Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ani 8350 nie je natívne 8 jadro - 4 moduly (po dvoch jadrách) zdieľajú časť zdrojov (cache apod). Rozdiel medzi modulmi a hyperthreadingom je, že hyperthreading zdieľa viac spoločných zdrojov. Jaguar bude zdieľať ešte menej spoločných zdrojov ako piledriver (len l2cache).
  • Netvrdil jsem, že šéf u sony nemůže udělat chybu ale, že je to práce spousty lidí a hlavně jsem měl na mysli názory zdejších pisálků kteří si myslí, že tomu rozumí nejlépe ze všech aniž by sami něco dokázali. Já se jen neobávám výkonu, protože vím co dokáže ps 3 i s DX9 a 256 ram.
  • Naštuduj si niečo o "amd jaguar." A potom sa tu vykecávaj o tom, že ps4 nebude mať 8 jadier ty expert.
  • Veskoslav
    No nevím. Máme v práci jak AMD tak Intel a když srovnám například Intel Core i7-3820 a AMD FX-8350. Tak Intel ten Fx převálcuje aniž by se musel moc snažit. A Intel je pouze čtyřjádro proti osmijádru od AMD.
  • walltar
    Pokud vím, tak PS3 používá vlastní API, které je sice založené na OpenGL ES 1.0, ale je hodně upravené pro HW. Navíc některé hry vůbec to jejich api nepoužívají. Je to s tím programováním složitější a asi by to musel vysvětlit někdo kdo se v tom vyzná.
  • lugal *1*
  • Jo, rika cobol co testuje cpu ve strilecce. *15*
  • A jeden a pol roku po vydaní 8120. *15* *15*
  • Ty si úplne mimo - bude tam 8 jadrový jaguar, ktorý výjde niekedy v 2h 2013.
  • No jo, to by mě zajímalo trošku víc, co konkrétně to vlastně bude. Do té doby jaksi nemá cenu se tady ohánět jakýmikoliv testy. Každopádně si myslím, že Sony ví lépe, co je pro ně lepší než já, ty nebo Veskoslav...

No nic, tohle téma tu zákonitě muselo proběhnout.
  • Ten test není starý ani půl roku, a zároveň byl dělán necelého půl roku po vydání Ivy bridge, takže ano je profi :)
    A pořád tady, můžeš říkat jak je 3 měsíce stáry FX-8350 cool, ale to nezmění nic na faktu, že to v PS4 nebude.
  • Na to, že je to můj první trolling se docela povedl ne?rozproudila se konverzace a prozatím žádné mínuska :D. Nebojte už se to nebude opakovat.
  • Hlavne nema smysl srovnavat cpu v fps hrach. Kde se vicemene flakaj. Ale to nekomu kdo porad tvrdi jak ma Bd 8 jader nevysvetlis. *15*
  • Testoval to gamegpu server a nové ivy jednoducho nemali, preto nie sú v tabuľke - pozri si pcgh link čo som postol, tam máš aj ivy bridge. Jednoducho ak je program optimalizovaný na využitie 8 jadier, tak amd je v pomere cena/výkon neprekonateľné.

A čo sa týka profi testu... tak testovanie starej 8120 s novou i5 3570k je profi až až.
  • Btw, muzu se zeptat jakych 8 jader budou ty hry vyuzivat? To cpu totiz nema a nebude mit 8 jader. *7*
  • Libor tvrdi ze kdyz je boss v necem jako sony tak tomu rozumi a nemuze udelat chybu.
    Nokie to udelala, nechala si ujet vlak a z jednoho z nejlepsich vyrobcu telefonu se stal vyrobce neceho spis do poctu.
    Absolutne nechapu co s tim ma spolecnyho dnesni uspech Lumie a uz vubec nechapu proc to najednou otacis a tvrdis ze ten pad byl pro nokii lepsi. To pokud vim nic nemeni na tom, co se stalo. *8*
  • Nechci tě zklamat, ale nic novějšího jak bulldozer v PS4 nebo Xbox nebude.

Edit: Jinak nemá smysl ukazovat tabulky C3, která ještě nevyšla.Ono totiž po vydání vyjdou zároveň i nové optimalizované ovladače, které výkon karet ve hrách změní/ zlepší.
  • Najdôležitejšie je to, že next gen konzolové (a následne aj pc) hry budú optimalizované na využitie 8 jadier - teda 6-8 jadier si nebude váľať šunky ako pri starcrafte či skyrime, ale budú makať ako šrúby na plantáži.

Inak je sranda ako by všetci chceli v konzole intel a nvidiu, ale už 450€ za konzolu je im veľa.
    *15* Spočítajte si, koľko by stála, keby tam dali i7 a gtx680m.
  • Jinak by mě zajímalo u toho tvého screenu kdo to testoval.Ivy Bridge vyšly před Piledriverem, ale v testu nejsou.Za to tam jsou staré Ička :))
  • Jasny, porovnavej CPU v koridorove konzolove strilecce. *7*

Tady vysledky z hry co opravdu CPU pouziva a jde to videt:
    http://www.behardware.com/articles/880-16/amd-fx-8350-review-is-amd-back.html

Takze si muzes dal snit vlhky sen o tom jak je BD lepsi jak i5. *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit