-
Věty v prvním odstavci: "Na pokračování Sniper: Ghost Warrior z léta 2012 jsem si nějakou dobu myslel a nebyl jsem v tom sám." a "Po necelých třech let od vydání prvního dílu jsme se všichni svorně dočkali a " si odporují schválně, je to chyba, nebo mi něco nedochází?
-
-
Sorry, moja chyba, pri editaci jsem z nepozornosti udelal chybu. Opraveno a diky za upozorneni.
-
-
Co cítíte, když zabijete teroristu na vzdálenost 1500 m? Zpětný ráz. :D :D :D
Nejlepší věta dne, hodně jsem se zasmál! :) -
na tuhle hru mam jedine slovo Kachna:D
-
-
Někdo se díval na Replay *1*
-
-
Jenze tahle hra se o nakou realitu v ramci mezi pokousi..
Ale je mi jasny, ze plazit se 4 dny polem, vystrelit, netrefit, plazit se 4 dny zpatky asi neni moc komercni scenar pro hru *1* -
s 5 souhlasím
-
do boha toto, proč si musíte všichni stěžovat, že jsou ty hry nereálné... jakože OMG!
Vždyt jsou to hry a ne relita. O_o
btw: já si hru užil už jenom proto, že jsem od "City Interactive" nic nečekal... a kdo jste to hráli musíte uznat, že je to o třídu lepší než všechny jejich dosavadní hry, které se prodávají na stáncích za 99kč. -
-
určite si si hru kupil za peniaze :)
-
-
Ne vole, za pytel zrní a půlku prasete. A za co nakupuješ ty? *8*
-
-
Tak tos kámo kámo prodejce slušně přeplatil *3*
-
Prodal jsem bráchu:)
-
-
-
-
Ostřílení snipeři nechť sáhnout po Sniper Elite nebo počkají na ARMU. Už první díl se pohyboval na hraně průměru a dvojka to asi taky nevylepší.
-
-
prvý diel bola sranda,taká celkom dobrá odreagovačka, tento druhý diel je len podpriemerna budgetovka, ktorej cena je fakt hodne premrštená...a súhlasím s odporúčaním, kúpte si radšej sniper elite V2, budete sa viacej baviť ako pri tejto podpriemernej silne koridorovej záležítosti.
-
-
Radši první díl sniper elite...Tady vystřelíš z velké vzálenosti a všichni najednou vědí kde jsi. No a co vlastně ty tanky :D Střela do nádrže a booooooooooom
-
-
hej no sniper elite je technicky už tak zastaralá že mi pod win7 spustiť nejde a bohužial xpečka už nemám asi 2 roky...a hej to strielanie do červenou farbou zvýraznených nádrží bolo trošku pritiahnuté za vlasy :)
-
-
No ja nevim, ja mam jednicku na steamu a hral jsem ji zhruba kolem vanoc... na Win7 64bit... nemel by tam byt zadny zahrdel se spustenim...
-
-
-
-