Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho
    Alenka nebyla nikdy za 5€, Alenka je u nás předražená, taky na ni čekám. Je to jedna z nejdražších her na Steamu při porovnání cen. v Americe stojí polovinu...
  • Spades
    A řekl jsem snad, že pirát nejsem?
    Každý pirátí, nebo pirátil. Neznám nikoho, kdo NIKDY nestáhl hru, film, nebo hudbu. A kdo říká, že to neudělal, tak je buď hodně prachatý, nebo to neumí...
  • Veskoslav
    Tak pochybuji, že takový DoW II včetně DLC má cenu 7.99 nebo W40k Space Marine 4,99.
  • Veskoslav
    Osobně za dva roky jsem koupil 4 hry v den nebo týden vydání: ME3, Diablo III, Sc II a Zaklínač II. Jinak vždy čekám, zbytečněvyhazovat peníze za to, že to mám hned teď.
  • ucho
    jo, stejný. do ceny promítnu i to, v jakém horizontu chci hru hrát. pokud vím, že hned, jsem ochoten zaplatit víc. pokud vím, že na tu hru nebudu mít čas, s nákupem vyčkávám... pokud tedy nechci vývojáře podpořit, tak jsem to udělal například s Grimrockem a koupil v předprodeji, jen jsem se k tomu ještě nedostal (ale letos to bude :) )
  • Veskoslav
    Jo jo, taky jsem propásl hry, kámoš volal, že byl Batman se 75%, čup přijdu dom a už jenom 30%. A spoustu dalších.
  • Mno pro mě vybraný "must have" (jejichž seznam se díky práci EA v poslední době docela zkrátil) kupuji, ikdyž mam co pařit. To neřešim... Zaklínač 2, Trine, Mass Effect, Dragon Age: Origins... to se prostě nedá vydržet. V ostatních případech, ale už čekam jen na slevy.
  • Jazz
    To právě, že ani ne. *15*
    Chtěl jsem koupit CoD 5 čistě do sbírky, což neměli... a pak jsem chtěl koupit Alenku, ale když jsem uviděl tu cenu!
    Onehdá to bylo v daily deal a bylo to za 5€, teď za 12€ *9*
  • Nevyvolavá to spíše otazku že opravdová hodnota těch her je pravě ta která je ve slevě a jinak jsou vlastně předražené? Tím nemyslim kolik stojí vyvoj a tak to už je jejich věc jaké si berou platy.

Ale ve slevě je cena takova kterou je ochotna dát většina hraču za ty dva dny zabavy co většina her dneska má jako herní dobu.
  • Když jsme u toho, dost jsem také přemýšlel nad Batman: Arkham City, ale stále čekam jestli se třeba neoznámí ještě GOTY edice se všema DLC i pro PC.
    Neví někdo jak to vypadá??
  • exmaxx
    Dotaz do pléna - když máte spadeno na nějakou hru, kupujete ji za plnou, jakmile vyleze, nebo počkáte až bude v akci na Steamu? *3*

Totiž u áčkových titulu je téměř jisté, že ve slevě dříve nebo později budou (minimálně na Vánoce). Osobně, tím, že nestíhám gamesit, dávám přednost čekání. Pokud bych ale stíhal, tak bych měl celkem dilema... A co vy?
  • Naprosto s článkem souhlasim. Když chci, ale fakt chci nějakou hru tak do ní jdu i za plnou cenu(to jen krabicovky), ale na Steamu jsem teď kupoval povětšinou jen hry co mě zaujali, ale za klasickou cenu bych do nich nešel.
    U mě Alan Wake franchise, Mirror´s Edge, Limbo a Risen. To vše za 600,-- a to jen proto, že jsem koupil nedávno oba Bioshocky a Zaklínače jedničku. Fakt super věc tyhle slevy.
    A na Vánoce počítam, že se vrhnu na ten zbytek např. Tales of Monkey Island collection, Syberia 1 a 2, Shogun 2 , možná i Empire, GTA 4 + datáče, Amanita Collection(nad tim jsem se fakt dlouuuuze rozmýšlel jestli teď nebo až v prosinci) nebo ty Fallouty mě tky zaujali.
  • Veskoslav
    Jop, na to jsem zapoměl:)
  • Veskoslav
    Došli finance co?:-DJá mám nastavený limit na kartě na Steam a ten jsem bohužel vypatlal během tří dnů:)
  • Jazz
    GTA Complete Pack, Prince of Persia Complete Pack, Indie Bundle VII, Saint's Row The Third Franchise Pack, Star Wars: Force Unleashed II, Assassin's Creed: Brotherhood, Alan Wake's American Nightmare, Batman: Arkham Asylum, Dear Esther, Shoot Many Robots, Trine 2....

A to je vše!
    Škoda, že jsem nenakoupil celej seznam, co jsem měl připraven :(
  • Nikomu ty slevy neberu, občas jsem nad nima taky zapřemýšlel. Ale říkám si, ty krabice mají své kouzlo, které mě jen tak neodežene T_T Bohužel...
  • Spíš moc než nic *3*. Jinak Bastion je výborná záležitost, obzvlášť hlas vypravěče děje.
  • Black_Hand
    je to jeste slozitejsi. velky kamenny obchody ti muzou rict, ze pokud budes prodavat v digitalnim obchode levneji, tak tvoji hru nenaskladni.
  • Veskoslav
    Teď blbu s tou Botaniculou a pecka. Skvělá česká hra, všem, co to prošvihli na Steamu, prošvihli jste tho hodně:)
  • Black_Hand
    Trine 2, Insanely Twisted Shadow Planet, Dragon Age - Ultimate Edition (levnejsi nez awakening v obchode :X), Stacking, Assassin's Creed Brotherhood.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit