-
Hra je to sice na první pohled pěkná, ale škoda, že nejsou trochu více rozpracovány herní mechanizmy. Např. délka života, jeho možné doplňování, více cest k jednomu cíli, logičtější pohyb Slendermana atp. Doufám, že vývojáři nebo konkurence zapracuje, a dovedou tuto myšlenku k sofistikovanější úrovni.
-
Ahoj,tuhle hru hraji a jsem z ni nadšený!!! *1* Ale z té holčičky,která vypadá jak Samara,jsem se málem po**** *16*
-
http://www.youtube.com/watch?v=oNPYRYK8qHs sice je to starej slender ale tohle je stejně nejlepší walkthrough co znám :D
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=aXwkfSmYkf4
-
-
5/10 děláš ze mne pr*el?! Očividně autor nehrál dřívější díly se Slenderem!! Že mu hanba není!
-
slender zacina byt trapny, vsetci sa ho zlaknu lebo skace z rohu, pritom neni ani skaredy len ma dlhe ruky a nema tvar, trapny je cely jak je , pri hrani sa skor smejem jak kebyze sa mam zlaknut, taky cry of fear, alebo amnesia, to su hry na strach ! a ne tento oblekovy dedo
-
-
Máš pravdu, ale vyjadřuješ tím negativní postoj, takže shoříš v pekle.
Jo a Amnesia je taky horror na nic. -
-
amnesia je horor na nic, a co je u teba horor resident evil ci zubkova vila? mi povedz lepsiu hororovu hru , alebo aspon nejaku ktora patri k lepsim:D
-
-
Lone survivor
-
-
-
Nezapominej, ze opravdovy strach maji jen lide s fantazií *3*
-
-
Ahoj :) Po netu se právě šíří novinka, jak si vydělat nějaké peníze.. Hraju si s tím už od dubna a jsem nadšená *14* Kamarádi, kteří mi to poradili, jsou už dnes celkem vysmátí *1* Akorát je potřeba se na to podívat rychle, protože to brzy zkončí.. Najdete to na http://www.Cervena-Cerna.cz
-
-
Nedelej reklamu, jeste k tomu pitomosti. Tenhle system je starej jako ruleta sama, a je vcelku jasne (matematicky) dokazane, ze dlouhodobe prodelavas, pokud nemas stesti.
http://cs.wikipedia.org/wiki/Martingale
-
-
Mé shrnutí hry:
Nového Slendíka jsem dohrál a rozhodně The Arrival mi přišel jako nejlepší díl ! Příběh je jako v každém Slenderovi. Jenže ve skutečnosti tam žádný není . Až na to že sbíráte papírky, které jsou rozvěšené po různých věcích: Stromy, auta, boudy, baráky, sloupy, mapy atd. první půlhodinka v The Arrival je super a má super atmosféru ! Líbil se mi začátek, když jste přijeli do lesa a prohlíželi jste si krajinu a během chůze vše natáčíte na svou FULL HD kameru *15* ! Což o to... líbilo se mi jak jste v noci prohledávali ten barák, kde bylo ticho jako v hrobě a všude bordel. Čekal jsem, kdy na mě něco vyskočí a trochu jsem se bál jít za každý růžek. Potom jak se dostanete ven tak to má taky celkem dobrou atmošku, ale ne už tak velkou jako v domě. 2. Part hry se odehrává normálně klasicky v lese, kde máte najít 8 papírků. Přiznám se: Dal jsem to napoprvé *15* ! 3. Part se odehrává v Tunelech a to bylo něco... Musel jsem furt hledat 7 generátorů aby se dostal zpátky na povrch a furt jsem se bál, že mě honí to přihřáté děcko v bílé mikině, co furt na mě skákalo ! Trvalo mi to asi 2 hodiny než jsem se odtamtud vyhrabal ! 4. Part je vlastně o tom že najdete někde ve skalách v boudě televizi, na které je natočeno video s malou holkou, která žila v tom baráku, který byl v 1. Partu. Takže se vžijete do těla malé holky a budete po baráku zavírat 7 oken a 2 dveře ! trochu těžší, ale dalo se to ! Potom se dostanete do 5. Partu , kde vlastně utíkáte lesem, který je jaksi záhadně v plamenech nebo či čem. Běžíte tak dlouho dokud se nedostanete do 6. Partu *15* . 6. Part je zároveň poslední a zavede vás do nějakých tunelů, kde je tma jako v pytli a za vámi se furt zavírají dveře. Slendy strašil no ! Ke konci se dostanete do slepé uličky, kde zároveň The Arrival končí. Najdete zde mrtvolu s vysílačkou a nápisy na zdi. Slendy opět zaklapne dveře a jste v pasti. The Arrival končí smrtí hlavní hrdinky což jste vy: Novinářka. Cestou můžete sbírat různé doplňovačky příběhu: Dopisy, letáky a nevím co všechno. Podtrženo sečteno je to podle mě jak jsem psal na začátku nejlepší díl, který nás zavede do jiných lokací a je graficky celkem hezky zpracovaný, ale nagativ je, že je zároveň trochu náročnější. Nový Slenderman nepřekvapí, ale ani neurazí. Ale to opravdu na 1 dohrání a nevracet se k tomu ! Za mě 7/10 za pokus konečně dobrého strejdu v kvádru *3* ! -
-
Diky ti, ted uz tu hru opravdu nemusim hrat :D
-
-
Popravdě, nevykecal všechno. Jsou tam 2 konce.
-
-
v tom druhém zjistíš, že Slender je tvůj otec
-
-
Luke, i am...
-
-
gay
-
-
-
-
-
Řiká ti něco "spoiler" ?
-
-
Slender a podobné hry, jsou hlavně o tom jak si to člověk umí užít a poddat se dané atmosféře. Když k tomu jde člověk s přístupem, že je to nuda a že se nenechá vystrašit, tak ho to pak neděsí a hru si neužije... Pokud se nechcete bát, tak to nehrejte *3*
-
-
Hele ja se chtel bat a stejne me ta hra nebavila (mluvim teda o originalu). OK, na 2-3 zahrati to bylo fajn, clovek se parkrat leknul a melo to i slusnou atmosferu, ale kdyz to clovek hraje ponekolikaty, tak si uvedomuje, ze to vlastne nic zabavnyho neni. Ten koncept je proste tak pitomej, ze to cloveka za chvili omrzi, coz je ale docela pitomy s ohlednutim k herni dobe (takovyhle hricky by mely mit vysokou replayabilitu)..
Ja mam horory fakt rad, ale tohle me teda dost zklamalo. Tak nevim, jestli bych mel tohle zkouset :)..
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=oaYbZG1pxMw strasne mi to pripomina tuhle hru na ps1 (Nikdy jsem se o Slendra nezajimal a nehral zadnou hru ). *5*
-
Jsem jediný, komu přijde zvláštní, že autorka píše recenzi bez toho, aby nějak brala na vědomí předchozí hry?
-
-
Počkej, odkdy u hodnocení hry záleží např. na jejim minulym díle?
-
-
U hodnocení ne, u recenze ano, protože recenzi pak chybí kontext.
-
-
jo :)
-