Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ja taky koupil tak za 1000 ,- a to byly veci jako alan wake,trines 2,darksiders,nfs - hp,bastion,binding of isaac,saint row - the third a jinde jeste lotr - war of the north
  • Mno tak se až stydím za to, kolik jsem toho nakoupil... A to naštěstí toho již hodně mám (momentálně mi Steam ukazuje, že vlastním téměř třetinu licencí, které se na něm dají sehnat - 996 licencí, na Steamu jich je cca 3 000). Takže Legend of Grimrock, Shogun 2 Complete + Guide Book, Ghost Master, Jagged Alliance 2, Dreamkiller, Chrome + Chrome Specforce, Garshasp, Robin Hood, Might and Magic Clash of Heroes + DLC, Aquanox 1+2, Saints Row The Third Complete, Trine 2 CE, Spellforce 2 Faith in Destiny Digital Deluxe, Darksiders, Tomb Raider Anniversary, Tomb Raider Underworld, Tomb Raider Legend, Lara Croft GOL + všechna DLC, Toy Soldiers, Bioshock 1+2, Alan Wake bundle, Frozen Synapse DLC + soundtrack, Tropico trilogii + 4 s DLC, Dirt 1+2, Civilization 3, Walking Dead, Mount and Blade Warband DLC, Monkey Island SE bundle, Fallout 3 GotY, Fallout New Vegas Ultimate, Assassins Creed Brotherhood Deluxe, Dear Esther + OST, FEAR Complete, Age of Empires 3 Complete, Dungeon Siege 1+2+3+DLC, Stacking, Sanctum všechna DLC, Sins of Solar Empire Trinity, Fortune Summoners, Napoleon Total War nová DLC (2), The Longest Journey + Dreamfall, Jurassic Park, Beyond Good and Evil, Botanicula, Red Faction Armageddon + DLC, Red Orchestra 2 Deluxe, Morrowind GotY, Bulletstorm a Galactic Civilizations 2. A vlastně jsem ještě před letními slevami bral v (červencových) akcích komplet C&С, Divine Divinity, Vessel, Penny Arcade's on the Rain-Slick Precipice of Darkness 3,Wizorb, nová DLC ke Killing Floor, zbytek DLC k DoW2 Retribution, Space Marine a Dungeon Defenders; a mimo Steam Payday: The Heist a indie bundly z Indie Royale a Groupees (vše se Steam klíči).

Když na to tak koukám, tak to nebylo tak hrozné, jak jsem čekal...
    • ucho
      jen taková otázka. kdy plánuješ hrát například Dreamkiller, Chrome nebo Ghost Master? nepochybně je v těch hrách spousta dobrých kousků, jen když si nějak sečtu hrací dobu, je to celkem velké číslo :)
      • Chrome netuším, ale koupil jsem ho, protože jsem tu hru hrál před hodně dlouhou dobou a chtěl jsem ji mít, kdyby náhodou. A Dreamkiller bych chtěl zkusit co nejdříve, protože mě ta hra dosti zaujala (a jelikož mám na Steamu i komplet Serious Samy a Painkillera). A Ghost Master jsem vzal, protože jsem ho nevlastnil originálně, ačkoli jsem ho jednou (před x lety) hrál. On je problém, že mám na Steamu hry jako NWN2, Two Worlds 1+2+DLC, Dungeon Siege 1+2+3, kompletní Gothic sérii, Morrowind, Oblivion, kompletní Fallouty, Silverfall, Spellfoce 1+2, Sacred 1+2... A to je sakra hodně času, který nevím, kde brát. Víš jak, mám alespoň co hrát do konce života ;).
        • ucho
          no taková je teorie, ale nezapomínej, že pořád vychází další a další hry :) navíc kdo ví, jaký budou mít lidi starosti za deset let, tak aby pak nebyly jiný plány, všeho s mírou :)
  • Nekolik Dungeon Defenders DLC, Legend of Grimrock, Civilization V GOTY, Trine 2, Skyrim (pres kamarada v US kdyz jsem mu poslal penize napred pres paypal, vim ze je v CZ regionu kvuli tem marketingovejm curakum s epic fail cz prekladem jmenem Cenega bloklej)
    Nechci radeji vedet kolik jsem za to utratil, momentalne na debitni krate uz mam jen par stovek, ale jsem spokojenej.
  • ucho: Tak to je hnus. Zkoušel někdo změnit fakturační adresu na US adresu, jako to jde v případě zasílání z Amazonu a pod......M
  • Railworks 3: ICE a Haulin' USA (z balíku plné hry a tří DLC jsem neměl jen dvě DLC, ale za tu cenu to pořád vyšlo královsky levně). Uvažoval jsem i nad Trine a Batman AC. Bohužel jsem si dal limit 500 Kč a ten jsem prvními dvěma fakticky vyčerpal. Naneštěstí jsem začátkem měsíce u konkurence sehnal steam verzi Shoguna 2 za 150,- Jo a ještě před slevami v daily deal Space marine. Takže spokojenost. Už se těším na vánoční slevy. To už se budu moci vrhnout na indie hry, protože "velké" ryby už mám.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit