Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Myslis tady? http://www.pcgameshardware.de/Crysis-3-PC-235317/Tests/Crysis-3-Test-CPU-Benchmark-1056578/
    Jj, kdyz ho nataktujes o 500 Mhz vejs ty oDDborniku *15*
  • walltar
    Jenom škoda, že většina her nevyužije tolik jader. Doufám, že se to s příchodem next gen konzolí změní. Já mám osobně I5 na 4,6GHz a zatím mě nikde neomezil, ale do HTPC co si teď stavím budu dávat AMD. Pokud by hry začali konečně využíva plný potenciál CPU tak si hodně rozmyslím co dát do příštího PC. Imho tyhle hádky AMD vs Intel sou celkem zbytečné ... stejně to zase bude při vydání PS4 úplně jinak *1*
  • Ak program alebo hra dokáže využiť 6-8 jadier, tak sú amd 83xx a 63xx veľmi dobré a v pohode sa vyrovnajú intelom. Ak nie, ako niektoré staršie (alebo aj novšie) hry, tak i5-i7 vedú, lebo majú lepší výkon na mhz (ipc).

V Crysis 3 napríklad fx8350 poráža aj o 100€ drahší i7 3770k.
  • walltar
    Pokud si člověk nekoupí 30" za 30K *5* ... potom už bude TV levnější.
  • Co jsem četl tak na aplikace a 3D programy jsou nové procesory od AMD lepší. Ve hrách je Intel o dost lepší to je fakt....
  • Pardon. to jsem psal jinam.
  • Co jsem četl tak na aplikace a 3D programy jsou nové procesory od AMD lepší. Ve hrách je Intel o dost lepší to je fakt.
  • To je diskutabilní ale nejspíš to je pravda..Na druhou stranu..kde může bejt za 5-7 let PC, respektive majitel konzole si nepořídí nic nového zatímco PC hráč bude tu volbu mít. Taky ho to ale bude stát..no to je na delší laborování..při tempu v jakém se na PC kradou hry už bychom pak mohli řešit kolik za hry utratí PC uživatel a PS3/PS4 uživatel. Já jsem hodně value buyer protože než sem začal vydělávat tak sem měl pomalu 8 let staré PC..pak když jsem koupil nové loni tak najednou bylo k hraní tolik titulů a drtivá většina mě nestálá víc jak 5eur. A už sme zase u otázky..zahraješ si na PS4 10let starou hru?

Jinak poznámka že monitor za 3000,- je šunt je mimo...můj Iyama Full HD 24" monitor stál necelé 4 000,- a je to velmi dobře hodnocený monitor..to je jen neakceptování faktu, že monitor prostě stoí podstatně méně než Full HD TV.
  • smejki
    bavíme se ještě o PS4?
  • PS4 *3*
  • a bude to PC>Xbox720=PS3>WiiU
  • smejki
    děláš, jako by u většiny her bylo CPU vytěžovaný do mrtě *1*
  • lugal : Máš recht taky nevím proč jsem to tam s těma kartama napsal :).
    OVšem, že se fláká i FXko.Sniž mu třeba takt na 3.5GHz a uvidiš ten pád :)
    Myslím, že právě z vysokého taktu FX u C3 těží.
  • Ty jsi nikdy nevidel jak vypada zavislost fps na cpu ve hrach co nevyuzivaji naplno cpu, a ve hrach co vyuzivaji cpu naplno? Ty sis nikdy nevsiml, ze ve strileckach jsou v procesorech daleko mensi rozdily prave proto, co jsem napsal vys?
    Tys nikdy nevidel ze singlplayer BF3 jede na full fps (limit grafiky) i s athlonem X2 a v multiplayeru na to potrebujes i5 a stejne to muze trochu limitovat?
    Si to nastuduj, do te doby placas hovadiny. Konzolova fps nikdy nebude objektivne merit vykon cpu.
  • Ty si úplne mimo zzz. Crysis 3 už vyšiel. A čo má výkon kariet spoločného s cpu testom?

A ehehe - ty si primitív - nemáš argumenty, tak urážaš (neviem presne čo je čobol, ale znie to skoro ako kobold, tak to musí byť urážka lol). A keď sa v tej "strieľačke" (čo bude hlavným herným benchmarkom novej generácie pc hier podobne ako jej predchodca - "but will it run crysis?") tie jadrá tak flákajú, prečo sa neflákajú aj s intelom 3930 čo amd 8350?
  • Rofl no vidis, a ja myslel ze tam bude desktopovej bulldozer a on to bude nejakej notebookovej jaguar. O 15% vykonnejsi jak jeho predchudce Bobcat, kterej je zhruba 2x vykonnejsi nez Atom a ma polovicni vykon oproti dvoujadrovymu Athlonu.
    Tak to pak muze mit jader i 16. *15*
  • Veskoslav
    No právě že na aplikacích to v práci "testuji" z nudy občas, když jsem v ateliéru sám. Je to třeba vidět, když generuji krajinu v ArchiCadu.
  • Veskoslav
    Vždyť kromě nového ovladače a neurčitých specifikací nic neřekli. A ani cenu. Já bych ještě počkal. A co si budeme nalhávat graficky je to následovně: pc>Xbox 360>PS3>WiiU.
  • Robotron3
    PS3 s DX9 nedokáže vůbec nic. To jedině Xbox :)
  • Vesko : Co se týče aplikací tak lepší určitě FX bude.V herních nikoliv alespoň co jsem četl a viděl testy.Druhá věc je, že srovnáváš Sandy Bridge, který vyšel před dvěma lety s Visherou starou ani ne půl roku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit