Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak takhle de#ilní názor jsem dlouho neslyšel. U singlu vydržíš 7-8 hodin. U MP třeba 200. A to je třeba zohlednit.
  • michaliuz18
    presne tu vidno jak je vecina hracov naivnych.. vidia grafiku , nejaku peknu lokaciu pekny zaber jak odstrelim niekomu hlavu z 10kilometrov, fasa trailer... a to je tak vzdy v kazdej hre
    a pritom ked som si to zahral BLBA naskriptovana tupou AI popletena hra, ktora vodi za ruku jak zena pred oltar
    a este PRISNE zakazane odbocit mimo mapky lebo POZOR za 5 ..4 ..3..2 bude game over lebo som mimo mapu, chodte do zadku taketo hry, druhe sklamanie roka po walking dead pripečenom
  • kubi-wan
    Největší sranda to bylo hrát ve dvou na splitscreenu a dělat si naschvály *3*
  • kubi-wan
    Možná to bylo tim, že to bylo o několik řádů lepší, než co normálně City Interactive vyploděj *1*
  • KIMCID
    HnD miluju stále doufám v trojku
  • S hodnocením souhlasím. Hru jsem dohrál zhruba za 4 a půl hodiny na nejtěžší obtížnost a je to opravdu hra která mi příjde jako by byla stále v Alfa verzi. Nejvíc mě zaskočila AI, která je opravdu na kritické úrovni. To ještě nemluvím o CryEniginu 3, který mi příjde v téhle hře opravdu zanedbaný. Kdyby ta hra vyšla před 4 lety tak se graficky někde mohla udržet. Za to se mi líbila grafika prostředí ( hezké lokace ). Co se mi opravdu líbilo je to jak jste běhali v Pákistánu. To byla asi na celé hře to nej.. No ale obličeje a pohyby nepřátel a spolubojovníků... ne... to se odpustit nedá. v dnešní době už ne. Běhají jako by byly po*raní.
    Příběh: no tady není o čem mluvit... strašně odfláknuté, až nevíte o co běží. Co se mi tak ukrylo v paměti je to, že ze začátku máte zachránit spolubojovníky v nějaké vile, potom zase jdete po jiném padouchovi co něco převáží ve vrtulníku a nakonec vás zradí bývalí parťák. No jak říkám: Je to opravdu hra na jedno dohrání. Nekoupil bych si to, protože v tom nebyla pro mě jistota práce vývojářů. City Interactive pro mě nějak nic neznamená a nevěřím nějak, že by vydala hru o které se bude mluvit alespoň měsíc. Za mě 5/10.
  • jindra.veliky
    uz z videi kde mizeli vojaci bylo jasny jak to dopadne *7* jenom blazen mohl cekat vyssi hodnoceni nez 5

ja tipoval tak 3-4
  • jindra.veliky
    pod to se podepisu *3*
  • Split/Second měla hlavně málo tratí, které se hned okoukaly a taky neférové AI, ale těch pár hodin se dalo vyblbnout :)
  • Hanzales
    Hento jsem s vama za jedno. Něco jako Hidden and Dangerous II, nebo Swat4 bych si zahrál všemi dvaceti. Jen ty dnešní technické vymoženosti správně uchopit :)
  • KeanuX
    Split/second je hlavně hrozně opomenutá hra *9*
  • calwin
    presne si to vystihol :)
  • Nikdy jsem nepochopil nadšení z Ghost Warrior 1. Ta hra měla příšernou AI, stupidní design map, bugy ovlivňující hratelnost (dokonale viditelný sniper v metr vysoké trávě nebo i za stromy) a působilo to jako CoD, ve kterém si nemůžete měnit zbraně. Jediná slušná věc byla grafika, ale s*ačka na novém enginu je pořád s*ačka.

BTW Tu ******** cenzuru si můžete strčit do ******* ******.
  • ako SWAT 4 tiez vypocujes si briefing, vyberes si vystroj, MP to ma a ides...
  • pokud je hra z půlky kvalitní (ano, mp v codu dá se říct, že ještě kvalitní je...), tak má dostat taky za 5!
  • Mato1987
    hej no sniper elite je technicky už tak zastaralá že mi pod win7 spustiť nejde a bohužial xpečka už nemám asi 2 roky...a hej to strielanie do červenou farbou zvýraznených nádrží bolo trošku pritiahnuté za vlasy :)
  • Mato1987
    presne tak niečo ako hidden and dangerous II.
  • Gojira
    Radši první díl sniper elite...Tady vystřelíš z velké vzálenosti a všichni najednou vědí kde jsi. No a co vlastně ty tanky :D Střela do nádrže a booooooooooom
  • Jo...stará dobrá Delta Force...co se v ní jen člověk nablbnul. Jedna z mých prvních originálek a velkých srdcovek
  • Koukám, že od spousty lidí to Sniper schytává proto, že si představovali jinou hru. Škoda. Je to jako tvrdit, že Split/Second jsou špatnou hrou, protože jsem si představoval PC verzi Gran Turisma. :-/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit