Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Budiž jim přáno. PS5 a čip Fiji takovému spojení bych i já asi těžko odolal.
  • RodneY55
    My mame Batman: Arkham Knight
  • ne problém s chápáním nemám! On psal, že nezná nikoho kdo má xbox one ten co měl xbox360 protože si koupili ps4 :-) tak nevím kdo tu nechápe to co kdo píše :-D
  • v Americe taky vede PS4...
  • máš problémy s chápáním psaného textu? On píše, že on sám nezná nikoho. Nevyvozuje je z toho kompletní statistiku.
  • jak to můžeš napsat??? máš snad nějaké statistiky že všichni co měli x360 přešli na ps4??? jako kde bereš takové informace??
  • Rikas koupit ho driv, nez ho slevni, jo? :-)
  • Mno v americe se moc snazit nemusi :)
  • Jack1947
    Více než Slušné *3*
  • Neco takoveho ma lavinovy efekt. Kdyz si vsichni nedockavi kamaradi koupili ps4 (pac nemeli na vyber), koupis si o rok pozdeji xbox one? Za prve bys s nima nemohl hrat a za druhe by sis s nima nemohl pujcovat hry. Navic je ten xbox v dobe uvedeni na lokalni trh zjevne slabsi a pritom drazsi. A k tomu vsem se jeste ms davno pred tim vysr@l na podporu x360, zatim co na ps3 vychazi komercni pecky jako tlou. Vubec se nedivim, ze tolik hracu preslo na ps platformu.
  • PS. dodám že my máme pre-pre-pre-pre alphu Star Citizen a to vy nemáte. Heč *15*
  • ze tech super exkluzivnch her na PS4 maji, taktez spocitatelny na prstech jedny ruky, z toho pulka jich ani nestoji za rec
  • Mohl si si všimnout že PS 4 už pomalu dostává silny lineup nových titulů a pochybuji že zrovna zpětna kompatibilita pro konzoli která měla exkluzivit na prstech jedne ruky zachranila konzoli jako takovou
  • http://ds4windows.com tenhle program využívám a jedu přes přes bt. Jinak s tím zapínáním nevím, já mám PC v jiném pokoji než konzoli. Konzoli mám u TV, takže tohle neřeším, konzole je vyplá, když jsem u PC. A s stím párováním nemám problém.
  • Kozy
    Něco na tom bude, neznám nikoho kdo by měl Xbone a ti co měli x360 přešli na PS4.
  • faitheater
    Jak máš vyřešené připojení DS4 k PC? Já bych nejraději hrál na PC+DS4 bezdrátově, ale to se mi vždy zapíná PS4.
    A pokud spráruju DS4 s PC, tak potom už PS4 na DS4 vůbec nereaguje...

Takže zatím jedu DS4+PS4 bezdrát a DS4+PC kabelem...

Nemáš nějaké lepší řešení?
  • Taky si chci PS4 koupit, ale zatím stále trpí nedostatkem her - alespoň na můj vkus. Tak jsem pod televizi koupil před rokem PS3 z druhé ruky s ultimátním balíkem 60ti her - mám co hrát ještě dva roky, nikam nespěchám...

Jsem zvědav jestli a jak s čísly zatřese avizovaná zpětná kompatibilita Xbox...
  • Drakersss
    Ano přehrávat filmy už jdou ale připadá mi to celkem zbytečné. Jelikož pokud má někdo Ps4 tam musí k tomu mít i LCD/LED televizi které dnes už přehrávají filmy. Proč si tedy přehrávat film na Ps4 když k tomu máš Tv ? *4* Jináč já kupuji hlavně Bluray filmy takže Ps4 dosti využívám.
  • Drakersss
    S těmi kloboučky to byla jenom první várka. Teď už jsou v pohodě dělají to z odolnějšího materiálu. U mě rozhodně dualshock vede nikdy jsem si nezvykl na ty analogy co má xbox ovladač.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit