zlomek vteřiny, kdy se z jednoho dne zrodí den následující.
    Jako by po poslední vteřině jednoho dne a signálem 24:00 naběhl den následující. Je v tom mystická symbolika konce starého a začátku nového. Okamžik, který není lidský mozek ani schopen zaznamenat nebo rozlišit. Přesto ví, že ten údaj tam je.
    Včerejší den skončil ve 24:00.
    Dnešní den začal po půlnoci a první vteřina se odpočítávala od 0:00.

Jaký je v tom tedy rozdíl? 24:00 byl čas, který patřil včerejšku. 0:00 patří zítřku."

*1*
  • pavel.sterba1
    Pokud se potvrdi spekulace z ruznych serveru o budouci podobe PS4, tak to bude spis drobne zklamani.
  • napsal bych "nonstop" což by asi každej pochopil :-p *1*
  • Spades
    Napsal bych:
    Otevírací doba [velkým červeným, našikmo] NONSTOP [/velkým červeným, našikmo]
  • lipkozzi
    (reakcia na prispevok nizsie) No da sa to brat trebars tak, ze 24:00 dnes = 0:00 zajtra
  • nekromant33
    po tom hypu okolo meetingu si snad ani sony predstavit cokoli mensiho nez nextgen konzoli nemuze dovolit
  • ogami
    24:00 je to same jako 0:00, takze v podstate ano. jak by jsi napsal nonstop oteviraci dobu, od 0:00 do 0:00? :)
  • Robotron3
    No když se dívám třeba na hodiny, nebo tady dole na počítači, tak 24:00 je čas, který neexistuje. Já jen abych nezmeškal, protože se na tu konferenci docela těšim :)
  • Záleží jak se na to díváš.
  • Robotron3
    Co pa to je 24:00, tim je myšleno 0:00? *3*
  • Hlavně at se nezapomene vydavat hry i na PC *16*
  • 24:00 ? tak toho se asi nedockame :d
  • Cosi
    Bude představení vámi komentované a pokud ano v jaké formě?
  • jindra.veliky
    kouzelnicka hlaska v clanku me fakt dostala

uplne jsem si smichy nacural do tenisek

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit