Přejít na výpis diskuzí
Slevové akce Steamu dělají vývojářům radost
25.7.2012 | Aleš Smutný
121 příspěvků
-
U mě to byl Driver SF, completní série F.E.A.R., GTA 3 + VC, SA, Metro 2033, NFS: HP, trilogie S.T.A.L.K.E.R. a již zmíněné Two Worlds 2. Lituji, že jsem prošvihl Saints Row 3.
-
Tom Clancy's H.A.W.X. 2 - Open Skies DLC (EMEA);Tom Clancy's H.A.W.X. 2 (EMEA)
Just Cause 2 DLC: Black Market Aerial Pack
Just Cause 2 ; Bioshock; Driver: San Francisco
Red Faction: Armageddon;Red Faction: Armageddon - Path to War DLC;Red Faction Guerrilla;Fallout 3 - Game of the Year;Introversion Complete Pack ;Magicka Complete Pack
1C Theatre of War Collection 2012;Batman Arkham City;Borderlands GOTY
Fakt je , že trh to deformuje pořádně - Tohle všechno za cca +- 1400Kč nebo jednu novinku za 1050 Kč ? I já čekám na další slevy ;) . Hlavně jak na tom všichni vydělali . -
No jo tam je problém, že u těchto her je rozdíl kamenný a distribuce rozdíl to, co si bere Steam. Důvodem je to, že výrobci jim nedovolí snížit cenu jejich produktu na úkor jejich zisku, proto je to tam dražší. Ale hry od Valve, stojí vždycky levněji na Steamu než v kamenném obchodě.
-
Ano ano, slevy jsou naprosto vynikající. Ke hrám se dostanou i lidé co nemají tolik peněž, tím pádem májí větší prodejnost i komunitu, která se takto většíně hrám může nechat jen zdát. Až zabuduje Steam nahrávání videjí, o kterém před rokem mluvil, tak to bude taky obrovský kus dopředu. Mimochodem Indie hry jsou super.
-
Hlavně je to i dobrá šance dostat se k titulům, u kterých si člověk nebyl příliš jistý koupí v době vydání. Např. co se týče Two Worlds 2, někdo tuhle hru zatracoval a nadával na ni, někdo si ji pochvaloval, recenze byly také dost protichůdné a když tu není možnost, zkusit si demo, tak prostě člověk je odkázaný jen na subjektivní názory hráčů a nějaká ta videa a to holt někdy k rozhodování nestačí. Po slevě na 200,- nebylo ale co řešit, není to tak velká suma, tak jsem zmíněný titul zkusil a nakonec jsem byl mile překvapen a hru si velice užil.
-
Ten vztah nemusi byt linearni. A taky nejspis neni.
-
DLC ke Crusader Kings2, Universe Sandbox, Bastion, Insanely Twisted Shadow Planet, Jade Empire.... no letos nic moc. *1*
-
Potrefená husa?
-
ve sleve dela Steam radost i hracum, ale jejich normalni ceny jsou mimozni vse je drazsi nez krabicova verze a neni vyjimkou ze i o dvojnasobek ceny treba MAx payn 3 za 50€ maj uzech ne? *10*
-
a nevyrovná se to, když se koupí hra s menší cenou ve více kusech než hra s normal cenou ale méně kusů tak to vyjde tak na stejno pro vývojáře ne?
-
Koupil jsem Batman: Arkham Asylum GOTY Edition, Zaklínače jedničku, GTA kolekci, Metro 2033, Fallout 3 GOTY Edition a Fallout: New Vegas Ultimate Edition. Jsem naprosto spokojenej,. jen měl zálusk na Fallout 1, 2 případně Mafii 1, 2,. ale bohužel už nezbylo a nebo se mi sleva nezdála :D
-
Proc by nebyli? Kdyz si hru koupi 5x vic lidi za nizsi cenu, porad vydelaji vic, nez kdyz si ji puvodni pocet koupi za plnou cenu. Hra se zaroven dostala do povedomi 5x vice lidi a tak maji 5x vic potencionalnich zajemcu o pokracovani(klidne i za plnou cenu).
-
No na slevových akcích si každý pirát hladí svědomí zpětným nakupováním her, které už projel :D:D:D:D
-
No s mojí rychlostí hraní mám taky vystaráno do konce roku :) (Batman Arkham city, Fallout NV, Driver SF, Just cause 2)
-
Ja som si kupil Alan Wake, Jagged Alliance BiA, Batman AC, Dead Island, Civ V, Prince of Persia FS ... a to som sa musel poriadne drzat na uzde .... na pol rok mi staci. *1*
-
já myslím, že někteří určitě, BI mělo nepochybně ze zvýšených prodejů ARMY radost. takový Bioshock se taky dobře prodával, přestože by člověk řekl, že tu hru hrál už každý a je už starší.
-
Jako student jsem nepřešel přes 300 (Portal 2 + Unreal Deal Pack), ale i tak sem spokojenej :D Ale těším se víc na halloweenský výprodej :D Tam vždycky nakoupím nejlevněji :D (Posledně L4D2 a Borderlands GOTY za asi 200 :D)
-
Ja som kupil datadisk Shogun 2: Fall of the Samurai + DLC, 2 DLC k Napoleon TW, Men of War: Condemned Heroes, vsetky DLC k Fallout New Vegas a Deus Ex: Human Revolution aj s datadiskom The Missing Link. Vsetko v zlave 75% (okrem Fall of the Samurai, tam hra mala zlavu 50%, ale DLC-ka 75%). No nekup to. A to som chcel viac hier kupit, ale vsak aj s tymto mam dlho co robit, kym to dohram *4*
-
No dalo mi to hodně práce ale uhlídal jsem se .Pořídil jsem jen : Batman arkham city , Red Orchestra 2 , Deus ex, Rayman origins, a za tu cenu ....... luxus
-
Taky jsem premyslel, ale i na 40% se mi to zdalo moc... Jo kdyby sem to videl ve flash deal, tak bych to mozn koupil, ale takhle ne... Co kdybych to pak nehral :D To sem si radsi poridil Portal 2 a Unreal Deal Pack :D