Přejít na výpis diskuzí
Slevové akce Steamu dělají vývojářům radost
25.7.2012 | Aleš Smutný
121 příspěvků
-
GTA Complete Pack, Prince of Persia Complete Pack, Indie Bundle VII, Saint's Row The Third Franchise Pack, Star Wars: Force Unleashed II, Assassin's Creed: Brotherhood, Alan Wake's American Nightmare, Batman: Arkham Asylum, Dear Esther, Shoot Many Robots, Trine 2....
A to je vše!
Škoda, že jsem nenakoupil celej seznam, co jsem měl připraven :( -
-
Došli finance co?:-DJá mám nastavený limit na kartě na Steam a ten jsem bohužel vypatlal během tří dnů:)
-
-
To právě, že ani ne. *15*
Chtěl jsem koupit CoD 5 čistě do sbírky, což neměli... a pak jsem chtěl koupit Alenku, ale když jsem uviděl tu cenu!
Onehdá to bylo v daily deal a bylo to za 5€, teď za 12€ *9* -
-
Alenka nebyla nikdy za 5€, Alenka je u nás předražená, taky na ni čekám. Je to jedna z nejdražších her na Steamu při porovnání cen. v Americe stojí polovinu...
-
-
Alenka byla za 4,99 v 8 hodinové akci v bočním sloupci vedle denních slev, 90% sleva na to byla, což myslím byla největší letos.
-
-
Klidně dej, já si to pamatuji taky, spolžák v UK se mi smál, co že to tam máme tak drahé. Ale jinak, co jsme srovnávali, tak +- ceny jsou stejné.
-
tak to já si pamatuji, že byla určitě za tolik, kolik jsem psal. dal bych za to ruku do ohně, už tehdy jsem četl ty rozčilené komentáře na fóru a jen si povzdechl (takhle v akci už byla podruhé).
-
Tak tam jsem ji tedy neviděl :(
Já si pamatuju, že před měsícem, dvěma byla v klasických daily deal za 5€, ale když jsem se díval na fóra, tak prý byla -80%. Já si pamatuji, že byla určitě za 5€. -
No co bys chtěl a když už to dají do slevy, tak to není přístupné pro naši lokaci....
-
hm, to si jdu ověřit, nejsem si vědom, že by mi něco uniklo a Alenku si v akci pamatuji, ale cena byla opět pro českou republiku přestřelená...
edit: z fóra steamu 14.7.
Pricing FAIL
Europe: 12.5€
UK: 3.74£
US:5$
ohledně summer sale jsem nějaké zmínky o Alence a akci 90% nenašel. a jsem si celkem jistý, že jsem měl přehled o všem, co bylo v akci :)
-
-
Hm, to je divný.
Já si pamatuju, že byla sleva -90% a u nás to stálo 5€.
-
-
Jo jo, taky jsem propásl hry, kámoš volal, že byl Batman se 75%, čup přijdu dom a už jenom 30%. A spoustu dalších.
-
-
-
-
Myslím, že Valve kdysi prohlásilo, že u jedné hry, která byla ve slevě o 75%, vzrostl příjem o 13000%. A to už jsou teprve brutální čísla.
Jinak já jsem během slev přidal do sbírky asi 11 her + gothic collection (za 4€ to nešlo nevzít) na GG. Valve opravdu ví, jak na to. -
Ja koupil jenom Binding of Isaac DLC, ktery ale necchi aktivovat, protoze pak jde hrat jenom s nim :( a Machinarium Soundtrack, uteklo mi Insanely Twisted Shadow Planet A Longest Journey. Jinak uz neni co kupovat kdyz ma clovek 425 her z predchozich slev *1*
-
Jeste ze je ten steam v mobilu jinak bych ani malem nevedel co vsechno jsem koupil. Takze tropico, from dust, terraria, limbo, world of goo, dear esther, chybejici dlc k FNV, bard's tale. A to me nastesti spousta veci minula. Na vanoce to bylo daleko horsi *1* A myslim ze me to do vanoc vydrzi. Jen co dohraju DayZ tak se na to vrhnu *5* *1*
-
koupil jsem: Mirrors edge, L4D2,Splinter Cell: Conviction, Dear Esther, Burnou Paradise, FarCry2. Poslednich dvou celkem lituji ze jsem se nechal unest ale tusim ze max co jsem za hru dal bylo 3,75€. Pak me trochu stve ze jsem nekoupil red orchestru.
-
-
Dear Esther jsem koupil taky, zkusil jsem asi 20 minut plout po vyšlapané cestě kamsi do vnitrozemí. Všude jsem slyšel o nevšedním zážitku, na mě to zatím nějak vůbec nepůsobí, nějak se to později rozjede nebo co ? :)
-
-
Ne, podlehl jsi davove psychosugesci. Je to o nicem, ale tvari se to jako umeni a vetsina lidi nema odvahu rict, je to blbost, nechal jsem se napalit, aby nevypadali jako ubozaci ktere tomu umenu nerozumi. A tak se navzajem ujistuji jak je to dobre a uzasny zazitek. :-)
-
-
-
Pripojim sa k ostatnim. Umna do zbierky poputovalo: GTA complet pack, Dear Esther, Limbo a Super Meat boy..... Limbo pekne prekvapil a robenie popri tom achievementi sa herna doba pekne predlzila :)... Super meat boy ten uz je ina kava. Dufam ze to raz dotiahnem do konca lebo uz sa tam zacinam zasekavat.
Co ma sklamalo bol Rage ktory sa nedal kupit. A taktiez ze som si nevsimol Dungeon Siege. Ale neva, do vianoc je casu dost a hlavne je co hravat :) -
Ja koupil 3 veci... Crusader Kings 2, Sim City 4 a Blocks that Matter... no hraju jen tu prvni, ale zato hodne... spokojenost ;-)
-
Koupil jsem Batman: Arkham Asylum GOTY Edition, Zaklínače jedničku, GTA kolekci, Metro 2033, Fallout 3 GOTY Edition a Fallout: New Vegas Ultimate Edition. Jsem naprosto spokojenej,. jen měl zálusk na Fallout 1, 2 případně Mafii 1, 2,. ale bohužel už nezbylo a nebo se mi sleva nezdála :D
-
a nevyrovná se to, když se koupí hra s menší cenou ve více kusech než hra s normal cenou ale méně kusů tak to vyjde tak na stejno pro vývojáře ne?
-
-
Jak napsal czlukas a Wallet warrior, ta úměra není lineární. Aby to tak bylo, muselo by si hru s 50% slevou koupit 2x víc lidí. Při 75% 4x víc. Jenže v reálu je to víc, takže to na stejno nevyjde.
-
-
Odkud cerpas informaci, ze vic a proc si myslis, ze cela castka jde do kapsy majiteli autorskych prav?
-
-
Vem si to takhle. Za 50% cenu si to koupí třeba 5x víc lidí, než za 100%... Za 75% pak třeba i 10x víc atd...
-
Ten vztah nemusi byt linearni. A taky nejspis neni.
-
-
Hlavně je to i dobrá šance dostat se k titulům, u kterých si člověk nebyl příliš jistý koupí v době vydání. Např. co se týče Two Worlds 2, někdo tuhle hru zatracoval a nadával na ni, někdo si ji pochvaloval, recenze byly také dost protichůdné a když tu není možnost, zkusit si demo, tak prostě člověk je odkázaný jen na subjektivní názory hráčů a nějaká ta videa a to holt někdy k rozhodování nestačí. Po slevě na 200,- nebylo ale co řešit, není to tak velká suma, tak jsem zmíněný titul zkusil a nakonec jsem byl mile překvapen a hru si velice užil.
-
-
U mě to byl Driver SF, completní série F.E.A.R., GTA 3 + VC, SA, Metro 2033, NFS: HP, trilogie S.T.A.L.K.E.R. a již zmíněné Two Worlds 2. Lituji, že jsem prošvihl Saints Row 3.
-