-
Dělat něco na CryEnginu bych nechtěl, protože to vždycky dopadne jako technický shitt. A myslím si, že Kingdom come bude po technické stránce taky průseer, protože jede na tomhle idiottském enginu. Možná ne tak zprasené, ale bude to problém...
-
-
"Dělat něco na CryEnginu bych nechtěl"
hele, a uměl bys to? -
-
Dělal jsem v tom mapy.
-
-
-
veď to v Bete bolo vydno že hra je graficky pekná , ale streľba a akcia nikde všetko zaostalé nespolupracovalo . Autori si misleli že urobia veľku mapu a na aute vozenie a behanie predlžia hrateľnosť to hrači neocenia .ak chce sniperovať odporučam ghost recon wildlands tam strategia je super
-
-
Bože, čo ty si zase za mongola.
-
-
No ja s hodnocenim nedouhlasim. Dal bych 7. Spousta technickych nefostatku a jednodussi pribeh, ale js uz davno nehrajo hry kvuli pribehu, ale abych si prostd zahral. Takze texty nectu a videa preskakuju. Ale jinak krom tech obcas az silenych tech. nedostatku je to fajnova hra. Vxmazlene zbrane, hezka a tajemna krajina, super hudba a proste odstrelovani. Mam rad kdyz se muzu plizit, objevovat a vykradat. Nejvic bych to prirovnal k Far Cry 4. Ale je to vic drsnejsu, protoze nabehnuti je smrt. No proste me to bavi. Vsichni to srovnavaji s Wildlands, ale ty by si opravdu zaslouzili tu 4. Wildlands mi navic behaji mnohem hur a i hnusneji vypadaji nfz onen Ghost Warrior. Navuc he to klasika Ubisoftu. Porad vse dokola v silene velkem svete. Jo mimochodem dalsi pocin od CI co tu dostal 5 - Enemy Front - jsem si v mezi case opet zahral a musum rict, ze opet az na technicke ptoblemy nechapu proc Call of Duty dostavaji 7,8,9 kdyz toto je hratelne mnohem dal....
-
-
Neber mě zase ale špatně, mně se hrá líbí, mám komplet dohráno se všemi achievementy, sběratelskými předměty, všechny mise hlavní i vedlejší. I přesto si ale hra tu kritiku zalouží, protože minimálně dva problémy jsou opravdu do nebe volající (ztráta savů a vykreslování nepřátel na velké vzdálenosti). Jiné technické bugy mě naštěstí minuly, grafika je podle mě slušná a rozhodně mě to bavilo.
-
-
jak jsi ziskal achievement za toi ze vlastnis pistole a vsechny hlavni zbrane ? MAm je vsechny ale jaksi achievement nikde :( ... Hru mam prave taky dohranou jak hlavni tak vedlejsi ukoly. Zbrane vsechny koupene.
-
-
Odpovídám sice pozdě ale... No poslední hlavní zbraň byla ES-25, achievement mi také nenaskočil, takže jsem se u nějakého outpostu nechal zabít a při nahrávání posledního uloženého bodu mi naskočil. U pistolí a sekundárních zbraní jsem neměl problém vůbec.
-
-
-
"Navuc he to klasika Ubisoftu. Porad vse dokola v silene velkem svete." Hrál si to SGW 3 vůbec? Protože přesně to, co tady vyčítáš hře od Ubisoftu, je to samé v bledě modrém ve hře od CI. A pak to ještě přirovnáš k jiné hře od Ubisoftu *7* Ve výsledku je jediný rozdíl v tom, že SGW je více přizpůsobeno k sniper/stealth hraní, spousta keříků a vyvýšených míst, kde se dá schovat, ve Wildlands tohle tak jednoduché nebylo, ale jako stealth se to dalo hrát stejně dobře. A rozhodně tam nebyl problém s mizením nepřátel na větší vzdálenost, čímž SGW dost trpí. A u sniper hry je to dost podstatný problém.
-
Dekuji konecne nekdo me presvedcil a na tvoji reakci se potvrdilo moje presvedceni a verim ze hra opravdu nebude tak spatna.Kupuji ;)
-
-
to poslední co mne u střílečky zajímá je nějaký příběh... co střílení to je fajn?
-
-
Jo, docela jo. Ale doporučuju přečíst víc než tři odstavce, než se vydáš komentovat =)).
-
-
Nechápu recenzi!! Zásadně s recenzí nesouhlasím!!! Hra je 100x lepší než debilní Mafie 3 a ta dostala vyšší hodnocení. Recenzi psal zas někdo chytrý!
-
-
Já s tebou jen a jen souhlasim. Přijde mi jako když recenzi psal člověk zaujatý proti City Interactive nebo někdo kdo vůbec nerozumí hrám. Horší recenzi jsem snad nikdy neviděl. V Recenzi jsou naprosté když to napíšu slušně hovadiny.
Hra má nádhernou grafiku (samozřejmě se bavím o pc verzi), prostředí je naprosto úžasný a v tomhle ohledu se SGW3 jen tak nějaká hra nevyrovná.
Mise nejsou vůbec špatné (dneska jsem to celé dohrál ve hře jsem strávil přes 50H ! takže vím o čem píšu)
Tuhle hru táhnou ke dnu JEN A POUZE !!! bugy nic jiného! Kdyby hra nebyla zabugovaná jedná se o jednu z nejlepších her roku 2017.
Mimochodem Sniper elite 4 také není dokonalé. Má nepřesných zásahů až až. Mnohokrát se stane že kulka letí 10cm od nepřítelovi hlavy a i přesto ho to zabije navíc je vše ukázano na zpomaleném rentgenu což vypadá celkem komicky. Když cosi proráží hlavu ale kulka je od toho 10cm. V té hře mám přes 110hodin takže taky vím o čem ¨píšu. Tomu by se zase mohl smát Ghost Warrior. -
-
"Recenzi psal někdo, kdo nerozumí hrám"..."Sniper Ghost Warrior 3 by bez bugů byla jedna z nejlepších her roku".
Ale tak jistě, mno ;).
Mimochodem,
http://foto.games.tiscali.cz/sniper-ghost-warrior-3-16919/798160
http://foto.games.tiscali.cz/sniper-ghost-warrior-3-16919/798152
http://foto.games.tiscali.cz/sniper-ghost-warrior-3-16919/798088
Učiněná krása, což ;) -
-
tomu řikáš pěkný screeny? :-) zapni Ghost Recon Wildlands nebo Watch Dogs 2..to je graficky úplně někde jinde
-
no trvalo mi dlouhooo než sem pochopil, že nemám hledat bugy ale že tím chceš ukázat na "hnusnou" grafiku:D Náhodou to ujde,
-
-
Tak ještě jinak. Srovnej:
http://foto.games.tiscali.cz/sniper-ghost-warrior-3-16919/798166
http://foto.games.tiscali.cz/tom-clancys-ghost-recon-wildlands-17307/779711
https://static.gamespot.com/uploads/scale_super/1549/15496466/3214359-24938872013_905e3512b2_o.png
Všechno to jsou open-worldy, stojej circa stejný prachy a jak Wildlands, tak Kingdom Come běží zásadně líp na stejný konfiguraci. To ti jako fakt přijde v pohodě? -
-
Jasný, o tom se vůbec nehádám, obsahově Wildlands nebyly žádná sláva taky. Porovnávám čistě grafiku momentálně =). Wildlands jsem hrál v podstatě hned, jak vyšly, a v oblastech s míň vegetací to drželo v pohodě 60 fps, v lesích apod cca 45 průměr, což sou čísla, o kterých si SGW3 může nechat zdát.
Kingdom Come sem zkusil před chvilkou, v lese jsem sbíral čelist ze stolu, a běží to taky okolo 40fps - a to se bavíme o betě, o který tvůrci otevřeně prohlašujou, že neni optimalizovaná. -
no zrovna wildlands měli taky z kraje pěkně mizernou optimalizaci a tunu bugů a u KC se bude dat něco řešit až vyjde plná hra... a na to že wildlands dělalo takové giga studio je to po obsahové stránce taky bída. Příběh mizerný, vedlejší úkoly generické, hra se rychle omrzí, ženské postavy do coopu nejsou ani pořádně nadabované, nelze customizovat parťáky, no wildlands má prostě taky moře problémů...
-
-
-
??? možná se koukni na nějaký gameplay protože koukat do země ve hře opravdu nebudeš. Pust si jakékoliv video z PC verze a uvidíš proč píšu že hra má krásnou grafiku
-
-
-
Jenže to je chyba recenze u Mafie 3... tato je správná a mělo by to takhle vypadat pořád. Konečně se někdo nebál hodnotit AAA hru jen škálou 5-10, jak je zvykem... *3*
-
-
*nehodnotit
-
-
-
Škoda tak to nedopadlo no možná se příliš nechali strhnout podobným titulem Wildlands ( je to podobné a navíc sandbox) a výsledek katastrofa. Potom teda zlatej SW1,2 kterj byl béčková hra ale aspon se dal hrát. Když si slabší studio toho naloží více než zmákne pak to taky dopadne blbě.
-
Resit u FPS hry pribeh pomalu v polovine recenze? Priste budete vycitat LoL, ci Overwatchi, ze nema singleplayer?
-
-
Odstavce věnovaný příběhu zaujímaj v celkovým rozsahu textu po zaokrouhlení třináct procent. Takže jasně, pomalu půlku.
Nevim, proč se obtěžuju, ale každopádně klobouček, že se ti povedlo mě přimět vytáhnout kalkulačku ;).
-
-
Lidi jsou strasne zmlsany, vyjit presne tahle sama hra pred par lety, recenzenti budou kadit blahem.
Stalker svyho casu byl taky desive zabugovanej a technicky uplne v haji, a jake je z nej dneska legenda.
Na 4k je proste brzy jen to nekteri nedokazou pochopit pac medialni masaz je tak silna ze slabsi mozky jako veskuv to berou jako ze uz je to tady, takze klidne da odkaz na 4k gameplay s tim ze uz je to normalka a proste to jede blbe. Hra bezi v 1080p 80 - 100 fps na GTX 1080 plne detaily, myslim ze je vse v poradku ohledne optimalizace. -
-
Ty to vážně srovnáváš se Stalkerem? Bože, tobě už definitivně jeblo. A jestli vidíš zásadní rozdíl mezi low a high nastavení, tak gratuluji, jdi se přihlásit do nějaké laboratoře, kde můžeš fungovat jako mikroskop.
-
-
A ty se jdi prihlasit na vysetreni k ocnimu a kdyz uz budes v nemocnici, nech si vysetrit i hlavu
-
zase si to cele upravujes tak aby se ti to hodilo, ja o nastaveni nemluvil, mluvil jsem o 4k. A Stalkera jsme uvedl proto ze to byla podobna hra a sveho casu vysla ve spatnem technickem stavu..
PS: jen se snazis zamluvit svoji debilitu ohledne 4k, to je cele.. -
-
Podobná hra jako Stalker :D
-
-
jasne, behas s flintou v ruce po lese..tetris to nebude zejo..podobnost je zcela jasna..
-
-
To ja samo nevim co delas, ale rika ti to tady kde kdo, tak jsem se pridal:)
-
Jak říkám Flashi, posaď se vedle LV, dejte si "Paci, paci, pacičky" o tom, jak si naklikávám a dělejte ze sebe i nadále hlupáky. Jeden japonofil a druhý hardwarový guru....
-
uz jsi doklikal? tak zalez :)
-
Takže tvůj první příspěvek nebyla humorná vsuvka. Ty jsi to skutečně tak myslel.....
-
Jj podobna hra jako Stalker, Doom nebo Battlefield. First person shooter se tomu rika... aspon myslim...
-
Tak určitě :D Ty si komik.
-
-
-
-
srovnává bugy. Je pravda, že Stalker byl daleko více zabugovanější a hrát to skoro nešlo, tohle aspoň dohraješ...
-
-