Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • N7N7
    Výborná super zábavná hra, ale není v ní nic nového, a tak dáme jen 8/10. Co bylo nového ve Skyrimu? Co bylo nového v Mass Effectu 3? Takové argumenty neberu, hra by měla být hodnocena podle kvality a zábavnosti, a ne furt podle toho, "co je v ní nového".
    • DangerousDave
      kde píše, že v nej nie je nič nového ? a prečo si myslíš že tie 2 body dolu sú práve preto ?
      • Acindards
        Hru jsem ještě nehrál jen viděl na videích, ale taková interakce s prostředím při soubojích tu ještě nebyla. Ty souboje vypadají opravdu cool.
    • ales.smutny
      "jen" 8/10? Kristepane a pak nemaji mit manazeri hruzu v ocich, kdyz je na metacritics hodnoceni pod 90. Uprimne, vy jste duvodem devalvace soucasneho hodnoceni. Cehoz se odmitam ucastnit, 5 je porad prumerna hra, 6 nadprumerna, 8 vynikajici a 10 vyjimecna.

      Takove argumenty neberu, plus ja Skyrim ani ME3 nerecenzoval. A recenze je mnohem, mnohem vic nez proste cislo. Je smutne, ze zrovna u hry jako jsou Sleepimg Dogs se resi zase jen cisla... Opravdu se pak neda divit vlivu hodnoceni na odmeny vyvojarum... Prestavame umet cist a analyzovat psany text. "jen" 8/ 10. Pardon, do tohoto devalvujiciho rychliku nenasednu.
      • Výborně. Správný přístup.
      • N7N7
        Já bych ta čísla viděl úplně jinak: hodnocení 5 = sračka, 6 = pořád sračka, 7 = průměr, 8 = nadprůměr, 9 = skvělá hra, 10 = majstrštyk ... A ne, já opravdu nejsem důvodem devalvace hodnocení - vždyť to vy sami jste si to tady tak nastavili. Navíc jsem tu vůbec nechtěl řešit nějaká čísla, ale spíše otřepaný argument "nepřináší nic nového". Místo toho jsem se dočkal další otřepané fráze, jak jsou hráči zdechlí číst recenze. No nic, radši už mizím do pelechu... *2*
        • Proboha fix jaký fekalista potřebuje hodnotit "sračka" na šesti různých úrovních od 1 do 6? Nezmiňuju, že nechápu, jak může ten samý chytrák brát sedmičku jako průměr z desítky? Že potřebuješ mít i na balení papírových kapesníků nápis "Nejbělejší nejvíc papírový nejvíc sople sající diamantový super dee duper ultra týjo kapesníček" není důvod, aby zainteresovaná média hodnotily stejně zcestným způsobem.
      • Acindards
        a za co ty 2 bodiky dolu? V recenzi jsem nezaznamenal žádné zápory (kromě zmínky o špatném ovládání na PC).
        • ales.smutny
          Uf, tak jesze zde a jdu chrnet :) psal to Petr v prvnim prispevku. Hodnoceni nevznika jako odecet od absolutna. Je to proste, nutne limitovane, vyjadreni komplexnich hodnot hry. Ta hra neztratila, ziskala celych krasnych osm bodu.
      • Kdyby se zavedlo hodnoceni trema znakama, bylo by to podstatne lepsi. Rozdil mezi :( :/ :) je podle me mnohem jasnejsi nez rozdil mezi hodnocenim 6/10 a 7/10.
      • Souhlasím, že co se týče 8/10 je to dost. Jenže vzhledem k tomu, že se nikde nepoužívá hodnocení pod 5, tak se není čemu divit. Většina lidí se podívá jako na první věc právě na tohle číslo a srovná s ostatními hrami, pak samozřejmě vychází, že 8 je dost málo. Nevím kolik teď dostalo takové GTA4, ale jestli víc než 8, tak bohužel vypadá to, jako by tahle hra byla horší.
        • ales.smutny
          Ja pouzivam celou skalu, staci si projit me recenze :) Jak rikam, ja se te devalvace nezucastnuju :)
          • Devalvaci ste způsobili vy, ale nedá se s tím nic dělat.Někdy se holt stane, že do ruky dostane recenzent hru, jejíž serie je fanouškem viz. Luke a jeho TES.
            Dneska by bylo asi nejlepší řešení mít recenze dvě, nebo jednu kde by byly zakomponovány dva názory.
            Stačí se podívat třeba na Maxe Payna 3.Ty jsi tomu dal 9, ale podle toho co jsem slyšel ve video recenzi by tomu dal Luke třeba jen 7 (určitě ne 9).Takže kdo že devalvoval hodnoceni ? :)
            • zdeeneek
              Klidne muj komentar ber jako zbytecny. I kdyz uvadi veci na pravou miru - ne kazdy vi, kdo z redakce je ceho fanousek a kdo co recenzoval. Bud pouzivej civilni jmena redaktoru nebo jejich oficialni prezdivky, ktery tu maji - vyhnes se tak mystifikovani (v tomhle pripade neumyslnymu)
            • Bral jsem to jako Luke = Lukáš.Nevěděl jsem jakou má pavel přesdívku a ani mě to nezajímá :)
              Myslím že to každý pochopil a každý ví, že je LG fanoušek.
              Tvuj komentář beru jako zbytečný :)
            • zdeeneek
              Fanouskem TES serie je Janchor (Grygar) . Luke (Dobrovsky) ma mozna TES taky rad, ale Skyrim nerecenzoval.
          • Plně s tím souhlasím, díky stupidnímu užívání jen čísel 7-10 většinou recenzentů, se číselné hodnocení stalo úplně nic neříkající. Jen škoda, že každý pokus o reálné hodnocení je nakonec potrestán reakcemi čtenářů, ale jak sem řekl, není se bohužel čemu divit.
      • Já myslím že o hodnocení téhle konkrétní hry mu nešlo. :-)
  • To, ze se v Cine se jezdi vlevo, jsem zjistil ve chvili, kdy me na motorce srazila dodavka :D
    • jindra.veliky
      jen v Hong Kongu...
      • Dik, to je jeste zajimavejsi nez jsem myslel :D
      • Přesně tak, bývala to Britská kolonie.
        • Jack1947
          No Zpocatku to byl spise pristav...
  • Zapinam xbox, prihlasujem sa za profil, ked v tom nahle uvidim reklamu s demom sleeping dogs. Tvarou v tvar reklame klikam na stiahnutie. Zhruba 2 gb demo mi to stiahnme zhruba za hodinu, koli optike ktoru ma kazdy len nie ja, takze mam cas si zatial spravit hrianky, upiect na veceru vepřo knedlo zelo a opat sa vratit ku tomu zazracenmu stroju s kopou virtualnej zabavy.

    Jednoduchy klick na active downloads, ale po otvoreni v tom okne nic nie je. Chvilka paniky, stresu a zlych pocitov mi obmielaju hlavu akokeby som hral najstrasnejsiu hru ktorou je podla mna resonance of fate. Chvilka ukludnenia cigaretkou je na mieste a tak rozmyslam co to je.... Zrazu ma napadne ze asi to bude uz davno stiahnute a treba najst dane okno, ktore mi pomoze vyriesit tento problem. Cely smradlavy z cigaretky sa mi konecne podari zapnut sleeping dogs a zacina sa zbesila jazda skrz honk kong. Pomlatim zopar cinankov, zistim ze zbrane maju funkncost asi ako v Indiana Jones ( +) ale za to boje ako z batmana a dane critical hity spojene s vyuzitim prostredaia ako vo filme s Jackiem Chanom ma proste uchvatia a ktomu s takym paradnym grafickym kabatom, no proste pecka az na malu chybicku. Cely cas som hral demo ktore mi skoncilo asi po 15 minutach a vsetko co mi ostalo bol skvely pocit z dema a to ze si tu hru musim co najrychlejsie zohnat ci uz formou kupi alebo ...( kto krade ten neplati :D ).

    Crrrn, maly kuchynsky budik mi dava najavo ze vecera je hotova a ja sa musim odlepit od ovladacu ku kuchynskemu stolu. Cely v omameny demacom zarezavam do makkeho vepřa a jedine na co myslim je ci dam pokrmu 8 alebo 9/10 ked vtom ma napadlo ze ja som ziadne nove jedlo nevymslel a ze tneto pokrm si zasluzi max 7/10. Ale v jedom som si isty Sleeping dogs ktoremu ako aj nezahranej plnej hre davam 9/nekonecno :D
  • Paul_cz
    Vynikající recenze. Osobně bych šel na 9 , Sleeping Dogs překonalo zatím všechny hry tohoto žánru, uvidíme s čím se vytáhne GTA V.
    • Tak urcite *1*
  • Veskoslav
    Hraje se to příjemně, zamrzí (mě to spíše sere), že ovládání je lepší na gamepadu, ale osobně si to raději "přetrpím" s myší a klávesnicí.
  • Pilgrim66
    Po nějakých 13-14 hodinách hraní, bych se nebál Sleeping Dogs dát ani devítku. Je to jako vzít z GTA zaklád a dát mu příběh, kterej táhne a super prostředí s mnohem zajímavějšími boji.
    • este rekni ze gtacka nemaj pribeh kterej tahne a zajimavy prostredi...
      • smejki
        Ne, nemaj. GTA má příběh zábavný, v detailech místy výborný, ale neuvěřitelný a dovedený do extrémů. Jen GTA 4 se držilo prví zbruba třetinu příjemně při zemi a šlo to.
        • hmm, to ze je neuveritelnej a dost nadsazenej, neznamena automaticky ze nemuze tahnout hrace k jeho dohrani
      • To je jako porovnávat příběh Žhavých výstřelů a Top Gunu.
        • Mato1987
          to nie je práve najštastnejšie prirovnanie
  • U mňa zatial hra roka a je fakt že ked už davate titulom ako me3 skyrim vysoke znamky a na takuto pecku len 8? Smutne
  • Je velice hezké jak SD zvedá až fanatické fanoušky GTA ze židle. Jáké vykrádání jiných her? Podle vašeho popisu vyplívá, že GTA vykradlo Drivera, který byl zřejmě první hra ve které jste si mohli prohlédnout město ,,po svých,, z pohledu třetí osoby. Pravda moc věcí tam dělat nešlo, snad jen sednout si na židli či lavičku a byl to malý zázrak pokud si postava sedla přesně na tu lavičku.

    Nechápu proč se lidem divíte, že se jim to líbí. Po dlouhé době vyšla jiná hra tohoto stylu než GTA, kterému trochu z jeho monopolizmu ubírá SR, které se zaměřuje na arkádovost a ,,šílený,, humor.

    Jsem velice rád a vážím si toho, že zachránili tento projekt, když ho Activision poslal k ledu.
    A těším se na komentáře až výjde Watch Dogs a prosím neodkazujte na GTA V, hra se špatně soudí podle jednoho traileru a několika obrázků. (Za pravopisné chyby se omlouvám)
  • 8/10? WTF? Nechci řešit, jestli je hodnocení adekvátní ke kvalitě hry,nebo ne, ale nemělo by snad číselné hodnocení odpovídat obsahu textu? Já totiž stále předpokládám, že se recenze píší primárně pro hráče, kteří hru nehráli a reálně nad její koupí uvažují. Po přečtění textu jsem nabyl dojmu, že by bylo rozumné si kvůli takové jízdě dát volno v práci, ale ta osmička mi zase dává najevo, že to až takový herní svátek nebude. Tak jak teda? Veřím, že ty dva bodíky dolů jsou plně opodstatnitelné množstvím nedokonalostí, kterými hra disponuje, ale proč tedy nejsou zmíněny v recenzi? Nebo to snad znamená, že hra bavila recenzenta pouze na 80 % ? A to je co? Jako že hra bavila, ale jídlo si k počítači nevzal? Samozřejmě respektuji hodnocení a názor Aleše Smutného a v žádném případě se nesnažím recenzi nějak zpochybňovat, ale myslím, že by bylo vhodné dát najevo nám, potenciálním hráčům proč se rozhodl pro tohle hodnocení, protože stejně tak podle něj řeším otázku, jestli si zahrát nebo nezahrát (Samozřejmě za předpokladu, že nejsem notorický " pařan" a tudíš vyhledávám opravdu výjimečné tituly). Teď se ale cítím trochu rozpolcen :)).

    PS. Názory některých na absurditu hodnocení her podle obsahu invence mi přijdou dost trefné.
    • jindra.veliky
      kdyz hra nema nejaky velky zapory tak musi dostat automaticky deset? Ja treba pri hrani Portal 2 taky nenarazil na velky zapory a desitku bych tomu nedal.
      • Já mám ve zvyku před reakcí na něčí příspěvek nejdřív pochopit podstatu problému. Zvuk to také.
    • Souhlasím s naprostým rozpolcením text vs. číselné hodnocení.... Prosím recenzenta o vysvětlení. Děkuji
      • Pánové, na stupnici od 1-10 zaujímá osmička krásné postavení a symbolizuje nadprůměrnou hru. Diskuzí na toto téma zde proběhlo již bezpočet, ale jsem toho názoru, že hra s hodnocením 10, by měla zásadním způsobem ovlivnit videoherní trh alespoň na půl dekády.
        • Tragicky Skyrim ve srovnani s Oblivionem herni trh ovlivnil jak ? :)
          A jestli je 8 nadprumer tak by me zajimalo co je 6 nebo 7
          • Za prvé, neslovíčkařme :). Za druhé, s desítkovými hodnoceními zdejší redakce rovnež nesouhlasím (jen pro pořádek). Inu máte pravdu, termín "nadprůměr" se více hodí pro stupně 6 či 7. Však z nedostatku vhodnějšího označení jsem použil tento (kapišto?). Když recenzi shrnu, dostaneme holý fakt, že se jedná a dobrou hru. Žádná revoluce se však nekoná, tak 8. Dobře řemeslné dílo, nic víc :).
        • Děkuju za vysvětlení toho co je nám všem jasné. Neptal jsem se, co znamejí jednotlivá číslíčka před lomítkem, ale proč zjevně nekorespondují s obsahem textu.
          • 13_11
            A proč by „zjevně nekorespondovalo s obsahem textu“? (Leckteří čtenáři by už měli začít používat mozek.)

            8 - Výborná

            Do této kategorie patří po všech směrech kvalitní tituly, které nemají ambice posouvat hranice možného a nepřináší žádná překvapení. Jsou však řemeslně skvěle zpracované, neobsahují žádné zásadní chyby a skvěle pobaví.
  • Dle intenzity pravopisných chyb bych všem zdejším dementům doporučil přestat hrát videohry a přečíst si raději nějakou knihu. Děkuji za pozornost
    • Znova si přečti svůj výblitek, najdi vlastní chyby a pak si nafackuj *3*
      • jo fakt?
        • jo fakt

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit