Přejít na výpis diskuzí
Slevové akce Steamu dělají vývojářům radost
25.7.2012 | Aleš Smutný
121 příspěvků
-
Celý svoj život som bol pirátom. Od septembra 2011 som na Steame, a momentálne vlastním 176 hier v knižnici. Takže áno, podľa mňa Steam funguje sakramentsky dobre. Čo samozrejme neteší moju peňaženku :/
-
-
Těší, pakliže kupuješ ve slevách *1*
-
-
Steam opět nezklamal, nakoupeno za super ceny, teď jen pařit do dalšich slev. *15* a origin? ten by si měl vzít buď přiklad nebo uplně skončit. *5*
-
Já jsem to kapku přehnal *1* Mám do konce roku co hrát *1*
-
Najprv som si hovoril že mňa na žiadnu akciu nikto nenaláka, nie som kupujúca ovečka..
ALe potom som uvidel Fallot NV so všetkými DLC a neodolal som hehe :D
Asi by som si kúpil i Skyrim ale mali to bloknuté pre CZ región, b4st4rdi... -
-
Tak to jsme na to zcela stejně *1*
-
-
I když vím, že část her ani nespustím, tak jsem si toho dost koupil s nadějí, že se nějaký ten čas na hraní přece jen najde. Takže tentokrát to byly:
Witcher 1 + 2, Serious Sam 3, Far cry, Worms Reloaded goty , nějaké DLC pro Mafia 2, GRAW 2, Trine 2.
Konkrétně u Zaklínačů mě těší spíš dobrý pocit z toho, že jsem autorům zvýšil prodeje. Kdyby se každý ke svým hrám choval jako oni. Třeba z EA a z Ubisoftu je mi na blití.
Musím říct, že nebýt slev, tak bych si většinu z těch kousků nikdy nepořídil. Je to paradox - jako fachčenko mám na to si je koupit, ale je mi to na nic, protože už neexistuje žádný volný čas, který bych hrám věnoval. Ale i přes směšné ceny některých her se před koupí vždycky zamyslím, jak se k tomu staví distributor? Třeba poslední Anno může být skvělá hra, ale s limitem aktivací ve výši 3 (slovy tři!) si to s veselým úsměvem raději stáhnu (a to ne ze Steamu ;-) ). Stejně tak Riddick a další. -
-
Tak Riddick ma tusim limit 5 aktivaci a po mesici se ti vzdy 1 aktivace obnovi.Takze vazne nevim,co bys musel delat,aby si za mesic vyplacal vsech 5 aktivaci. *3*
Jinak ale obecne hry ,ktere maji limitovany pocet aktivaci taky moc nekupuju.
-
-
Tomu říkám článek na zavolanou :) Zrovna včera jsem tak přemýšlel, co na ty Steam akce studia, jestli se jim to vyplatí, jestli to dotuje Steam atd atd. tedy díky za něj ;O)
Jinak musím říct, že jsem si letos koupil jen dvě hry a držel jsem se na uzdě, ale to bude tím, že většinu chtěných her jsem koupil v akci už minulý rok :) Každopádně vždycky se tam aspoň jedna hra najde. -
Chci se zeptat: Kdy už konečně bude možný si přes Steam koupit Skyrim a Rage? Neskutečně mě .... že to nejde, strašně rád bych si to o slevových akcích koupil :/..
-
-
Rage jsem viděl o víkendu ve slevě za necelých 17 eur.
-
-
Rage se u nás na steamu koupit nedá...
-
-
asi je třeba napsat pár rozčilených mailů do Bethesdy.
-
-
GTA kolekce, kompletní Fallout New Vegas, STALKER kolekce, Napoleon: Total War, PAYDAY: The Heist, Splinter Cell: Conviction a Tropico 4. Tuším se to vešlo všechno do 1500 Kč. Na celý rok mám vystarané :)
-
Dotaz do pléna - když máte spadeno na nějakou hru, kupujete ji za plnou, jakmile vyleze, nebo počkáte až bude v akci na Steamu? *3*
Totiž u áčkových titulu je téměř jisté, že ve slevě dříve nebo později budou (minimálně na Vánoce). Osobně, tím, že nestíhám gamesit, dávám přednost čekání. Pokud bych ale stíhal, tak bych měl celkem dilema... A co vy? -
-
Ja uz nemam tolik casu na hrani (prace, rodina, etc..) takze mam rozjetou vzdy jednu hru a kdyz ji dohraju kuknu do meho seznamu co bych chtel hrat a vyberu tu, ktera je zrovna nejlevnejsi na trhu. Za minimalni peniz si tak uzivam originalky a je to v cajku. Obcas kdyz jsou dobry slevy na steamu tak koupim neco za par kacek do supliku...Ale kupovat neco za plnou palbu z toho uz jsem vyrostl ;)
-
Většinou si počkám, už jenom kvůli tom, že chci aby hra byla včetně patchů, dále kvůli ceně, případně češtině a kvůli tomu, že čekám s hrama vždycky až na zimu.
-
Osobně za dva roky jsem koupil 4 hry v den nebo týden vydání: ME3, Diablo III, Sc II a Zaklínač II. Jinak vždy čekám, zbytečněvyhazovat peníze za to, že to mám hned teď.
-
jo, stejný. do ceny promítnu i to, v jakém horizontu chci hru hrát. pokud vím, že hned, jsem ochoten zaplatit víc. pokud vím, že na tu hru nebudu mít čas, s nákupem vyčkávám... pokud tedy nechci vývojáře podpořit, tak jsem to udělal například s Grimrockem a koupil v předprodeji, jen jsem se k tomu ještě nedostal (ale letos to bude :) )
-
Mno pro mě vybraný "must have" (jejichž seznam se díky práci EA v poslední době docela zkrátil) kupuji, ikdyž mam co pařit. To neřešim... Zaklínač 2, Trine, Mass Effect, Dragon Age: Origins... to se prostě nedá vydržet. V ostatních případech, ale už čekam jen na slevy.
-
-
Teď blbu s tou Botaniculou a pecka. Skvělá česká hra, všem, co to prošvihli na Steamu, prošvihli jste tho hodně:)