Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Koupeno, jdu pařit. Díky moc za doporučení vpadá to skvěle!
  • Odulin
    Včera odpoledne koupeno a za 8 pětek mi to zajistilo moc příjemnej večer a zbylo i na dnešek. Takhle se mi to líbí. ;)
  • koupil jsem a jako super, za 3E paradni odreagovani.
  • do vesmiru by se mela hlavne vystrelit alzbeta, at nekazi replay
  • neni to náhodou pokračování od sins of a solar empire??
    • smejki
      to fakt ne. lol
  • Paul_cz
    Na steam foru vývojář (jen jediný člověk) potvrdil že na hře bude ještě několik měsíců pracovat, přidávat obsah (zadarmo pro ownery hry), dodá sandboxu větší hloubku.
    Díky za recenzi, o hře jsem nevěděl, ale za 3 eura? Už je stažena.
    • i ja pridavam podekovani za recenzi a tobe za doplnujici info - zakoupeno *3*
  • Hanzales
    Kupil, zásek. Chytlavka neskutečná :) Kam se hrabe stařičký asteroids :)
    EDIT: já to pařil celou noc i přes to, že mám čerstvě nainstalován FakeFactory pro HL2, Crysis2 s DX11 a sandboxem, a znovurozehraným Metrem 2033. No nic, tahle hříčka se nezdá, ostatní věci odsunula stranou jako fouknutí do pilin :)
  • Sakra tak jsem to koupil nainstaloval ale po pokusu spustit hru se nic neděje nevíte co s tím???
    • Hra vyžaduje, aby byl v počítači nainstalován Microsoft .Net Framework 4, což ale ty očividně máš, protože ti to neháže chybu, jen se to nespustí. V tom případě musíš ještě nainstalovat XNA Framework 4 a pak by to mělo jet v pořádku.
      • zdar, hele povšiml jsem si, že se zmiňuješ o "jisté" chybě. Zdá se mi že onu osudnou chybu mám a hra mi nejde vůbec nasratovat. Vždy to vyhodí systémovou chybu, že soubor.exe přestal pracovat.
        A proto se ptám, jestli bys mi nemohl s "onou" chybou pomoct. Otázka i pro ostatní pokud někdo ví
        Díky předem
        • Hanzales
          Něco času tomu, co jsem si povšiml, že se mi v "Programs and Feaures" nakupily C++ redist v počtu asi 10 verzí (x32,x64, 2005, 2008) Zdánlivě starší verze jsem blb odinstaloval a dva dny nato se divil, že mi některé progrmy a hry začaly hlásit (program způsobil neplatnou operaci, nebo program přestal pracovat, atd.) Klasika jsem začal nadávat ve smyslu, "dyď to ještě včera jelo, co to zase... a pak jsem si vzpomněl ;o) Od té doby nechám každou hru nainstalovat co potřebuje a rádoby "čistky" už v tomhle směru nedělám ;o)
        • Cau, takze ja som to skusal a urobilo to nasledujuce - Hru som spustil a nic sa nestalo. Doinstaloval som XNA Framework 4 a .NET Framework 4 a spustil som hru. Na chvilu scernela obrazovka a potom hra spadla a vyhodila error, nieco o mojej grafike a nekompatibilnosti. Co je vsak uplna blbost.

Riesenie - nainstaluj si tie 2 Frameworky a tam kde mas hru nainstalovanu klikni na Solar 2.exe, daj Vlastnosti a do riadku s nazvom aplikacie napis "Solar2 -window" bez uvodzoviek. Spust hru a malo by to ist.
          Ak nie, tak uz potom vazne neviem. Treba pogooglit.
      • Jo to pomohlo dík. Je to chytlavá hra.
  • No nevim,jestli je hra,u ktere se musi premyslet to co by hraci CoD zrovna vyhledavali :-D.Jinak za ty penize co to tedkom stoji ,to je vazne zadarmo.V indie scene se da najit spoustu dobrych her,jen se nekdy nesmi clovek nechat odradit tim,ze hra nema super cool audiovizual.
    • Cena sice není vysoká, ale vzhledem k tomu, co se dnes vyskytuje za hry na tablety, telefony za ceny pod 20Kč a jaké hry můžeš v těch slevových akcích koupit (i tahle je se slevou 50% za 85Kč), případně jaké donedávna byly freewarovky (teď je to všechno na steamu pod indie), tak to zase až taková sláva není. Na Vánoce to bude v nějakým bundlu s 95% slevou (ne že by ta cena byla nyní tak vysoká, že by kvůli tomu někdo čekal půl roku).
      Každopádně je tam Star Wars: Knights of the Old Republic za 55Kč, Just Cause 2 za 120Kč, Hydrophobia byla včera za 60Kč.
      Ale tak co, autorovi tahle malá záležitost vydělá víc, než je roční mzda profesionálního kodéra utiskovaného v R*. To bych bral hned.
      • 13_11
        Neříkám, aby člověk nenakupoval za tolik (je-li to možné), na kolik si váží daného produktu. Ale Kristova noho! Opravdu někdo řeší, jestli dá hernímu tvůrci za hru 85 korun nebo si počká, až zlevní na 50? Opravdu jsme to dotáhli až sem?
        • Koukám, že tvůj mozek příliš neumí zpracovávat informace, jelikož přesně tohle jsem tam také dodal.
          Na druhou stranu, pokud někdo hry hraje pravidelně a nemá neomezený rozpočet, tak si bude vybírat. Nenakoupí 50 her dohromady za 5000 jenom proto, že je to všechno levné. Zvláště v těhle výprodejích ti dojdou peníze rychle
  • A mně to nejde *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit