-
tak ťažké dneska spraviť hru na tento štýl hoci aj bez príbehu... fakt problém robiť hry na štýl delta force len so sniperkou v ruke... je mi normálne už do plaču
prečo nedokážu spraviť hru s výberom zbraní s veľkým výberom úpravy zbrane a výstroje? predstavoval by som si to asi tak že chlapík dostane misiu, vypočuje si brífing, vyberie si výstroj ( samozrejme parťák nemôže chýbať mohol by tam byť co-op), je vysadený niekde jednu, dve state od svojho cieľa a postupuje čo najtichšie, odkrágluje ho a ide na miesto vyzdvihnutia... čo už na TOMTO celom je ťažké pochopiť? veď už aj infinitáci v COD 4 vedeli ako sa to robí *7*
ja už to ináč ako demencia celého štúdia nazvať neviem... -
-
ako SWAT 4 tiez vypocujes si briefing, vyberes si vystroj, MP to ma a ides...
-
-
presne si to vystihol :)
-
-
presne tak niečo ako hidden and dangerous II.
-
-
HnD miluju stále doufám v trojku
-
Hento jsem s vama za jedno. Něco jako Hidden and Dangerous II, nebo Swat4 bych si zahrál všemi dvaceti. Jen ty dnešní technické vymoženosti správně uchopit :)
-
-
Jo...stará dobrá Delta Force...co se v ní jen člověk nablbnul. Jedna z mých prvních originálek a velkých srdcovek
-
-
do boha toto, proč si musíte všichni stěžovat, že jsou ty hry nereálné... jakože OMG!
Vždyt jsou to hry a ne relita. O_o
btw: já si hru užil už jenom proto, že jsem od "City Interactive" nic nečekal... a kdo jste to hráli musíte uznat, že je to o třídu lepší než všechny jejich dosavadní hry, které se prodávají na stáncích za 99kč. -
-
určite si si hru kupil za peniaze :)
-
-
Ne vole, za pytel zrní a půlku prasete. A za co nakupuješ ty? *8*
-
-
Tak tos kámo kámo prodejce slušně přeplatil *3*
-
Prodal jsem bráchu:)
-
-
-
-
na tuhle hru mam jedine slovo Kachna:D
-
-
Někdo se díval na Replay *1*
-
-
Věty v prvním odstavci: "Na pokračování Sniper: Ghost Warrior z léta 2012 jsem si nějakou dobu myslel a nebyl jsem v tom sám." a "Po necelých třech let od vydání prvního dílu jsme se všichni svorně dočkali a " si odporují schválně, je to chyba, nebo mi něco nedochází?
-
-
Sorry, moja chyba, pri editaci jsem z nepozornosti udelal chybu. Opraveno a diky za upozorneni.
-
-
Já jsem se s touto hrou královsky 9. hodin bavil.
-
-
Nemůžu než souhlasit. Na nic si to nehraje, nejsou tam takový stupidní WOW momenty ve stylu CoD a je to koncipovaný, tak aby člověk střílel na dálku i když třeba v nereálných scéneriích, ale zato hodně pěkných. Hrál jsem na nejtěžší obtížnost a pokud to neprojedete jako odkojenec stylu ratatabum, ale snažíte se, tak vás to bude bavit a doba je opravdu okolo deseti hodin.
-
-
neschopnost napsat jakoukoliv hru ke které stačí spustit instalaci ,a hrát je udivující
a projevuje se to i v mišlení ,nelogické ,atd -
uz z videi kde mizeli vojaci bylo jasny jak to dopadne *7* jenom blazen mohl cekat vyssi hodnoceni nez 5
ja tipoval tak 3-4 -
Srovnavat zvuk scifi zbrani v Crysis 3 z autentickou vyzbroji soudobych sniperu je vice nez usmevne. Copak asi autor rika na zvuky zbrani v ME3, take mu prijdou k smichu? *7*
-
-
Crysis 3 ma hrozne sci-fi zbrane no. Treba takova pistole, to se hned tak nevidi. Nebo klasicke utocne pusky ci sniperka. Sci-fi jak poleno...
-
-
Pokud zbran nema zaklad v realne predloze tak je scifi. Ktera armada aktualne pouziva Typhon, X Pack, Reapor Cannon, Gauss, K -Volt, L-TAG, M.I.K.E. atd. ja jen vim ze nektere vypadaji jako minomet, jine jako granatomet, mnohe jako utocna puska ale jak maji znit aby nebyli mistnimu znalci zbrani (autorovi recenze) k smichu bych si netroufal hadat. Mozna by nam to mohl prozradit on, co kdyby K-Volt znel jako stare dobre AK. Pak by to bylo ready?! Ovsem pokud to nema byt zvuk AK z CoD protoze ten je take scifi! *6*
-
-
K takoveto diskuzi je potreba znat mechaniku zbrani ze skutecnosti. Porovnavat strelbu s jinou hrou je zcestne. Nicmene to, ze daji zbrani jiny nazev, jelikoz na realne nazvy nemaji prava, samo o sobe neznamena, ze jsou to sci-fi zbrane.
Jedina zbran, ktera vypada trochu nestandartne je Gaussova puska, ale nenech se mylit, ve vetsim meritku ji pouzivali uz daleko drive, bohuzel je hrozne nachylna na uvareni kvuli extremnim teplotam pri vystrelu. Ale u ni, jakozto u jedine zbrane se da primhourit oko a mluvit o nejakem sci-fi.
Veskere pistole, automaticke pusky, poloautomaticke brokovnice a lehke kulomety, ktere jsou v crysis pritomny jsou prakticky totozne se svymi realnymi predlohami. Jine nazvy z nich ovsem sci-fi zbrane neudelaji. A pokud ano, tak doufam, ze zbrane budoucnosti nebudou znit jako plivani kulicek z detske pistolky.
Timto prispevkem chci jen naznacit muj pohled na zvuk zbrani.
-
-
-
-
Nepiš něco o čem nic nevíš. Výstřel z odstřelovací pušky se častěji provádí právě s nádechem nikoli s výdechem, ale možné jsou obě možnosti. Jinak díky za recenzi.
-
presne tu vidno jak je vecina hracov naivnych.. vidia grafiku , nejaku peknu lokaciu pekny zaber jak odstrelim niekomu hlavu z 10kilometrov, fasa trailer... a to je tak vzdy v kazdej hre
a pritom ked som si to zahral BLBA naskriptovana tupou AI popletena hra, ktora vodi za ruku jak zena pred oltar
a este PRISNE zakazane odbocit mimo mapky lebo POZOR za 5 ..4 ..3..2 bude game over lebo som mimo mapu, chodte do zadku taketo hry, druhe sklamanie roka po walking dead pripečenom -
-
sklamanie z Walking Dead Survival Instinct? :) a kde si sa tam preboha sklamal, vsak ze to bude Cckovy budget bolo vidno uz z trailerov, takze nic prekvapive ze je to otrasna hra
-