Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A Sony ma taky svoje - Gaikai... Obě ty nové konzole mi příjdou jako "nedonošené" - možná, že je to tím, že už jsem starší a věci vnímám jinak - prostě si raději počkám - ale bude to PS, o tom žádná, můžeme se jenom bavit o tom, kdy...
  • Mi sedí taky líp dualshock - ale u mě je to hlavně o zvyku, PSka jsem doma měl od první generace minimálně na zapůjčení a prostě jsem si na jejich ovladač zvyknul, jiný ovladač u mě vyvolává nechutenství...
  • No nakolko ta spatna kompatibilita nebude fungovat na vsetko a momentalne je ten zoznam viac nez biednym tak to moze dopadnut vselijak.
  • To jo, zapojit to na USB je hrozny opruz, pretoze potom je z bezdratu drat.
  • nechapu co lidi videji na bezdratovym ovladaci, starat se o dobijeni a podobny blbosti, zlatej kabel, ke vsemu...podpora DS se da dodelat rucne emulatorem, na pc se vzdycky da neco vymyslet
  • no zrovna u PC u nového xbox controlleru nejde fungovat bez drátu narozdíl od DualShocku, kde to jde krásně. Podporu má xbox, jelikož je to všechno Microsoft, takže protlačí svoje zařízení všude. Já bych byl rád za podporu DualShocku u her a takových hráčů na Steamu začíná příbývat...
  • xbox controller je proste objektivne lepsi, to je holej fakt, proc myslis ze maji pc hry podporu xbox ovladace? protoze dualshock na pc pouziva naprosty minimum lidi
  • tady ten mýtus lepšího ovladače u Xboxu začiná být docela otravný. Mám 360 gamepad a dualshock 4 a Dualshock je daleko příjemnější, lehčí...
  • Ačkoli mám konzoli jako doplněk k hraní a ne primárně, tak jsem si pořídil XBOX ONE už jen kvůli HALO Forze a lepšímu ovladači. Přes tohle prostě u mě nejede vlak... !
  • Mart9
    Oni přidají zpětnou kompatibilitu a následně ho slevní jo?
  • Kozy
    Jak řikáš, vůbec jsem se s těma lidma nebavil a nevim co si koupili, jsou to jenom výmysly. Věř si čemu chceš, já jsem jenom přispěl s tim jak je to v mym okolí, takže bych se nedivil kdyby ta zpráva nebyla daleko od pravdy. Zbytečný to nebylo, když nechápeš co jsem napsal.
  • tatar je nadávka? Ty jsi tuze neduchaplný, takže je to ještě pozitivní reakce...
  • A přestaň lidem zbytečně nadávat to dělají jenom sociopati...
  • Dobře no ale zakládáš tady na svých nepodstatných výmyslech. Jedna bába povídala a tak dále a tak dále. Já neznám nikoho kdo vlastnil x360 a potom si koupil ps4, protože to je jenom výmysl co se šíří po netu.
  • Sithard
    Asi někdo z PR Microsoftu :-D
  • v pohodě ani se ti nedivím takové jméno Tom si o to prostě koleduje :-D
  • Kozy
    Tak ještě jednou pro tatary. Nemám nikoho ve svym okolí kdo by měl Xbone, všichni co mají konzoli mají PS4, takže bych těm 90% věřil. Nevim, proč bych na to měl mít statistiky.
  • Aha. Víš šikana ze základky se na mě podepsala, tak že v tom to případě se ti omlouvám.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit