Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • spravte si PvP sami, dohodnite sa s kamaratom, stretnite sa na luke, kazdy vezmite do ruky krabicu od D3 a zacnite sa snimi mlatit a hadzte hlasky o tom ake kuzlo ste zoslali aky uder ste pouzili. nezabudnite si to natocit a dat na net.
  • Ristoro
    Nevadí mi to vůbec. Hlavně, když ten datadisk zkvalitní PVE.
  • kostejnesmrtelny
    Ať se na to vykašlou... Vyřeší se tím nekonečnej problém s balancováním PvE a PvP aspektů hry, WoW by mohlo vyprávět... *11*
  • Ethy
    O tom že PvP nakonec nebude se už ví dlouho, sami vývojáři řekli, že to bylo nevybalancovatelné, tak udělali aspoň ty PvP-like zóny co jsou vě hře teď.
  • Na pvp vam kaslem, na to mam ine hry.
  • To je jenom dobře že tam nebude PvP
  • ... a na čem teda maká těch dalších pár tisíc lidí v Blizzardu, když se všeobecně ví, že např. World of Warcraft má již také málo "dělníků" (pokud se bavíme o vývoji samotné hry a né supportu)?
    • Shania
      WOW team ma daleko vic lidi a lepsi technologie nez kdy driv a diky tomu vydavaji novy obsah vyrazne rychleji nez v minulosti.
    • ty maj celoroční dovolenou a koupou se v prachách z předplatnýho wow... pravda, bazének trošku vysychá, ale šipky jako strejček Skrblík furt ještě můžou skákat.
  • Pridam se ke skupine, ktere to ale vubec nevadi... diablo hraju kvuli odpocinuti si u vrazdeni tupeho davu monster a obcasne vlne adrenalinu, kdyz spadne neco potencialne pekneho. Lepsi pvp nasilne necpat tam, kde by to melo sanci rozhasit jadro hry, tedy pve. Muj skromny nazor.

    Ovsem na druhou stranu, pokud nakonec opravdu nebude, nedovedu si predstavit ten shitstorm na forech a davy a davy lidi, kteri diablo nesnasi, protoze je to in, a jejich nekonecny proud slz o nesplnenem slibu.
    • Mno, dovolim si te prohlasit za tupce ... ono totiz (jako vzdy) nejde o to, ze zrovna TY nebudes pvp hrat ... jde predevsim o to, ze te prodejce defakto podved ... a ty jeste vykrikujes, ze ti to neva ...

      Napis adresu, dojdu te vykrast ... predpokaldam ze pri odchodu dostanu pekac buchet, klice, a pozvanku ze mam prijit zas.

      Ted sem jen zvedav, co budou rikat arma funs, az za 3 mesice BI kampan opet "odlozi" ... a za pul roku prohlasi, ze hraci o kampan vlastne nestoji, tak ze ji delat nebudou.
      • To je zase názor jak noha. Mně je PvP taky úplně u zadku. DIII jsem kupoval jako single a těšil se na to co tento mod nabízí. A třeba mne kamenujte, ale s tím co jsem dostal jsem naprosto spokojený. Že patříš mezi kňouraly, kteří to zkrátka chtějí jinak, to je tvůj problém. Nightborne vyjádřil svůj názor a není na něm nic špatného. To tvé přirovnání je vážně na hlavu. Blizz má plné právo měnit svá rozhodnutí. Víš, kdyby prohlásili:"se.eme na vás i vaše pvp!" Mohli by se lidé cítit dotčeni. Ale oni to poměrně logicky zdůvodňují. I když je DIII prima zábava, její výroba a úpravy zas taková p.del není. Neřekli, že na to kašlou, ale že to není jednofuché a že zvažují různé možnosti a hledají cesty. Celý svět DIII stojí na hráčově postavě. Určité mechaniky se musí změnit a to nejde rychle. Tak nekňuč a zahraj si s mamkou a taťkou člověče nezlob se. To je pvp pour excellance. *1*
      • A ja si dovolim prohlasit, ze je mi vcelku lhostejne, za co me anonymni diskuter na hernim webu prohlasi, ano.

        Kdyz uz chces vytvaret analogie, alespon, myslim si, by bylo vhodne zvolit neco v podobne skale, a ne prirovavat odlozeni/pripadne zruseni pvp ve hre k vykradani domu.

        A nez jsi sahnul k silnym slovum, precetls, co jsem vlastne psal, nebo jsi reagoval akorat na general gist? Protoze ja jsem jeste zduraznil, ze je to MUJ nazor, ktery prezentuju, netvrdim, ze to od blizzardu neni trochu levarna, jenom prohlasuju, ze to z MEHO POHLEDU nevadi, protoze pvp v diablu bych se velice pravdepodobne neucastnil, i kdyby tam bylo.
        • Diky zes to potvrdil ... anonymi tupec kterej si pochvaluje jak mu na…serenou do dlani.

          Oni ti tu hru jiste dali gratis ... takze te vubec neokradli ... a jeste ti vlastne platej .. ze...
          • Mno, kdyby te to snad zajimalo, hranim Diabla jsem puvodni cenu hry ziskal zpatky, a zaroven si nasetril i na expanzi, takze tva druha velevazena pointa se bohuzel miji ucinkem. Tomu prvnimu teatralnimu vykriku se "pointa" moc neodvazuji rikat.
            • Coz vo to, flippovat na aukci problem neni, akorat je to strasna nuda =). A kolik sem ogearoval barbaru to uz ani nespocitam, ale nejak mi za to zapomneli zaplatit =D.
            • Streamuj to deň a noc keď vyjde datadisk a nájdi nové buildy a taktiky. Občas rozdaj nejaké unikáty, poraď hráčom ako sa gearovať, povedz sestre nech sa vyzlečie a pár krát sa akože omylom prejde pred kamerou keď budeš streamovať apod.

              Striehni na ah na dobré ponuky, tie nakupuj a predávaj za prachy na rmah.

              Botuj.
            • To me nauc jak, potrebuju na najem =)).
            • Ja si videlal milion bazilion eur. *6*
          • kostejnesmrtelny
            Doporučuju skotský střiky. Na hysterii prej zabíraj fakt dobře *3*
  • v dnešní době kdy má každá blbost nějakej ten multiplayer a PvP her jsou mraky se jim vůbec nedivím že nedělají něco co prostě udělat nejde a každej soudnej člověk to ví.....udělat to jde snad jen stylem PoE kde jsou PvP ligy otevřené na určitý čas a nebo PvP eventy striktně oddělené od standartní ligy a tím pádem od výbavy kterou si musí člověk najít teprve v PvP...ale ani tady to není dokonalé a nikdy nebude...
  • A mě včera málem ukamenovali, když jsem naznačil, že Blizzardu už dávno nevěřím. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit