Přejít na výpis diskuzí
Sony odhalila PlayStation 4 - bude vycházet z PC architektury
21.2.2013 | Petr Poláček
304 příspěvků
-
Ano, lovec trollů v akci s odzbrojující zásobou slov a morálním poučením na závěr. Však je mi to jasné, že některé lidi vzrušuje nadávat v každé diskuzi na tyto tři věci:
1. Vděčné téma pro každého remcala: Hry už nejsou co bývali, to je dneska všechno tak lehký, až to bolíi.
*11*
2. Aneb když prodám barák a koupím si kompl za 50 000,-(zbytek dám na poplatky za elektřinu) vypadá to nějak takhle: Ježiši to crysis 3 má tak hnusnou grafiku, hraju to na svým zcela průměrným komplu na full a je to děs. Ty konzole fakt všechno brzdí.
3. a moje nejoblíbenější. Bože to PS3 je takovej shiiit nejlepší je xbox. Ne na xbox bych nedal ani boty od bahna ať žije Sony. A do toho PCčkáři remcaj jak všechno stojí za ***. což je zřejmě to jediný co uměj.
Když člověk čte pořád dokola ty samí kydy nemůže reagovat normálně *5* . Jinak já sem chodit nepřestanu neboj. Je potřeba aby někdo udržoval úroveň diskuzí.
PS: veskoslavův tým tě určitě příjme jsi v odhalování trollů uplný mistr. *5* -
Skoro na vsechno jsem pravak.. ale kdyz se budeme bavit o dulezitych vecech.. od ty doby, co jsem mel nekdy v patnacti dva mesice ruku v sadre, honim levou... Tak ja sam nevim asi, kde domov muj :D
-
Ty si určitě levák co? *16*
-
Nicmene... jdu do toho s Vama teda :D
-
Prumerny konzument konzoli netusi, ze by x86 mohlo mit omezeni ram na 3GB. Tohle je pc uzivatel, ktery se s tim setkal na 32 bit. windows.
-
Ty vole... Tak uz i AMD versus Intel ??? :D:D Tak to uz z Vas chciju vazeni :D Pojdme se hadat jeste, kdo je pravak a kdo levak, a kterej test nam dokazal, ze to nase je lepsi... No a az skoncime, dame si pivko a pujdem rozbit tlamy zenskejm , ze nemaj ptaky :D Ty vole.. proberte se uz :D:D:D Ale zasmal jsem se pekne :D
-
Divím se, že tam není žádnej bolševickej komentář, jak je na novinkách zvykem.
Něco jako "udělaj gigaherce a internety, ale Kalouska vyhodit nedokážou. OBČANÉ PROBUĎTE SE!!!!!!!!!!" *1* -
kryptokonzolista!
zminusoat -
A ostatni bavi, si tady honit buhvi co na tom, ze oni jsou lepsi a chytrejsi, nez zbytek sveta :) Proc to asi delaji ?? Protoze sami sobe neveri a jak vime, je mnohem jednodussi bejt za kretena, nez za nekoho, kdo ma neco v hlave.... z toho plyne rovnice.. jsem kreten, co s tim udelam ?? Vyhraju olympiadu kretenu... No, zatim jsi s Jindrou a trolem na krasnem sdilenem prvnim miste :))
-
No to je jiná ... ale s příchodem nových konzolí nebude nic co by dželo vývojáře u 32b aplikací. Samozřejmě kromě pohodlnosti. Ale řekl bych, že až příde doba kdy budou chtít z konzole vymáčknout maximum tak budou dělat vše na 64b
Navíc pokud sem tu konzoli pochopil správně tak těch 8GB paměti je sdíleno i pro grafiku. A ta si z ní taky pěkně ukrojí. I když u konzolí se asi nepočítá s hraním ve velkém rozlyšení. -
ono jde taky o to, co bude s klasickým herním pc. za pár let. Je tu už dost různých konzolí a další přibudou, stále větší rozmach tabletů, smatrphonů, atd nevěstí pro herní pc i díky velké spotřebě(zdravíme do Bulharska) a také ne moc velké podpoře samotných hráčů nic dobrého
-
Jestli to bude realizovany jak u Vity, tak to bude jen moznost bez otravovani. Ty u dualshocku 3 omylem tisknčs ps tlacitko? Jestli ne, tak proc bys mel zde?
-
Mezi normální lidi. Já mám výkoné PC, nemám nic proti konzolím a tak mám PS3 a možná si koupím i nový PS4 nebo xbox 720. Jen mě baví jak si tu ti předpubertální fanboyové dávají do nosu.
PS: Mám doma dost dobrý kompl, znám lidi co maj také dost dobrý kompl, přitom nikdo nemá potřebu nadávat že crysis 3 vypadá hnusně kvůli knzolím a podobné blitky. Někoho to očividně baví trávit veškerý čas na svém nabušeném komplu na diskuzi nadáváním na to jak konzole kazí hry -
O tomhle to už dlouho není, je to hlavně o hrách a kvalitě her ne a ne o tom jestli je to PC nebo konzole, je sice pravda, že konzle zaostávaly v kvalitě a díky tomu se PC hry vlivem nepovedených portu někdy nedali ani hrát natož se na ně dívat, ale to by se mohlo vzhledem ke konceptu PS4 změnit, je to poprvé co něco vychází z PC platformy, vždy to byl unikatní HW v konzoli a to byl možná i dost velký problém pro vývojáře her a hry samotné.
-
@ehehe: fajn, diky za oDDebila, ale pořád nechapu tvuj kyd jmenem 500mhz sem tam
-
ty už radšej nič nepiš, expert na teplú vodu.
btw: 128bit procesor mal už dreamcast. -
bee
zminusovat konzoilstu -
otázka je jaké hry budou dominovat. Uvidíme řekl slepý :D
-
Tak já nevím. Jsem Pcčkář, oznámení PS4 mě docela potěšilo a v nejbližších měsících plánuju koupit PS3. Tak kam mě zařadíš?
-
A ty prosím zalez kam patříš ... *7*