Přejít na výpis diskuzí
Slevové akce Steamu dělají vývojářům radost
25.7.2012 | Aleš Smutný
121 příspěvků
-
Ano ano, slevy jsou naprosto vynikající. Ke hrám se dostanou i lidé co nemají tolik peněž, tím pádem májí větší prodejnost i komunitu, která se takto většíně hrám může nechat jen zdát. Až zabuduje Steam nahrávání videjí, o kterém před rokem mluvil, tak to bude taky obrovský kus dopředu. Mimochodem Indie hry jsou super.
-
Jo jo taky jsem si koupil pár her Bioshock 1 a 2, Alan Wake + datadisk, Batmana A. City, pak Crysis 1 a dodatek, a dvojku Crysis, Dead Island, L.A Noire, Max Payne 3, Street Figter: Arcade, Posledního Splinter cell(škoda, že není dvoka na prodej), jo a datadisk k Shogun 2...
A cca tři tisíce jsou pryč. Ps: na mobilu Steam je velmi dobrý, přes půlku jsem kupoval přes mobil když běžely Bleskovky. -
-
Ako sa ti podaril ten Batman AC? Pokial viem, tak ten je tiez jeden z tych, co maju u nas region lock. Alebo to kupujes mimo eastern block?
-
-
BAC na Slovensku myslim nejde uz dlouho (neli od zacatku), nam v CR jede, ale nedavno smazali DLC, asi kvuli tomu smejdu GFWL
-
-
To je potom ale pekna prasaren, nehovoriac o tom, ze to ukazuje, aky v tom maju bordel, ked su este aj rozdiely medzi CR a SK. Beztak mi unika vyznam toho region locku. Nebodaj si vazne myslia, ze sa im tak preda viac krabic? Uz iba z principu sa im na tu krabicu vykaslem. Ak by to mali vsade unlocknute, tak uz aj vdaka tymto zlavovym akciam by na nich zarobili daleko viac nez co za tie tupe krabice, pri ktorych je zozeru este velku cast ceny naklady na prepravu, predavacov, balenie, lisovanie... Aaaach, skoda slov.
-
-
Já jsem ho měl vždycky v nabídce. Ale nevím jest-li jsou tam zahrnuty DLC - nemám to nainstalované.
-
Batman: Arkham City? Ten normálně jde.
-
-
-
Asi 15 her, okolo 1500 utraceno a šlo o jedny z nejlepších nákupů, co jsem kdy udělal.
Že na tom distributoři jenom vydělají, to krásně dokumentuji právě já, protože za cenu 800+ bych si žádnou hru už nekoupil, prostě proto, že tu cenu nemají. Ale třeba balík her, kde je 6 dobrých, 5 průměrných a 3 odpadky, to je za 1100 pořád dobrá koupě ...
Hry si kupuji už dvě desetiletí a musím říct, že za plnou cenu nemá smysl kupovat vůbec nic. Prostě to za to nestojí, a lituji všech, kteří si nechali od PR oddělení nalhat, že ta hra za to stojí. -
Ja som kupil len Red Orchestra 2, vacsinu dobrych hier zo steamu uz mam a SP hry na steame nekupujem kedze ich uz mam prejdene *4*
-
Koupil jsem si Shoguna 2 za 250 myslim a prvni Red orchestru za 150, takze ja jsem opravdu spokojen :)
-
Koupil jsem tak 10 her minimálně.Třeba Needy Hot Pursuity nebo Orc must Die,Company of heroes Kolekci,Driver San Francisco,Test Drive Unlimited 2,Hawx 2, Fable I,Fable III
Plants vs Zombie,a něak eště něco XD -
Tak já si to pochvaluji taky. A nakoupil jsem Trine 1 & 2, Rome Total War (kvůli Roma surrectum) a Napoleon Total War + dlcčka. Dohromady asi za 10 éček což je velmi dobrá cena za tolik her.
-
Dungeon Defenders.Spokojenost.Klidně ať jsou ve slevě jen nezávislé hry.Jen dobře..
-
15 her za 1124 Kč. A tom tam mám poslední Alan Wake (Skutečný Alan Wake, ne tu hrůzu, co vyšla jako poslední), Bioshock 2, W40k Space Marine, Botanicula (v rámci balíčku Indie Her), Torchlight, Trine 2, Worms Reloaded atd. Každý rok nakupuji a každý rok rád podpořím.
P.S: Schípni Origine.
P.S.S: EA říkala, že slevy poškozují vývojáře, tak jak je možné, že měli polovinu her za 50%:) -
-
ten clanek byl myslenej uplne jinak -.- .. zase veta vytazena z kontextu zasazena tak, aby se tvuj prispevek libil.. ach jo
-
-
Asi jsem špatně pochopil článek, za to se kdyžtak omlouvám. Ale prostě mi vyšlo, že malý vývojáři jsou rádi za Steam, protože si spočítali, že na tom vydělají více než kdyby do toho nešli a nechali to za plnou cenu.
-
-
-
Jsem spokojen, ve slevě jsem koupil to co bych jinak asi nepořídil. Trine 2 za 80 Kč + to samé pro kámoše a na oplátku jsem od něj dospat Splinter Cell Conviction. Hlavně jsem s kámošem vystihl slevu 40 % na ArmA 2 - DayZ je božárna. Preferujeme hry kde je Co-op.
-
-
Taky jsem premyslel, ale i na 40% se mi to zdalo moc... Jo kdyby sem to videl ve flash deal, tak bych to mozn koupil, ale takhle ne... Co kdybych to pak nehral :D To sem si radsi poridil Portal 2 a Unreal Deal Pack :D
-
-
DayZ vyplňuje herní prázdnotu stejně jako Legend of Grimrock. 600 Kč (plná cena Arma 2) stojí za to, poznat svět apokalipsy, který nabízí DayZ, natož pak 380 Kč (po slevě 40 %) + to samé pro kámoše jako ravanž za Conviction *4*
-
-
Nad tou armou jsem taky uvazoval, nakonec zvitezila red orchestra, kvuli darkest hour.
-