Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Amylee.Anderson
    Upřímně, já bych se Slendera bála hrát i kdybych byla obklopena růžovými huňatými jednorožci.
    • takhle holky říkaj gangbangu?
    • Pinkamena
      No...ti jednorožci by ale pomohli
    • Být obklopen růžovými huňatými jednorožci, tak počítačová hra by bylo to poslední, co by mě děsilo. *4*
    • GlaDOS
      Tak to pozor i na reálný svět. Teď se to venku Slendery jen hemží. Mají obleky, v obličeji jsou pobledlí a mluví něco o maturitě.
  • GlaDOS
    Nedávno jsem Slendera taky zrecenzoval. Pro mě ta hra nebyla ani průměrná a nechápu, proč je tak na Youtube populární.
    • Jojo, každý musí být frajer a hrdina.
      Já se třeba u Slendera bál, byl to na mě takovej tlak, že jsem to nevydržel. Pro mě je to přesně ten ideální druh strachu, člověk se vlastně bojí víc toho, co není, než toho, co je. Horory ani běžně nemusím, takže neříkám, že je proto hra nějak hrozně drsná, ale všichni moji známí ten pocit sdílí. A internetová komunita mi často dává za pravdu. Chápu, že někdo se u toho prostě nebojí, ale je mi trapně za lidi, co se tím na diskuzích vytahují. Supr, jste hrdinové.
      je mi 19, for the record. Nepřipadám si jako batole.
      • GlaDOS
        Takže se mám bát toho, že na mě bafne každých deset sekund strašák? Vždyť to má atmosféru jen tu dobu, co se objevuje raritně (přesně jak jsi napsal, že se člověk bojí toho, co nevidí). Takže to je tak do čtvrté stránky/druhého generátoru (a to mluvíme jen o dvou mapách - velmi krátké herní doby). Už jsem pár hororových her hrál, takže můžu říct, co se mi na nich líbí a co ne. Třeba vůči takové sérii Penumber (jejichž prostředí mi velmi připoměl třetí level Slendera) by bylo nefér dát Slender: The Arrival více než 5/10. Penumbra totiž buduje lokace velmi pečlivě. Štoly, zamrzlé podzemní jezero, opuštěný výzkumný komplex, tohle vše má svou historii. Proti Tuurngaitům taky nejde bojovat. Ale na rozdíl od Slendera se jim jde schovat a utéct. Prostě všechny tři hry mají atmosféru a pocit strachu o několik tříd výše. Oproti nim je Slender těžce průměrný. K tomu jsem si přičetl kupu bugů a odfláklé technické zpracování a hned mi to leze do podprůměru. A většinu mých pocitů vystihla i recenze od Lucie. Takže si zahrajte Penumbry (když tu tak o nich píši, hned mám chuť si je zahrát) a pak se znovu zamyslete, jestli je Slender opravdu strašidelná a dobrá hra.
        • hej metalaku uz se konecne ostrihej dela se nam z tebe nevolno *11*
          • GlaDOS
            Pokud se ti dělá ze mě nevolno, tak si ty delší vlasy ještě rád ponechám. Kromě toho, internetový komentář od anonyma mi vážně trhá srdce :)
            • No mastny vlasku jde videt ze jsi nic nepochopil :D Real "kamosum" se dela z tebe spatne *1* Uz jsme doma jo nebo? *1*
            • GlaDOS
              Zatím tu mluvíš jen za sebe (pokud o sobě nemluvíš v množném čísle). Měj se pěkně, internetový anonyme.
            • Ja psal NAM a ne ME :D Pres ty mastne dlouhe vlasy ani nevidis co ctes.Kristus.Pane Jezis budes mym vzorem *5* Fakt se ostrihej.Udelas tim radost svym kamaradu u u m *3*
      • Krom toho slender není populární jenom kvůli těm hrám, ale taky kvůli celému kultu (městské legendy, youtube série, fan fiction, fakepics) který se okolo něj vytvořil. hra je jenom součást. Je to výborně vymyšlený mýtus, který skvěle kombinuje jak klasickou mytologii, tak feeling běžných urbanlegends a témata, která dnešní lidé opravdu vnímají, jako paranoia ze sledování atd. Stojí to za zčeknutí, na mě to třeba udělalo velký dojem.
    • Zkrátka je to hra pro mladé lidi, co na to věří a bojí se toho. Lidi říkají, že ho viděli, vyfotili a právě ti to někde rozkecají a mladí se začnou bát ! Proto to hrají, aby se lidé zasmáli jak se leknou ti Let'splayeři. Sice to nesleduji, ale někdy u kámoše, když je nuda mrknem a je to celkem opravdu prd*l jak se někde lekne a hodí to ještě do Slowmotionu ( nebo jak se to píše )... *15*
    • Protože děcka rády čučí na PewDiePie jak dělá retarda pro prachy. A ostatní chtějí kousek koláčku.

Pevně doufám, že ho sledují jen děcka, ale kdo ví v dnešní době.
    • Ona by nebyla,kdyby se u toho nikdo uměle nelekal.Jak se lekne Stéra,tak se lekne prcinka každýho batolete.
  • Já hrál tu původní verzi a bylo to tak děsně předvídatelný a nudný, že mi z toho bylo ouzko. A to že sem neskutečně lekavej a klepu se i u Dooma. Vždycky mi ten hororovej prvek (vlastně jedinej co hra má) v týhle hře přišel děsně overrated.
  • Hral som povodneho slendera aj toto a musim povedat ze atmosfera je fakt dobra ale ako je tuna pisane tie random veci dokazu cloveka viac nasr*t nez pobavit hlavne slender co vam dokaze zablokovat cestu rovnako ako v predoslich dieloch kde to liezlo na nervy a clovek viac regoval nez sa bal. Osobne umna stale kraluje dead space 1 kde mi nic nekazilo atmosferu.
  • Najviac ma vzdy pobavil ten primitivizmus na youtube a specialne amerikancov a britov, toto moze vystrasit len idiota s prepacenim a kricia pritom, hulakaju, robia sa, ze umieraju od strachu a hraju po 20krat to iste, je mi zle z tohto primitvneho sveta..

Ked vam niekto dvadsatkrat po sebe povie, ze mas spinu na hrudi ty sa tam pozries a dostanes po nose, tak uz pri druhom opakovani nebude vtipne..
    • command42
      hral si to niekedy vecer so sluchadlami chlapce ?...tiez ma len tak daco nevylaka ale slender teda nie tento ale tie starsie dobre nalakali ked nastala dost necakana situacia...nevravim ze som pri tom vrieskal strachom ale dost ma to vytrhlo zo stolicky a este minutu mi behal mraz po chrbte...je fakt ze po 5x uz to bolo ine lebo clovek uz ocakava
    • A mě nejvíc pobaví, když si někdo na netu honí triko, jaký je machr, že se nebojí a podobně.... Já sleduju pravidelně horory a tím nemyslím aktuální kraviny jako Paranormal Activity a u Slendera sem měl pěknou husinu. Sluchátka a tma udělají svoje. A podle tebe su id*ot. Tak dík... třeba se někdy potkáme.
      • Myslím že teď jsi ze sebe určitě udělal idi0ta svou vztahovačnou reakcí. No offence *3*
      • Nepotkáte, budeš sedět doma v rohu a třepat se strachy. Kde byste se potom měli potkat?
    • DeathOnVacation
      Tak tak. Nejhorší je, že to PewDiePie a jemu podobným výplodům moderní Let's play kultury lidi neskutečně žerou.
      • Nejhorší? Běž taky někam. Jo, žereme mu to, protože má dobrá a kvalitní videa a je s jejich pomocí v kontaktu s fanoušky ( Fridays w/ Pewdiepie ). Urážet umíš hezky, to se musí nechat. Zkus si to pak sám a pak dodej do svého příspěvku větší objektivitu.
      • Ono, když někdo nemá na Pewa tak je to dobré pomlouvat, že? =-) Pew udělal něco, co někdo předtím ne, začal bavit let´s play komunitu, jako nikdo jiný...
        • Jediné co udělal bylo že si na svém kanále vybudoval tu největší veřejnou školku pro urážlivé retardy
          • Ty jsi taky pitomec *5* Koukni se na jeho videa a najdi mi v jejich komentech tu "školku retardů" - Pewa mají lidi rádi a hnusný příspěvky tam nepíšou - kdo ho rád nemá, tak jeho vidka nesleduje a nemá moc potřebu se k nim vyjadřovat, jednoduché *5*
      • No a? Ja sa bavím na tom, akí sú vyľakaní. Teda, PewDiePie to preháňa, ale Tobuscus, Gogo alebo Olga Kay sú dobrí.
  • Whoossain
    http://www.youtube.com/watch?v=5Kj6YsUJLzE
  • Dporučuji tuto recenzi (english required): http://www.youtube.com/watch?v=yAIJvqD4nAA
  • MACHOgejmr
    Tady je to samej tvrďák... mě stačí obrázky a z autorčiny recenze mám docela dobrou představu, že tuhle hru ani bez zvuku :D
    • Zkoušel jsem i dřívější díly bez zvuku a jako nic platné. :D Lekneš se tak i tak.. :D
  • nejlepsi horor je siren-tohle je proti tomu pohadka pro decka. Jestli neznate ,dopurucuju.
  • deridon
    !pozor spoiler ve videu, pokud chcete hrát hru!
    taky se přidám, k přidáním walkthrough, markiplier má jedny z nejlepších a musim říct, že mu tahle hra dává zabrat co se týče naschválnosti, v druhém partu se mu stala též nehoda na výtahu a v tomto videu znovu

http://www.youtube.com/watch?v=HhHmMUKUIcs

odkaz na aktualní čas na youtube nefunguje..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit