-
uz z videi kde mizeli vojaci bylo jasny jak to dopadne *7* jenom blazen mohl cekat vyssi hodnoceni nez 5
ja tipoval tak 3-4 -
Nikdy jsem nepochopil nadšení z Ghost Warrior 1. Ta hra měla příšernou AI, stupidní design map, bugy ovlivňující hratelnost (dokonale viditelný sniper v metr vysoké trávě nebo i za stromy) a působilo to jako CoD, ve kterém si nemůžete měnit zbraně. Jediná slušná věc byla grafika, ale s*ačka na novém enginu je pořád s*ačka.
BTW Tu ******** cenzuru si můžete strčit do ******* ******. -
-
Možná to bylo tim, že to bylo o několik řádů lepší, než co normálně City Interactive vyploděj *1*
-
-
a každou chvíli ve slevě na steamu za nějakejch 5 euro
-
-
pod to se podepisu *3*
-
-
Koukám, že od spousty lidí to Sniper schytává proto, že si představovali jinou hru. Škoda. Je to jako tvrdit, že Split/Second jsou špatnou hrou, protože jsem si představoval PC verzi Gran Turisma. :-/
-
-
Split/second je hlavně hrozně opomenutá hra *9*
-
-
Split/Second měla hlavně málo tratí, které se hned okoukaly a taky neférové AI, ale těch pár hodin se dalo vyblbnout :)
-
-
Největší sranda to bylo hrát ve dvou na splitscreenu a dělat si naschvály *3*
-
-
-
-
tak ťažké dneska spraviť hru na tento štýl hoci aj bez príbehu... fakt problém robiť hry na štýl delta force len so sniperkou v ruke... je mi normálne už do plaču
prečo nedokážu spraviť hru s výberom zbraní s veľkým výberom úpravy zbrane a výstroje? predstavoval by som si to asi tak že chlapík dostane misiu, vypočuje si brífing, vyberie si výstroj ( samozrejme parťák nemôže chýbať mohol by tam byť co-op), je vysadený niekde jednu, dve state od svojho cieľa a postupuje čo najtichšie, odkrágluje ho a ide na miesto vyzdvihnutia... čo už na TOMTO celom je ťažké pochopiť? veď už aj infinitáci v COD 4 vedeli ako sa to robí *7*
ja už to ináč ako demencia celého štúdia nazvať neviem... -
-
ako SWAT 4 tiez vypocujes si briefing, vyberes si vystroj, MP to ma a ides...
-
-
presne si to vystihol :)
-
-
presne tak niečo ako hidden and dangerous II.
-
-
HnD miluju stále doufám v trojku
-
Hento jsem s vama za jedno. Něco jako Hidden and Dangerous II, nebo Swat4 bych si zahrál všemi dvaceti. Jen ty dnešní technické vymoženosti správně uchopit :)
-
-
Jo...stará dobrá Delta Force...co se v ní jen člověk nablbnul. Jedna z mých prvních originálek a velkých srdcovek
-
-
Já jsem nedohrál ani první misi, šílené bugy, nikdy se neměnící vítr, prapodivná AI, koridor jak blázen, kde jsem sakra nabral tu padesátku?, nesnáším forcnutí do scopu a ještě k tomu blokace výhledu kvůli skriptu, grafika slušná, ale absolutně nevyužitý potenciál enginu, ba co víc aby si ušetřili práci použili assety a shadery z Crysis 2/3. Sniper feeling? žádný. Ani jako jednohubka mi to nepřijde dost kvalitní abych to dohrál.
-
Dohráno za 3 hodiny a 44 minut, sice easy obtížnost, ale žádnej speedrun, prostě pomalu v klídečku jsem se nechal vodit za ručičku jak tajtrlík, že jsem si po chvilce říkal, zda-li si ze mě vývojáři jen nedělají prd*l. Jediný pozitivum co ta hra má, je grafický zpracování. Lokace jsou fakt pěkný, i když s koridorovými cestičkami, což byla VELKÁ škoda. Sarajevo se mi líbilo snad i víc než Filipíny. Na druhou stranu to zas až taková hrůza nebyla, vezmeme-li v potaz, že je to opravdu jen taková ta jednohubka na nedělní odpoledne - dohrát, pamatovat si nádherný lokace a už se k tomu nevracet.
-
-
Hlavně taky poznamenat, že kluci z City interactive udělali hru, která neni jenom o bugách, ale jde hrát a dohrát.. cenově výrazně levnější než jakýkoliv poslední díl codů....
-
-
je treba taktiez poznamenat, ze kluci z City Interactive este doteraz nevydali ziadnu dobru hru..su to netalentovaní ludia, ktori kopiruju kde sa da a ani to im moc nakoniec velmi dobre neide ...
-
-
ja treba taktiež poznamenať, že by si sa mal viac učiť slovenský jazyk...
-
-
-
-
Chcete-li si kvalitně vyzkoušet práci odstřelovače, je tu ARMAII a její A.C.E 2
-
Nic proti, ale ta hra vypadá podle mě příšerně. Pusťte si na youtube nějakou cuscene. Všechny textury jsou hnusné, nasvětlení bída, hnusně udělaná vegetace a to nemluvím o zpracování lidí a mimice!
-
Tak pozor!!! kdyby se tahle hra jmenovala Call of Duty: Ghost Warrior 2, tak dostane minimálně 7 či 8 bodů! Vždyť je to naprosto věrohodná kopie! A jen díky sniperskýmu stylu (rozuměj akce neni tak frenetická, nýbrž pomalejší) a neobsazení COD v názvu obdrží pětku... Vždyť má dokonce i tu grafiku hezčí! *10*
-
-
Myslím, že COD zde dostává sedmičky a osmičky především kvůli údajně kvalitnímu multiplayeru (zda jej opravdu má, nevím), který tato hra zřejmě postrádá.
-
-
pokud je hra z půlky kvalitní (ano, mp v codu dá se říct, že ještě kvalitní je...), tak má dostat taky za 5!
-
-
Tak takhle de#ilní názor jsem dlouho neslyšel. U singlu vydržíš 7-8 hodin. U MP třeba 200. A to je třeba zohlednit.
-
-
-
-
První díl se mi líbil konceptem, ale díky DEBILNÍ AI a hloupému příběhu (nedavalo to nejmensi smysl) a hloupému level designu sem to nedohrál a doufal jsem že dvojka to vše zlepší.....hm tak jsem si ušetřil penízky *5*