Přejít na výpis diskuzí
Slevové akce Steamu dělají vývojářům radost
25.7.2012 | Aleš Smutný
121 příspěvků
-
Nekup to, když se to vyplatí!!! *1* Naštěstí jsem se udržel na 1000,-Kč ale mám co hrát do vánočních slev.
-
AoE III complet, Crusader Kings II complet (to si asi nechám na zimu, na to, ze jsem to "hrál" asi pet hodin - z toho pres hodinu tutorial - tak jsem se v samotne hre stihl pouze blbe ozenit a prohrat dve bitvy, ta hra se mi hrozne libi, ale jeste vic ji zatim neumim:) a Dungeon Siege complet I, II a III (jednicku a dvojku jsem hral jeste jako pirat a trojku uz mam dohranou na xboxu, ale stejne jsem po tom sahnul, je to srdcovka:). Dohromady necelejch 30 éček, paráda
-
Asi jsem špatně pochopil článek, za to se kdyžtak omlouvám. Ale prostě mi vyšlo, že malý vývojáři jsou rádi za Steam, protože si spočítali, že na tom vydělají více než kdyby do toho nešli a nechali to za plnou cenu.
-
len tak aby si mal co robit kym sa ti budu stahovat zakupene hry :)
-
Myslíte, že tohle nadšení sdílejí i lidé mimo indie scénu?
-
ja si teraz kupil miror edge a som sklamany, po odzborjeni tej zenskej som jej vpalil gulku do hlavi a hra skoncila, opakoval som proces znova a hra skoncila.
takze tato hra je na H.. -
GTA kolekce, kompletní Fallout New Vegas, STALKER kolekce, Napoleon: Total War, PAYDAY: The Heist, Splinter Cell: Conviction a Tropico 4. Tuším se to vešlo všechno do 1500 Kč. Na celý rok mám vystarané :)
-
Můžete mi někdo prosím říct, k čemu se sbíraly ty odznáčky? Jsem na Steamu jen chvilku.
-
Ja hry vyhradne kupuji. Ted spis uz ty konzolove. Na steamu jsem proto koupil jen dve pc exkluzivni hry a na obe jsem si pockal. Nebyt techto slev, koupil bych je za plnou cenu. Spis nez kolikrat se jim zvednou prodeje by me zajimalo, kolikrat se jim zvedne cisty prijem.
-
ten clanek byl myslenej uplne jinak -.- .. zase veta vytazena z kontextu zasazena tak, aby se tvuj prispevek libil.. ach jo
-
Nad tou armou jsem taky uvazoval, nakonec zvitezila red orchestra, kvuli darkest hour.
-
Najprv som si hovoril že mňa na žiadnu akciu nikto nenaláka, nie som kupujúca ovečka..
ALe potom som uvidel Fallot NV so všetkými DLC a neodolal som hehe :D
Asi by som si kúpil i Skyrim ale mali to bloknuté pre CZ región, b4st4rdi... -
Těší, pakliže kupuješ ve slevách *1*
-
Jsem spokojen, ve slevě jsem koupil to co bych jinak asi nepořídil. Trine 2 za 80 Kč + to samé pro kámoše a na oplátku jsem od něj dospat Splinter Cell Conviction. Hlavně jsem s kámošem vystihl slevu 40 % na ArmA 2 - DayZ je božárna. Preferujeme hry kde je Co-op.
-
15 her za 1124 Kč. A tom tam mám poslední Alan Wake (Skutečný Alan Wake, ne tu hrůzu, co vyšla jako poslední), Bioshock 2, W40k Space Marine, Botanicula (v rámci balíčku Indie Her), Torchlight, Trine 2, Worms Reloaded atd. Každý rok nakupuji a každý rok rád podpořím.
P.S: Schípni Origine.
P.S.S: EA říkala, že slevy poškozují vývojáře, tak jak je možné, že měli polovinu her za 50%:) -
Celý svoj život som bol pirátom. Od septembra 2011 som na Steame, a momentálne vlastním 176 hier v knižnici. Takže áno, podľa mňa Steam funguje sakramentsky dobre. Čo samozrejme neteší moju peňaženku :/
-
Tomu říkám článek na zavolanou :) Zrovna včera jsem tak přemýšlel, co na ty Steam akce studia, jestli se jim to vyplatí, jestli to dotuje Steam atd atd. tedy díky za něj ;O)
Jinak musím říct, že jsem si letos koupil jen dvě hry a držel jsem se na uzdě, ale to bude tím, že většinu chtěných her jsem koupil v akci už minulý rok :) Každopádně vždycky se tam aspoň jedna hra najde. -
Já jsem to kapku přehnal *1* Mám do konce roku co hrát *1*
-
Dungeon Defenders.Spokojenost.Klidně ať jsou ve slevě jen nezávislé hry.Jen dobře..
-
Tak já si to pochvaluji taky. A nakoupil jsem Trine 1 & 2, Rome Total War (kvůli Roma surrectum) a Napoleon Total War + dlcčka. Dohromady asi za 10 éček což je velmi dobrá cena za tolik her.