-
Nic proti, ale ta hra vypadá podle mě příšerně. Pusťte si na youtube nějakou cuscene. Všechny textury jsou hnusné, nasvětlení bída, hnusně udělaná vegetace a to nemluvím o zpracování lidí a mimice!
-
Zcela výjimečně souhlasím s recenzí i známkou,ikdyž za sebe bych se asi nebál dát i o stupeň horší známku,ale budiž.Hra je hrozně tupá,stereotipní a nudná.Njevíc mě vadí že se výrobci vůbec nepoučili z minulého dílu a udělali skoro stejný paskvil.Grafika je škaredá a působí dost nedotaženě.Rozhodně bych to hru nedoporučil.
-
-
Svatá pravda až na to že hra je stereotypní, ne snad?:D (sranda musí být ;)
-
-
Naprosto nesouhlasim s recenzentem , jevi se mi jako hodne hodne povrchny, co se tyce multiplayeru, urcite je zabavny , a ne nudny , da se hrat , nekolika modech , kdyz je tam neco otravne , tak hackeri a glitcheri , a taky povrchni recenzeni!!!
-
Já jsem nedohrál ani první misi, šílené bugy, nikdy se neměnící vítr, prapodivná AI, koridor jak blázen, kde jsem sakra nabral tu padesátku?, nesnáším forcnutí do scopu a ještě k tomu blokace výhledu kvůli skriptu, grafika slušná, ale absolutně nevyužitý potenciál enginu, ba co víc aby si ušetřili práci použili assety a shadery z Crysis 2/3. Sniper feeling? žádný. Ani jako jednohubka mi to nepřijde dost kvalitní abych to dohrál.
-
Ostřílení snipeři nechť sáhnout po Sniper Elite nebo počkají na ARMU. Už první díl se pohyboval na hraně průměru a dvojka to asi taky nevylepší.
-
-
prvý diel bola sranda,taká celkom dobrá odreagovačka, tento druhý diel je len podpriemerna budgetovka, ktorej cena je fakt hodne premrštená...a súhlasím s odporúčaním, kúpte si radšej sniper elite V2, budete sa viacej baviť ako pri tejto podpriemernej silne koridorovej záležítosti.
-
-
Radši první díl sniper elite...Tady vystřelíš z velké vzálenosti a všichni najednou vědí kde jsi. No a co vlastně ty tanky :D Střela do nádrže a booooooooooom
-
-
hej no sniper elite je technicky už tak zastaralá že mi pod win7 spustiť nejde a bohužial xpečka už nemám asi 2 roky...a hej to strielanie do červenou farbou zvýraznených nádrží bolo trošku pritiahnuté za vlasy :)
-
-
No ja nevim, ja mam jednicku na steamu a hral jsem ji zhruba kolem vanoc... na Win7 64bit... nemel by tam byt zadny zahrdel se spustenim...
-
-
-
-
-
s 5 souhlasím
-
Vyjímečně souhlasím se zdejší recenzí. Až na tu grafiku, tu bych moc nechválil. Od Cry enginu očekávám daleko víc, autorům se povedli jen některý objekty a pár efektů, zbytek pěkně odflákli.