-
Tak pozor!!! kdyby se tahle hra jmenovala Call of Duty: Ghost Warrior 2, tak dostane minimálně 7 či 8 bodů! Vždyť je to naprosto věrohodná kopie! A jen díky sniperskýmu stylu (rozuměj akce neni tak frenetická, nýbrž pomalejší) a neobsazení COD v názvu obdrží pětku... Vždyť má dokonce i tu grafiku hezčí! *10*
-
-
Myslím, že COD zde dostává sedmičky a osmičky především kvůli údajně kvalitnímu multiplayeru (zda jej opravdu má, nevím), který tato hra zřejmě postrádá.
-
-
pokud je hra z půlky kvalitní (ano, mp v codu dá se říct, že ještě kvalitní je...), tak má dostat taky za 5!
-
-
Tak takhle de#ilní názor jsem dlouho neslyšel. U singlu vydržíš 7-8 hodin. U MP třeba 200. A to je třeba zohlednit.
-
-
-
-
Co cítíte, když zabijete teroristu na vzdálenost 1500 m? Zpětný ráz. :D :D :D
Nejlepší věta dne, hodně jsem se zasmál! :) -
Nikdy jsem nepochopil nadšení z Ghost Warrior 1. Ta hra měla příšernou AI, stupidní design map, bugy ovlivňující hratelnost (dokonale viditelný sniper v metr vysoké trávě nebo i za stromy) a působilo to jako CoD, ve kterém si nemůžete měnit zbraně. Jediná slušná věc byla grafika, ale s*ačka na novém enginu je pořád s*ačka.
BTW Tu ******** cenzuru si můžete strčit do ******* ******. -
-
Možná to bylo tim, že to bylo o několik řádů lepší, než co normálně City Interactive vyploděj *1*
-
-
a každou chvíli ve slevě na steamu za nějakejch 5 euro
-
-
pod to se podepisu *3*
-
-
Koukám, že od spousty lidí to Sniper schytává proto, že si představovali jinou hru. Škoda. Je to jako tvrdit, že Split/Second jsou špatnou hrou, protože jsem si představoval PC verzi Gran Turisma. :-/
-
-
Split/second je hlavně hrozně opomenutá hra *9*
-
-
Split/Second měla hlavně málo tratí, které se hned okoukaly a taky neférové AI, ale těch pár hodin se dalo vyblbnout :)
-
-
Největší sranda to bylo hrát ve dvou na splitscreenu a dělat si naschvály *3*
-
-
-
-
S hodnocením souhlasím. Hru jsem dohrál zhruba za 4 a půl hodiny na nejtěžší obtížnost a je to opravdu hra která mi příjde jako by byla stále v Alfa verzi. Nejvíc mě zaskočila AI, která je opravdu na kritické úrovni. To ještě nemluvím o CryEniginu 3, který mi příjde v téhle hře opravdu zanedbaný. Kdyby ta hra vyšla před 4 lety tak se graficky někde mohla udržet. Za to se mi líbila grafika prostředí ( hezké lokace ). Co se mi opravdu líbilo je to jak jste běhali v Pákistánu. To byla asi na celé hře to nej.. No ale obličeje a pohyby nepřátel a spolubojovníků... ne... to se odpustit nedá. v dnešní době už ne. Běhají jako by byly po*raní.
Příběh: no tady není o čem mluvit... strašně odfláknuté, až nevíte o co běží. Co se mi tak ukrylo v paměti je to, že ze začátku máte zachránit spolubojovníky v nějaké vile, potom zase jdete po jiném padouchovi co něco převáží ve vrtulníku a nakonec vás zradí bývalí parťák. No jak říkám: Je to opravdu hra na jedno dohrání. Nekoupil bych si to, protože v tom nebyla pro mě jistota práce vývojářů. City Interactive pro mě nějak nic neznamená a nevěřím nějak, že by vydala hru o které se bude mluvit alespoň měsíc. Za mě 5/10. -
-
Podle tvé kritiky bych hádal 3/10, 5/10 je lehký podprůměr.
-
-
První díl se mi líbil konceptem, ale díky DEBILNÍ AI a hloupému příběhu (nedavalo to nejmensi smysl) a hloupému level designu sem to nedohrál a doufal jsem že dvojka to vše zlepší.....hm tak jsem si ušetřil penízky *5*
-
Dohráno za 3 hodiny a 44 minut, sice easy obtížnost, ale žádnej speedrun, prostě pomalu v klídečku jsem se nechal vodit za ručičku jak tajtrlík, že jsem si po chvilce říkal, zda-li si ze mě vývojáři jen nedělají prd*l. Jediný pozitivum co ta hra má, je grafický zpracování. Lokace jsou fakt pěkný, i když s koridorovými cestičkami, což byla VELKÁ škoda. Sarajevo se mi líbilo snad i víc než Filipíny. Na druhou stranu to zas až taková hrůza nebyla, vezmeme-li v potaz, že je to opravdu jen taková ta jednohubka na nedělní odpoledne - dohrát, pamatovat si nádherný lokace a už se k tomu nevracet.
-
-
Hlavně taky poznamenat, že kluci z City interactive udělali hru, která neni jenom o bugách, ale jde hrát a dohrát.. cenově výrazně levnější než jakýkoliv poslední díl codů....
-
-
je treba taktiez poznamenat, ze kluci z City Interactive este doteraz nevydali ziadnu dobru hru..su to netalentovaní ludia, ktori kopiruju kde sa da a ani to im moc nakoniec velmi dobre neide ...
-
-
ja treba taktiež poznamenať, že by si sa mal viac učiť slovenský jazyk...
-
-
-
-
na moj vkus dost stroha recenzia, pri konci ktorej som zazival rovnake pocity ako recenzent pri dohrani hry..musel som si ju zacat citat od znova, pretoze som si myslel ze som nieco preskocil :DD
-
Jenze tahle hra se o nakou realitu v ramci mezi pokousi..
Ale je mi jasny, ze plazit se 4 dny polem, vystrelit, netrefit, plazit se 4 dny zpatky asi neni moc komercni scenar pro hru *1* -
Chcete-li si kvalitně vyzkoušet práci odstřelovače, je tu ARMAII a její A.C.E 2