Přejít na výpis diskuzí
Sony odhalila PlayStation 4 - bude vycházet z PC architektury
21.2.2013 | Petr Poláček
304 příspěvků
-
A je to tadýýýý Xboxáři, pskaři do sebe a pcčkáři hažte na ně hnůj
-
Není .. x86 je označení architektury ... jak 32b tak 64b procesory jsou x86.
-
Přesně tak x86 označuje architektůru. Procesot potom už pracuje v 64b. Určitě jim nikdo nebude 32b procesor vyrábět.
-
*8*
...
*15* -
no vzhledem k tomu že x86 je označení pro 32bit, tak z toho vycházím, sám bych byl raději, kdyby to bylo tak jak říkáte, ale v případě, že né tak to považuju k životnímu cyklu konzole za chybu (a to velkou).
-
Hmm že by AMD po nějakých 15 letech nebo kolika, co vyvíjí 64bitové procesory začla dělat 32bit only *1* x86 je s největší pravděpodobností myšleno pouze jako označení typu...prostě tim chtěli říct, že na CELL a podobný šílenosti se vykašlali *3*
-
Ne ne ne Bude to Ouya-PC-PS4-Xbox720-xbox360-PS3-WiiU---------------Wii
-
no všechno je to hezké, jen bych se rád někdy konečně dožil x64 bité konzole a konečně by se využil potencial 64bitu, na co je nám operační systém s 64bity a více jak 4GB RAM a to jak na PC tak konzolích, když to x86 ani není schopen zpracovat, jen se tím nebrzdi vývoj her, kolikrat se hovořilo o 64bitých hrách, a kde nic tu nic, na PC sice již 64bité věci jsou, ale jen profi aplikace, takže sice to bude pokrok v texturach her a lepších portach na PC (i když bych raději originál než tyto paskvily), ale i tak je to jen brzda a nic víc. 64bit bude ještě dlouho jen zbožné prání. A až když bude standard na PC 128bit, tak se na konzoli objeví 64bit jako zázrakem :D.
-
bude to ps4 - pc - wiiU - ps3 - xbox 720 -xbos 360
-
Ja ti nevim, ale tvrdit, ze hlavouni v tehle firmach vzdy vedi co je pro jejich firmu nejlepsi a ze delaji vzdy spravna rozhodnuti zni zhruba stejne hloupe, jako kdyz se nekteri mistni radoby odbornici pousteji do radoby fundovanzch posudku a prognoz.
Kdyby to totiz bylo tak, jak ty rikas, tak by sme tady nemeli zivorici az krachujci nekdejsi giganty jako napr Nokia. A i to Sony je na tom v porovnani s dobou drivejsi celkem bidne. -
Asi ne kámo, PS4 podrtí nový xbox jak nic.
-
Já hraji na 120 FPS na max a neřeším. Na konzolích hraji jen singleplayer a je mi jedno jestli to dá 30 nebo 60
-
To je zcela tvůj problém že tě nezajímá příchod krále
-
No tak potom to není moc trolling....
Mě taky PC připadá lepší (nejen HW) .. to je vyjádření názoru né trolling. -
nehovoriac o tom ze celkom dost ludi doma ten pocitac uz ma a kludne by im aj stacil.
-
To víš, Ulice, Ordinace... Jo jo, moje srdcovky *1* Radši si fakt vychutnám film na gauči u telky než před monitorem, a je mi jedno, jak blízko ho mám :) Rodina se na bednu kouká docela často. Mě to čeká až v půlce března, bude velká cena Austrálie *3*
-
Falešný? Tak to potom jo no. To spolu musíme někdy zahrát nějakou online střílečku, abych se taky trochu pobavil *1*
A takovej BF3 je na high opravdu hnsunej, to jo. Těch 30 fps za ultra prostě stojí -
Jasny, ja verim ze ta uroven optimalizace bude uplne jinde nez u PC, ostatne jak jsem psal to s BF3 - konzole 256mb v ram, u PC asi 3 giga + 2 giga op. system atd.
Ale znacne pochybuju o tom, ze se najednou vynori hry kde stolni pc za 1000E bude mit nejaky problem. (ve stejnym rozliseni a fps). Mozna po x letech to pc zastara driv. -
Ne to způsobí, že ta konzole bude mít mnohem vyšší relativní výkon a nebude problém při jejím uvedení na trh udělat takový skok, že PC za 25K by mělo problém hru pro takovou konzoli rozjet. Samozřejmě je to čistě teoretické a bude nějakou dobu trvat než se využije potenciál konzole.
-
Fail ... by se fakt měli přejmenovat na Idioti.cz