Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Za sebe říkám škoda. Myslím, že to není zase tak složité. Například: z lvl 1 na lvl 60 se to dá zvládnout za 3-4 dny. Tudíž vymýšlet PvP pro nižší levely je zbytečnost. Tím máme jeden problém z krku. Druhý problém je výbava. Po vstupu do PvP zony by se postava automaticky svlékla ze stávající výbavy a základní PvP výbavu by dostala u Vendora před arénou. Tato základní výbava by pro jednotlivé klasy byla hodně podobná, ne jako nynější brawling, kde barbar běhá se 170 000 života, rezisty na 1100, 12000armorem a na 3 rány sundá nebohé demon huntery. Tato výbava by se progresem v samotném PvP dala vylepšovat. Jediný problém vydím v balancu některých skillů. Tam by to zabralo dost času a testování.
    • Balansovanie okolo pvp by zase rozhodilo pve.

A nahnevalo by to všetkých, čo majú dobrý gear, prečo by oni mali dostávať nejakú základnú výbavu, keď sú nagearovaní špecificky na pvp?

Blizzard sľúbil pvp? Máte tam brawling? Áno. Problém vyriešený.
      • Stejně tak by to potěšilo všechny, co na PvP nagearovaný nejsou:-)
      • Tobe pripada to co bylo v pvp videach jako brawling?
  • slubili to? tak prosim!!
    no co uz, tak to slubia do D4 a masy aspon budu mat dovod vrhnut sa na to..
  • Tushan
    blizzny vždy sedí jednou prdelí na dvou židlích SC2 super multi .. trapna kampan. měli by se už rozhodnout a udělat jedno pořádně. wowko trpělo jak svina tím že se vše balancovalo mezi pvp a pve
    • Tushan
      ježiš pardon já se dotkl svatého SC 2 *7* *1*
      • Spíš existuje malý procento lidí, jako já, kteří si SP užili a MP je nezajímá (od toho mám Wargame).
        • ja si uzil SP ale daleko vic si uzivam MP kteri mne driv vubec nezajimal. Jenze uznej i SP ma sve slabiny hlavne u datadisku za plnou cenu byl ohodne mensi nez SP wol zadne skrite mise zadne tajne achievementy sice pekne udelane menu uplne jinak, ale samotne mise des a bida za tu plnou cenu, nereknu kdyby to stalo jako stoji normalni datadisky pulku hry tak prosim!
  • škoda, po cheatujících PKčkách se mi stýskalo :D
    • V Diablu 2 byli PKčka obcas dost neprijemny...
  • D3 je blbost, nejhůř vyhozený peníze *13* SC2 je taky pořádná kokotina. Ještě, že sem to ukrad *11*
    • Musis na sebe byt hrdy :D
      • No ten by měl bejt spíš hrdej, že se mu to vůbec podařilo rozchodit :D
        • Nikdo nerika, ze se mu to povedlo, mozna proto to je "kokotina" =D
  • At se jde Blizzard bodnout. Dialblo 3 tema aukcema uplne zku*vil, predmetu pada mraky, ale pouzitelnyho nic, vraqtil sem se ke dvojce, ktera je mnohem lepsi. Cekam na D4.
    • jan.pospisil.35
      nechápu co každýmu na těch aukcích vadí vždyt je vůbec používat nemusíš.
      • Jasne, muze to hrat 10 let 24/7 aby se dostal aspon k jednomu kousku slusny vybavy ...
      • KDyz voni je nasilim nuti tu aukci pouzivat *13*
        Ne pockat, vzdyt ji nemusite pouzivat!!!
      • No chvíli jsem diabla hrál (asi dvě obtížnosti) a sralo mě,že na mou postavu nepadalo vůbec nic použitelnýho.Skoro všechno co padalo bylo na jinou postavu,proto aby mě do tý aukce natáhly.Ale bylo to kolem data vydání ,teď nevím jak to je.
        • Jo voni "natáhly" *1*
      • Tushan
        tak chapej to že diky aukcím posra.. celej systém lootu kapiš *7*
        • Nesmysl. AUkce byly i v Diablu 2 (externi). Kvalita lootu nesouvisi s tim jesi aukce je nebo neni.
          A tim, ze aukci prestanes pouzivat, ti super itemy zacnou padat. Logicky, kdyz si zadny nemuzes koupit *5*
        • Spades
          Ten loot je úplně stejný jako v D2
          Tam taky lítali maníci s MF sockama aby měli co nejlepší gear na mainy, jenže když tady není PvP, tak to nikdo tak neřeší, a radši si to koupí v AH.
          Milióny lidí si v D2 taky kupovali věci za reálné prachy, a ani si o tom nevěděl.

Mám za to, že kdyby nebyla AH, tak by sis ani nevšiml, že takové itemy vůbec existují...
        • jan.pospisil.35
          No bože tak ti nepadá zrovna to co by si chtěl. Já hraju s tim co mě cestou cvrnkne do nosu a spokojenost. A že padá málo legendárek a co, od toho jsou přece legendární.
          • jenze legendarky jsou tak legendarni ze nez ti padne pouzitelna legendarni vec tak musis odehrat tisice hodin takze legendarku ziskaji akorat farmboti a nezamestnani magori
            • Nemas pravdu. Se svou barbarkou hraju na hardcore bez aukce a po 150hod davam mp3. A legendarek mam mnoho.
    • Black_Hand
      tak zkus Torchlight 2, ci Titan Quest.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit