Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja hry vyhradne kupuji. Ted spis uz ty konzolove. Na steamu jsem proto koupil jen dve pc exkluzivni hry a na obe jsem si pockal. Nebyt techto slev, koupil bych je za plnou cenu. Spis nez kolikrat se jim zvednou prodeje by me zajimalo, kolikrat se jim zvedne cisty prijem.
  • Můžete mi někdo prosím říct, k čemu se sbíraly ty odznáčky? Jsem na Steamu jen chvilku.
    • len tak aby si mal co robit kym sa ti budu stahovat zakupene hry :)
  • ja si teraz kupil miror edge a som sklamany, po odzborjeni tej zenskej som jej vpalil gulku do hlavi a hra skoncila, opakoval som proces znova a hra skoncila.

takze tato hra je na H..
  • RakeW
    Myslíte, že tohle nadšení sdílejí i lidé mimo indie scénu?
    • Proc by nebyli? Kdyz si hru koupi 5x vic lidi za nizsi cenu, porad vydelaji vic, nez kdyz si ji puvodni pocet koupi za plnou cenu. Hra se zaroven dostala do povedomi 5x vice lidi a tak maji 5x vic potencionalnich zajemcu o pokracovani(klidne i za plnou cenu).
    • ucho
      já myslím, že někteří určitě, BI mělo nepochybně ze zvýšených prodejů ARMY radost. takový Bioshock se taky dobře prodával, přestože by člověk řekl, že tu hru hrál už každý a je už starší.
      • Spades
        No na slevových akcích si každý pirát hladí svědomí zpětným nakupováním her, které už projel :D:D:D:D
        • Potrefená husa?
          • Spades
            A řekl jsem snad, že pirát nejsem?
            Každý pirátí, nebo pirátil. Neznám nikoho, kdo NIKDY nestáhl hru, film, nebo hudbu. A kdo říká, že to neudělal, tak je buď hodně prachatý, nebo to neumí...
  • AoE III complet, Crusader Kings II complet (to si asi nechám na zimu, na to, ze jsem to "hrál" asi pet hodin - z toho pres hodinu tutorial - tak jsem se v samotne hre stihl pouze blbe ozenit a prohrat dve bitvy, ta hra se mi hrozne libi, ale jeste vic ji zatim neumim:) a Dungeon Siege complet I, II a III (jednicku a dvojku jsem hral jeste jako pirat a trojku uz mam dohranou na xboxu, ale stejne jsem po tom sahnul, je to srdcovka:). Dohromady necelejch 30 éček, paráda
  • Nekup to, když se to vyplatí!!! *1* Naštěstí jsem se udržel na 1000,-Kč ale mám co hrát do vánočních slev.
  • Kupil som toho celkom dost no vsetky hry boli do 5€ napr taky Company of Heroes alebo Red faction za 2,5€ :D(a to som tam nechal okolo 60€ :D.....no zatial hram spolu s manzelkou iba tu novu Alicu :).....ale som velmi spokojny s tohtorocnymi zlavami. Sice si kupujem iba krabicove hry, steam vyuzivam iba na akcie. No na tento rok som si toho urcite nakupil dost do vianocnych zliav :D
    • ucho
      za kolik jsi koupil tu Alenku? já nevěřím, že byla za pět eur, jsem si celkem jistý, že jsem viděl naprosto všechny slevy a tohle mi přeci nemohlo uniknout :) . ale tak zajímalo by mě to, když říkáš, že vše bylo do 5€, protože já ji tam viděl teda za jinou cenu. slovensko i česko má normální cenu 50€ (takže i ve slevě bychom měli mít stejnou nabídku), amerika 20 dolarů...
  • No dalo mi to hodně práce ale uhlídal jsem se .Pořídil jsem jen : Batman arkham city , Red Orchestra 2 , Deus ex, Rayman origins, a za tu cenu ....... luxus
  • Ja som kupil datadisk Shogun 2: Fall of the Samurai + DLC, 2 DLC k Napoleon TW, Men of War: Condemned Heroes, vsetky DLC k Fallout New Vegas a Deus Ex: Human Revolution aj s datadiskom The Missing Link. Vsetko v zlave 75% (okrem Fall of the Samurai, tam hra mala zlavu 50%, ale DLC-ka 75%). No nekup to. A to som chcel viac hier kupit, ale vsak aj s tymto mam dlho co robit, kym to dohram *4*
  • Spades
    Jako student jsem nepřešel přes 300 (Portal 2 + Unreal Deal Pack), ale i tak sem spokojenej :D Ale těším se víc na halloweenský výprodej :D Tam vždycky nakoupím nejlevněji :D (Posledně L4D2 a Borderlands GOTY za asi 200 :D)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit